Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mluvíte mi z duše. Chtěla bych si udělat taky nějaký metřík, tak snad se povede. Jinak krásné tt
Přikládám dnešní wondfo 20, snad se taky povede ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
já jich dělala 6-od prvního dne očekávané ms až do včerejška,kdy jsem byla u dra asi si koupím ještě jeden,abych se ujistila a aby to byla úplně největší dálnice,která půjde dobře vyfotit…nemáš náhodou zkušenost s utrogestanem?já ho včera dostala,páč jsem to potratu,tak tohle mi prejť pomůže plod udržet…taky mě dr. nechala doma,abych byla v klidu…
Bohužel ti neporadím, s tím zkušenosti nemám. Ale určitě na jiných diskuzích najdeš spoustu informací. Takže ty už jsi byla u dr.? A jak to probíhalo? Já totiž rodila první v Anglii, tak nevím jak to chodí v ČR. Přemýšlím, jestli se může jíst niva a tak, no je spousta věcí, co bych ráda věděla, já jdu k dr. až 27.10.
Michell007 píše:
Ahoj holky, mluvíte mi z duše. Chtěla bych si udělat taky nějaký metřík, tak snad se povede. Jinak krásné ttPřikládám dnešní wondfo 20, snad se taky povede
Nádherné
.
Metřík uděláš tak, že klikneš na nějaký, co se ti líbí a otevře se ti stránka s nimi, pak si vybereš typ a zadáš tam datum porodu, nebo datum poslední MS a je to. Napíše se Html odkaz, který zkopíruješ a dáš ve svém profilu do podpisu.
michell:nádherná dálnice,přímo ukázková
já mám asi málo hcg,páč takhle silnou druhou čárku jsem neměla ![]()
brkatka-jj,byla jsem tam,páč mi to dr.nařídila po tom potratu říkala,že se u ní mám ukázat neprodleně 6.den zmeškěné ms-což bylo včera,tak jsem tam naběhla-probíhá to asi takhle:udělá ti utz,popř.vezme krev,napíše vitamíny a dá ti pár instrukcí co a jak,změří ti tlak,zvážíš se a objdná si tě na kontrolu…toť asi vše ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
michell:nádherná dálnice,přímo ukázkovájá mám asi málo hcg,páč takhle silnou druhou čárku jsem neměla
brkatka-jj,byla jsem tam,páč mi to dr.nařídila po tom potratu říkala,že se u ní mám ukázat neprodleně 6.den zmeškěné ms-což bylo včera,tak jsem tam naběhla-probíhá to asi takhle:udělá ti utz,popř.vezme krev,napíše vitamíny a dá ti pár instrukcí co a jak,změří ti tlak,zvážíš se a objdná si tě na kontrolu…toť asi vše
Já se tam včera objednala, ale říkala jsem sestře, že chci, aby mě objednala, až bude vidět srdíčko, abych z UTZ něco měla
Takže proto až za 3 týdny… No už se těším. ![]()
brkatka-mě si dr.objednala na příští týden,.aby viděla,jestli se mimi zvětšuje a prosperuje…aby to nedopadlo jako v červenci…a když bude prosperovat(a já se za to vroucně modlím),tak jdu hned na rizikový-už jenom proto,že mám rizikový povolání.
ale řeknu ti-je to nezvyk být tak dlouho doma a nic nedělat…zaplaťpánbůh za TV a hlavně booka ![]()
brkatka-a tebe strašně obdivuju,že to tak dlouho vydržíš
už si o tom někomu řekla??
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-mě si dr.objednala na příští týden,.aby viděla,jestli se mimi zvětšuje a prosperuje…aby to nedopadlo jako v červenci…a když bude prosperovat(a já se za to vroucně modlím),tak jdu hned na rizikový-už jenom proto,že mám rizikový povolání.
ale řeknu ti-je to nezvyk být tak dlouho doma a nic nedělat…zaplaťpánbůh za TV a hlavně booka
Já byla při prvním tehu doma asi poslední 4 měsíce a řeknu ti, bylo to na mašli. Teď jsem ráda, že jsem v práci. Aspoň na to nemusím pořád myslet. Jen kdyby člověk nepracoval na PC a to emimino nebylo tak dostupný
, to by bylo odvedené práce
![]()
Michell007 píše:
Ahoj holky, mluvíte mi z duše. Chtěla bych si udělat taky nějaký metřík, tak snad se povede. Jinak krásné ttPřikládám dnešní wondfo 20, snad se taky povede
Máš ho tam, metřík!!! ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-a tebe strašně obdivuju,že to tak dlouho vydržíšuž si o tom někomu řekla??
No ví to manžel, samozřejmě, kolegyně z práce, se kterou jsem v kanclu a jedna kámoška, se kterou se moc nestýkám, zato si píšem přes Icq a to je vše. Nevím jak dlouho to vydržíme tajit. Říkali jsme si do konce prvního trimestru, ale podle vašich metříků je to až začátkem prosince, tak nevím nevím ![]()
Příspěvek upraven 06.10.10 v 09:27
brkatka-tomu rozumím
co děláš za práci?
já zas nemám do čeho kopnout-tak sem tady,hraju hry,koukám na bednu a spím…jo a furt něco dlabu ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-tomu rozumímco děláš za práci?
já zas nemám do čeho kopnout-tak sem tady,hraju hry,koukám na bednu a spím…jo a furt něco dlabu
Jsem servisní dispečer a bohužel mám na starosti i sklad, takže bude muset se zbožím manipulovat i kolegyně, když přijde na tahání těžších věcí.
Taky jsem se chtěla objednat na gyn. co nejpozději, aby šlo na utz něco vidět, musím do toho 18.10. ještě nějak vydržet. Rodině to řekneme až pak, pro jistotu..
Známým jsem to chtěla říct až po 12 týdnu, ale to neklapne. Musím s pravdou ven už v 8 týdnu, tak snad se pak už nic nestane
Četla jsem, že nejčastěji k potratům dochází v 6. týdnu.. změním radši téma.. kolik vám je a je to vaše první mimi?
taky to dlouho nevydržím-už teď sme byli nuceni to říct dost lidem-přítelovo rodičům,páč s nima bydlíme,tak je těžké,aby si ničeho nevšimli-třeba mých častých úprků na wcko a taky jsem doma,marodím,tak co jiného nám zbývalo,že?no a v práci to ví všichni,když sem na neschopence,tak se hodně rychle rozkřiklo proč…jedinej,kdo to zatím neví,je moje rodinka-nechci je zase plašit jako posledně…a jelikož bydlí cca 100km od nás,tak je to jednoduché to zatím tajit ![]()
michell-je mi 26,jsem z Prahy a doufám,že tohle dopadne a bude to moje první mimi… ![]()