Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7235
8.12.10 14:39
karkolka píše:
tak to tady asi prudim,jsem na těchto stránkách poprvé tak se kdyžtak omlouvám, měla jsem jen celkem radost že si konečně budu moct začít psát… :cry:

karkolko: je tady diskuse, myslím, pár stránek dozadu je na ní odkaz… tam je holek ještě celkem akorát. Přeji krásné těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:41
karkolka píše:
tak to tady asi prudim,jsem na těchto stránkách poprvé tak se kdyžtak omlouvám, měla jsem jen celkem radost že si konečně budu moct začít psát… :cry:

ale to nikdo neříká! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
8.12.10 14:45

Tak na to fakt nemam nervy. Je to tu horší jak v MŠ. Vzpamatujte se holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
8.12.10 14:47
llena píše:
BOŽE ŽENSKÝ VZPAMATUJTE SEEEEE !!!!! Tato skupina je i nadále otevřená, nikdo nikomu nezakazuj dále v ní pokračovat tak v čem je probléééém ?????

presne tak…nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.12.10 14:48

No nazdar, to se to tady pěkně zvrhlo :mrgreen: Jen pro informaci nových těhulek s TP červen 2011:
Diskuse červňátka 2011 NENÍ uzavřená. Klidně si ji celou přečtěte :wink: Původní těhulky se přestěhovaly do uzavřené skupiny, ale ty nové si tady přece můžou psát dál. Třeba se vás tady nasbírá zase dalších 50 :palec:
Tak klíííd, nohy v teple a bezproblémové těhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.12.10 14:50
llena píše:
BOŽE ŽENSKÝ VZPAMATUJTE SEEEEE !!!!! Tato skupina je i nadále otevřená, nikdo nikomu nezakazuj dále v ní pokračovat tak v čem je probléééém ?????

Si byla rychlejší :lol: Já jsem to sice napsala i s omáčkou kolem, ale podstata je stejná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.12.10 16:08

Holky, s vámi ty hormony tedy cloumají :-D ..ještě jednou připomínám: před pár dny byla otevřena nová skupina pro červnový termíny https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/ a rádi tam uvidíme nové lidičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
8.12.10 16:10
Fazolka87 píše:
Když jste spolu od začátku, tak to nemáte uveřejňovat na otevřené diskusi a pak napsat, smolík, také se mi tento přístup nelíbí, trochu přemýšlení by příště neuškodilo, maminy.
Pokud Caroline takhle reaguješ na poznámku Milli,nejsi o moc lepší,naopak,Milli napsala jen svůj názor a ty se hned čertíš, asi píchla do vosího hnízda,že?Samozřejmě teď od tebe očekávám stejně štiplavou odpověď jako jsi napsala Milli,ale mě to nevadí.Ahoj,jdu si najít „milejší“diskusi,v tomto období máme být v pohodě a né řešit chování alá základní škola. :lol:

Fazolko, přeju Ti ať se Ti tam líbí. Ano čertím se a kdybych se nečertila, nebylo by to normální. Pokud nám Milli přeje, ať se nám to vrátí, tak se mi to fakt nelíbí. Měj se a užij si hodné holky. My jsme mrchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
8.12.10 22:03

Nic podobného jsem vám nepřála a ani nepřeju, jen ze života vím, že se tak děje. Naopak, jestli jsi to četla do konce, popřála jsem vám štěstí. Netajím se tím, že mě váš přístup zamrzel, ale dá se s tím v klidu žít. S pozdravem Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
9.12.10 12:18

Zuzi prosímtě nevíš jak si mám uložit do nastavení podpisu..aby se mi tam toho vešlo víc.....když tam dopíšu třeba kontrolu už mě to nepustí kvuli omezeným znakům…tak jsem musela smazat i mimíska:0(abych mohla aspoň psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.12.10 12:23

Mamu- to jde? ja myslím, že ne. Asi se ti nechce mazat třeba ty // 21. a 22.? ušetřila bys místo. a nebo kdybys je napsala vedle sebe do řádku? jen návrh, protože sama nevím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.12.10 18:34
mamulina22 píše:
Zuzi prosímtě nevíš jak si mám uložit do nastavení podpisu..aby se mi tam toho vešlo víc.....když tam dopíšu třeba kontrolu už mě to nepustí kvuli omezeným znakům…tak jsem musela smazat i mimíska:0(abych mohla aspoň psát

Taky si myslim, že to nejde. Je tam určitá maximální kapacita znaků. Tak si dej jen to, co je pro tebe nejdůležitěší :wink: Já už si tam dávám jen aktuální info, co mě zrovna čeká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.4.11 19:54

pokud to tak vás holky přivítají letní miminka - červen 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí