Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to je škoda. Pořád jsem na Vás koukala jak pokračujete a dívala se na Vaše fotečky a teď už nic neuvidím
Já dnes byla na kontrole a mám vše v pořádku,dokonce už mám i ovulaci a to je 14 dní po revizi, takže my jdem do toho. Tak ať se Vám všem daří a Vaše miminka ať rostou ![]()
Tomikate píše:
Tak to je škoda. Pořád jsem na Vás koukala jak pokračujete a dívala se na Vaše fotečky a teď už nic neuvidímJá dnes byla na kontrole a mám vše v pořádku,dokonce už mám i ovulaci a to je 14 dní po revizi, takže my jdem do toho. Tak ať se Vám všem daří a Vaše miminka ať rostou
Tomikate, vždyť Ty k nám taky patříš, tak se přidej do skupiny. Myslím, že žádná z holek nebude proti.
Jsi hodná, ale vím, že k Vám už nepatřím. Je to jen zvyk se na Vás koukat a snad budu brzy patřit do jiné skupiny třeba Záříjčátka ![]()
Tomi ale rádi tě uvidíme, tak tady máš odkaz a já tě schválim, přece nám musíš oznámit //
![]()
Tak moc děkuji, snad proti tomu nebudou ostatní holky
Už jsem si dala žádost.Fakt moc dík ![]()
jéé, Tomikate určitě proti tomu nikdo nebude. Už se na tebe těším ve skupině ![]()
Ahojte děvčátka…tak včera jsme byli v Brně na testech…brali mi krev a dělali ultrazvuk…vše dopadlo skvěle…mimísek má skoro 12 cm..či kolem těch 10 říkala doktorka…viděli jsme krásně všechno…akorát mimi bylo dost živé a pořád se točilo,prý bylo zvědavéééé
Takž e snad se mi zadaří poslat fotečky jak rosteme…mějte se krásněěěě
krasny fotky mamulino, mimi je tam fakt super videt
pridej se do uzavrene skupiny, najdes ji tady
https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
a kattarinka te pak schvali ![]()
Tomikate jasne ze te s radosti vsechny prijmeme
super, ze uz se vse dava do poradku. brzy tam budou urcite // ![]()
Ahojky holky, muzu se taky pridat, podle prukajdy mam TP 10.6., dnes jsem byla na prvnim screeningu a odberech. na ultrazvuku ma mimi 3,65 cm, mne prijde hrozne malicke na 11+0, ale pani doktorka rikala, ze to odpovida
tady máš odkaz…schválim tě.
https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole, jsem ve 12+1, porod bude 7.6. a mimi ma 9 cm…takze zatim parada…jedine co mi nasly je ta bilkovina v moci, zitra mam dat dalsi moc, tohle byl jen testovaci prouzek a taky mam vyssi tlak, takze v tomto smeru nic moc.-( mela jste nejaka neco podobneho??
vero27 píše:
ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole, jsem ve 12+1, porod bude 7.6. a mimi ma 9 cm…takze zatim parada…jedine co mi nasly je ta bilkovina v moci, zitra mam dat dalsi moc, tohle byl jen testovaci prouzek a taky mam vyssi tlak, takze v tomto smeru nic moc.-( mela jste nejaka neco podobneho??
Gratuluji
přihlas se do uzavřené skupiny (odkaz viz. výše), tady už z nás nikdo nechodí ![]()