Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky,můžu se potichu přidat?2.-4.10. //,dnes jsem byla u doktorky a potvrzené těhu-4tt ![]()
kontrola 14.10.jestli se mini kulička,co to byla dnes zvětšuje..jsem totiž po samovolném potratu(červenec)..dr.mi napsala utrogestan na udržení a těh.vitamíny calibrum.do kontroly mám ležet,odpočívat a zavádět utroš..sem napnutá a nervózní,jestli to dopadne.. ![]()
každopádně dle těh.kalkulačky mi vychází předběžný TP na 8.6. ![]()
Kuli, to máš teda bezva sny ![]()
Co se týká příznaků tak já zatím nic moc..taky mám tt pořád u sebe a ještě každý den poctivě testuji, abych se ujistila, že je to pravda. Mám posledení 3 testy, pak už toho nechám, dnes čárka skoro stejně silná jako kontrolní na 16 DPO.
Prsa mě pobolívají občas, někdy nemám chuť na nic a někdy se nemůžu dojíst..častěji na wc, jinak nic. Špatně mě nebývá, ale co není, může být. Tak uvidíme.
Světli gratuluji ke //
Já budu taky testovat ještě jednou, jestli náhodou mimi nezmizelo. Zítra ráno. Jinak můj manžel tomu ještě nevěří, pořád mu to přijde divný, věřit zabarvenému proužku
. No 27.10. jdu na první kontrolu, tak pak snad uvěří. ![]()
..no ja jsem taky neverila
tak jsem si pak udelala jeste jeden hned vecer a pak jeste za 2 dny dalsi… ![]()
brkatko, neboj, // nezmizi, reaguje to na urcity hormon, kterej se do moci vypousti jenom, kdyz jses tehotna
![]()
gratuluju braktko!!!
![]()
Kulicka6 píše: ..no ja jsem taky neverilatak jsem si pak udelala jeste jeden hned vecer a pak jeste za 2 dny dalsi…
brkatko, neboj, // nezmizi, reaguje to na urcity hormon, kterej se do moci vypousti jenom, kdyz jses tehotna
![]()
![]()
gratuluju braktko!!!![]()
![]()
![]()
Kulicko, já vím, jak to chodí, ale stejně je to takový neuvěřitelný. Pořád jsem doufala a zrovna, když bych řekla, že to tutově nevyšlo, tak to vyšlo
. Jinak díky za gratulaci - nápodobně
.
děkuju kuličko ![]()
ještě aby ta „kulička“ (co byla dneska na utz) rostla..
brkatko-já jsem taky nevěřila a furt jsem na ty // koukala,jestli nezmizeli
a neboj testovala jsem každej den od vynechání ms až do dnešní návštěvy dr-tzn.6 dní ![]()
Ahojky holky, zdravím Světlanku
Já tedy žádně příznaky taky moc nemám.Akorát se mi zvětšuje bříško, to z toho jak pořád něco tlačím do p
usy
Ty máš chutě a ne nevolnosti? V jakém týdnu? Já co počítám, tak 6 tt a bříško mám větší, pořád jím, i když se mi občas udělá šoufle, je to spíš z hladu, jak je to možné?
tak já své těhotenství pociťuju hlavně na prsou..jsou tvrdší,citlivější a pernametně mi stojí bradavky ![]()
a taky musím furt něco jíst,když ne,tak mě bolí žaludek.jo a natýkají mi prsty u rukou.. ![]()
jooo o prsách ani nemluvte..nemůžu spát na bříšku…béééé
Jinak krásné ránko všem…zase jsou prcci o den starší ![]()
dobré ránko mamu ![]()
já jsem se dneska vzbudila se šíleným hladem ![]()
prosím tě,jak se dělá takovej krásnej metřík,jako máš ty?já to prostě neumim
![]()
to je jednoduché,klikni na něj..rozbalí se ti stránka s obrázky..a vpravo nahoře zadáš teď nevím jestli termín porodu nebo poslední MS,asi to bude ale v angličtině…mrkni na to pak ti písnu co dál