Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.10.10 11:29

ahojky holky,můžu se potichu přidat?2.-4.10. //,dnes jsem byla u doktorky a potvrzené těhu-4tt :potlesk:
kontrola 14.10.jestli se mini kulička,co to byla dnes zvětšuje..jsem totiž po samovolném potratu(červenec)..dr.mi napsala utrogestan na udržení a těh.vitamíny calibrum.do kontroly mám ležet,odpočívat a zavádět utroš..sem napnutá a nervózní,jestli to dopadne.. :think:
každopádně dle těh.kalkulačky mi vychází předběžný TP na 8.6. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.10.10 11:58

Kuli, to máš teda bezva sny :mrgreen:
Co se týká příznaků tak já zatím nic moc..taky mám tt pořád u sebe a ještě každý den poctivě testuji, abych se ujistila, že je to pravda. Mám posledení 3 testy, pak už toho nechám, dnes čárka skoro stejně silná jako kontrolní na 16 DPO.
Prsa mě pobolívají občas, někdy nemám chuť na nic a někdy se nemůžu dojíst..častěji na wc, jinak nic. Špatně mě nebývá, ale co není, může být. Tak uvidíme.
Světli gratuluji ke //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.10 12:21

gratuluju! Svetlanko!!! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
5.10.10 12:45

Já budu taky testovat ještě jednou, jestli náhodou mimi nezmizelo. Zítra ráno. Jinak můj manžel tomu ještě nevěří, pořád mu to přijde divný, věřit zabarvenému proužku :-D. No 27.10. jdu na první kontrolu, tak pak snad uvěří. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.10 14:56

..no ja jsem taky neverila :-) tak jsem si pak udelala jeste jeden hned vecer a pak jeste za 2 dny dalsi… :potlesk:

brkatko, neboj, // nezmizi, reaguje to na urcity hormon, kterej se do moci vypousti jenom, kdyz jses tehotna :dance: :dance: :dance:
gratuluju braktko!!! :kytka: :kytka: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
5.10.10 15:19
Kulicka6 píše: ..no ja jsem taky neverila :-) tak jsem si pak udelala jeste jeden hned vecer a pak jeste za 2 dny dalsi… :potlesk:brkatko, neboj, // nezmizi, reaguje to na urcity hormon, kterej se do moci vypousti jenom, kdyz jses tehotna :dance: :dance: :dance:
gratuluju braktko!!! :kytka: :kytka: :kytka: :pankac:

Kulicko, já vím, jak to chodí, ale stejně je to takový neuvěřitelný. Pořád jsem doufala a zrovna, když bych řekla, že to tutově nevyšlo, tak to vyšlo :-D. Jinak díky za gratulaci - nápodobně :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 15:37

děkuju kuličko :kytka:
ještě aby ta „kulička“ (co byla dneska na utz) rostla..

brkatko-já jsem taky nevěřila a furt jsem na ty // koukala,jestli nezmizeli :lol: a neboj testovala jsem každej den od vynechání ms až do dnešní návštěvy dr-tzn.6 dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.10.10 16:08

Vítám Světlanku …gratulujíííí
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
5.10.10 20:17

Ahojky holky, zdravím Světlanku :mavam: Já tedy žádně příznaky taky moc nemám.Akorát se mi zvětšuje bříško, to z toho jak pořád něco tlačím do p :zed: usy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elinak
5.10.10 21:03

Ty máš chutě a ne nevolnosti? V jakém týdnu? Já co počítám, tak 6 tt a bříško mám větší, pořád jím, i když se mi občas udělá šoufle, je to spíš z hladu, jak je to možné?

• Citovat
  • Upravit
6.10.10 05:39

tak já své těhotenství pociťuju hlavně na prsou..jsou tvrdší,citlivější a pernametně mi stojí bradavky :lol:
a taky musím furt něco jíst,když ne,tak mě bolí žaludek.jo a natýkají mi prsty u rukou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.10.10 07:25

jooo o prsách ani nemluvte..nemůžu spát na bříšku…béééé :lol: Jinak krásné ránko všem…zase jsou prcci o den starší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 07:32

dobré ránko mamu :mavam:
já jsem se dneska vzbudila se šíleným hladem :oops:

prosím tě,jak se dělá takovej krásnej metřík,jako máš ty?já to prostě neumim :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.10.10 07:37

to je jednoduché,klikni na něj..rozbalí se ti stránka s obrázky..a vpravo nahoře zadáš teď nevím jestli termín porodu nebo poslední MS,asi to bude ale v angličtině…mrkni na to pak ti písnu co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 07:44

mě na něj nejde kliknout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat