Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, termín mám od doktorky stanovený na 27.5.10, ale díky tomu, že manžel pracuje v zahraničí, tak vím přesně, kdy jsem otěhotněla a porod by měl být 2.6.10, tak se k Vám ráda přidávám ![]()
ahojky holky, tahle diskuze už ustála, máme novou uzavřenou, ale už nás je tam dost, tak nepřijímáme…tak prominte…
To od vás není moc hezký
No nevadí, budem hledat kamarádky jinde.
Hlavně se to rádo vrací… Myslela jsem, že těhule drží pohromadě, je vidět, že jsou i vyjímky, které se otočí zády. Užij si svou „uzavřenou diskuzi“ a přeju hodně štěstí. M.
Milli78 píše:
Hlavně se to rádo vrací… Myslela jsem, že těhule drží pohromadě, je vidět, že jsou i vyjímky, které se otočí zády. Užij si svou „uzavřenou diskuzi“ a přeju hodně štěstí. M.
Milli, ušetři nás výhružek… Je tu založena před týdnem další diskuze maminek na červen, tak si ji najdi a určitě tě přivítají…pokud vím, měli jen 4 členky. Nás už je přes 50… Jo a diskuzi si užíváme
díky
Ahoj hoky, my vás rády uvítáme
https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
Třeba se vám u nás bude také libit ![]()
ahoj, tak prosim o registraci, nevim, co bylo v zari 2010 ve vzduchu, ze je nas tolik potencialnich rodicek, ale jen houst
![]()
Milli78 píše:
Zdarec Milli. To co píšeš je dost hnusný a proto nechápu proč nás osočuješ, když sama nejsi o moc lepší. Když je nás už 50 (mimochodem jsme spolu od zjištění //) tak je logický, že chceme o sobě vědět všechno, ale i tak už se to při tom počtu dost blbě pamatuje. Takže trošku víc pochopení a míň vyhrožování. Je to fakt hnus.
Když jste spolu od začátku, tak to nemáte uveřejňovat na otevřené diskusi a pak napsat, smolík, také se mi tento přístup nelíbí, trochu přemýšlení by příště neuškodilo, maminy.
Pokud Caroline takhle reaguješ na poznámku Milli,nejsi o moc lepší,naopak,Milli napsala jen svůj názor a ty se hned čertíš, asi píchla do vosího hnízda,že?Samozřejmě teď od tebe očekávám stejně štiplavou odpověď jako jsi napsala Milli,ale mě to nevadí.Ahoj,jdu si najít „milejší“diskusi,v tomto období máme být v pohodě a né řešit chování alá základní škola. ![]()
Co je na tom špatného se domluvit na uzavřené skupině ve zrovna auktuální diskuzi? Chtěly jsme přibírat nové, ale stalo se nám, že nové těhulky se do nás začaly navažovat, nebo vyčítaly, že si jich málo všímáme. Teď se už všichni známe, je nám dobře a nestojí nám to za to, aby nás někdo nový rozeštvával a kritizoval. je to přece naše volba, že je nám spolu dobře, tak jak jsme. Je tu další diskuze pro červňátka, tak co řešit.
Vasp píše:
ahoj, tak prosim o registraci, nevim, co bylo v zari 2010 ve vzduchu, ze je nas tolik potencialnich rodicek, ale jen houst![]()
zlatá pravda, taky jsem to říkala. kolik nás je na emiminu a kolik těhulek s tímto termínem třeba i neinternetí ![]()
Ps: navíc reakce milli na katarinku taky nebyla zrovna ideální. Katarinka to napsala slušně a klidně.
Ani já teda nechápu, o co vlastně - hlavně Milli - jde…To se opravdu tak chtěla dostat do naší uzavřené skupiny, nebo je to jen někdo, kdo se schovává za jinou přezdívku?
Tohle mi připomíná chování ze základní školy, nevím, co je špatného na tom, když se 50!!! holek domluví na uzavřené skupině v otevřené diskuzi…mrkntěte do jiných otevřených a zjistíte, že se většina po čase uzavřela, což je podle mě logické z důvodu osobnějších informací.
Takže bych to shrnula tak, a´t si každý má svojí skupinu, my se do té vaší taky nenavážíme, protože jste se mohly klidně připojit k nám již dříve…