Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
brkatka-tak v tom případě jsem hloupá,ale já se opravdu snažím
![]()
Michell007 píše:
Jj, nešťastné cigárka, taky moc dobře znám. V listopadu to budou dva roky co nekouřím. Je to šílený zlozvyk, ale dá se to s trochou pevné vůle odnaučit. Známá kouřila celé těhotenství, letos v květnu se jí narodila zdravá holčička, s normální váhou. Ale určitě bych to nepokoušela..Jo a můj největší příznak - oházené skoro celé čelo !! Hrozné!! Nikdy jsem s tím neměla problémsnad se to s hormonama brzo srovná.
Teda já zírám, fakt nemám žádný z příznaků.
Ale určitě se to srovná a budeš čupr mamča ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-tak v tom případě jsem hloupá,ale já se opravdu snažím![]()
Já vím, je to těžký, a v tom těhu snad ještě těžší, ale uvidíš, až ti poroste bříško, sama cíga odhodíš, protože to každý na tobě pozná, že jsi těhu a budeš se za to, že kouříš strašlivě stydět. Nebo alespoň já to tak měla.
brkatka píše:S.v.e.t.l.n.a. píše:Já vím, je to těžký, a v tom těhu snad ještě těžší, ale uvidíš, až ti poroste bříško, sama cíga odhodíš, protože to každý na tobě pozná, že jsi těhu a budeš se za to, že kouříš strašlivě stydět. Nebo alespoň já to tak měla.
brkatka-tak v tom případě jsem hloupá,ale já se opravdu snažím![]()
Jsem fakt moc ráda, že už s tímhle nemusím bojovat
Já jsem zase závislá na sladkým a to je taky noční můra ![]()
michell:
a zase doraž!!!
![]()
já peru,sice bych měla ležet,ale jednou za 2 hodiny nacpat pračku můžu,ne?koš s mokrým prádlem kopu před sebou,žádný tahání ![]()
Michell007 píše:
a už jdu opravdu vařit nebo to nestihnu..
A co budeš vařit dobrého?
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-to jo,to si umím představit,až budu mít bříško…
No já z toho mám docela vítr, jsem zvědavá, kolik zase přiberu. Dala jsem si závazek, že než otěhotní, tak zhubnu, no moc se mi nedařilo, s mou chutí na sladkosti, takže teď z toho mám obavy, holt budu na sobě muset makat příští rok.
brkatka-tak to já mám jiný problém-jsem baculka,takže mám bříško normálně,takže na mě to bude vidět až bůhvíkdy
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Dneska ráno jsem zjistila těhu. Podle kalkulačky by měl být termín 7.6.2011. V pondělí jdu k doktorovi.
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahojky Carol,gratuluju k // a vítej
jezisi svetlanko.o))))))zlato,ja z tebe skoro bulim,gratulujuuuuuuuuuuu,hnedky to vykdakam holkam v breznatkach…
![]()
Carol-tak povídej…kolik ti je,odkud jsi,je to první těhu?máš příznaky? ![]()