Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fazolka_87
8.12.10 14:07

Za á) Když je založena diskuse Červeňátka 2011,všichni se nadšeně přidávají a najednou někdo napíše sorry,tahle diskuse končí,máme vlastní,kam vy nemůžete,tak to nezní zrovna pěkně. Za bé) Caroline napsala,že jste spolu už od zjištění,takže cca 3 měsíce,tak se příště domluvte jinak nebo rovnou napiště,že vstup je omezený a kdo dřív přijde,ten dřív mele. Ušetřilo by se tím spoustu nedorozumění a zbytečných rozbrojů,jak jsem psala,stačí jen trochu uvažovat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
18223
8.12.10 14:08

Fazolko a co ti brání si to přečíst na konci diskuze. Mili se zeptala a karol napsala- promiň, už nebereme. na tom je něco ošklivého??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:10

navíc v klidu můžete dál diskutovat v této otevřené diskuzi, postupně se vás zase pár najde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 14:10

Květňátko

Ahojky, :-P
tak u nás vykoukne náš drobek na svět kolem 10 května 2011, je to ještě daleko, ale když koukám jak letí ty týdny tak, no nevim nevim,letí to hezky. :-) :srdce:
a ještě k tomu za pár je tu opravdu rok 2011 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 14:13

Já žádala o vstup už před několika dny a nikdo mě na omezený vstup neupozornil a na mojí žádost nereagoval.Jsem prvorodička,takže dosud jsem se podobných diskusí nikdy nezúčastňovala,proto ani nevím, jak to chodí a dost mě to překvapilo,to musím říct. Asi to bude mojí neinformovaností,nevěděla jsem,že se založí diskuse,pak se udělá tlustá čára a kdo je pod čarou,ten může jít. Teď už to vím, nebudu se muset příště rozčilovat a jen nad takovouhle lidskou pošetilostí mávnu rukou.

• Citovat
  • Upravit
18223
8.12.10 14:15

Uzavřená diskuze je i proto, aby se mohlo korigovat, kdo tam může a kdo ne. Jak jsem již napsala dříve, chtěly jsme brát těhulky, ale to co nám tam nově přijaté dělaly a já myslím, že i naschvál, na to jsme neměly trpělivost. Proč si to holky tolik vztahujete na sebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
8.12.10 14:17

Mě velice fascinuje, jak jsou teď ti nováčci, kteří napíší sotva 3 příspěvky chytří…Tak si najděte jinej server, když vám tenhle nevyhovuje. Jsem velice ráda, že naše diskuze je opravdu uzavřená, tobě kattarinko děkuji, že opravdu nepřijímáš…protože o žádné rejpaly nestojíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:22
Fazolka87 píše:
Já žádala o vstup už před několika dny a nikdo mě na omezený vstup neupozornil a na mojí žádost nereagoval.Jsem prvorodička,takže dosud jsem se podobných diskusí nikdy nezúčastňovala,proto ani nevím, jak to chodí a dost mě to překvapilo,to musím říct. Asi to bude mojí neinformovaností,nevěděla jsem,že se založí diskuse,pak se udělá tlustá čára a kdo je pod čarou,ten může jít. Teď už to vím, nebudu se muset příště rozčilovat a jen nad takovouhle lidskou pošetilostí mávnu rukou.

Navíc fazolko píšeš, že si žádala před několika dny a nikdo ti neodpověděl. Registrovala ses 6.12, tudíž si zažádat mohla teprve 6.12 a 7.12 už vám to katarinka sem na diskuzi napsala, že neberem a omluvila se. Tudíž rekace byla jen o den zpožděná a měla bys mít na mysli, že správce skupiny třeba nemusí být každý den online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 14:24

Mám se omlouvat za to,že čekám první miminko a tudíž příspěvků nemám stovky? To snad ne,že. A co se týká rejpání, nechováš se ve své odpovědi jinak. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Fazolka_87
8.12.10 14:25
Nainuva píše:
Fazolka87 píše:
Já žádala o vstup už před několika dny a nikdo mě na omezený vstup neupozornil a na mojí žádost nereagoval.Jsem prvorodička,takže dosud jsem se podobných diskusí nikdy nezúčastňovala,proto ani nevím, jak to chodí a dost mě to překvapilo,to musím říct. Asi to bude mojí neinformovaností,nevěděla jsem,že se založí diskuse,pak se udělá tlustá čára a kdo je pod čarou,ten může jít. Teď už to vím, nebudu se muset příště rozčilovat a jen nad takovouhle lidskou pošetilostí mávnu rukou.
Navíc fazolko píšeš, že si žádala před několika dny a nikdo ti neodpověděl. Registrovala ses 6.12, tudíž si zažádat mohla teprve 6.12 a 7.12 už vám to katarinka sem na diskuzi napsala, že neberem a omluvila se. Tudíž rekace byla jen o den zpožděná a měla bys mít na mysli, že správce skupiny třeba nemusí být každý den online.

Děkuji za lustraci profilu,také se na tvůj ráda podívám.

• Citovat
  • Upravit
6377
8.12.10 14:29

Holky z mojí diskuze: nezaobírejte se zamindrákových ženských, které vás tu jen popichují, napsala jsem slušně že už nepřijímáme, a když to oni nechápou, jsou natvrdlé…už jich mám dost, je tu spoustu jiných diskuzí, na TP červen, ale očividně se jim tam nechce, a chtěj tady prudit!!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:29

Tady jde o to, že píšeš, jak jsi nás před několika dny prosila o přijetí a reakce žádná. Přitom hned druhý den ses jí dočkala. Jestli chceš, klidně si zatleskej, ale myslím, žes přišla jen rýpat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:30
:palec:
kattarinka píše:
Holky z mojí diskuze: nezaobírejte se zamindrákových ženských, které vás tu jen popichují, napsala jsem slušně že už nepřijímáme, a když to oni nechápou, jsou natvrdlé…už jich mám dost, je tu spoustu jiných diskuzí, na TP červen, ale očividně se jim tam nechce, a chtěj tady prudit!!!!!! :cert:
:palec: svatá pravda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 14:31

Přesně tak,ještě že si přišla,tak krásně to vystihla a rozsekla nás,velice ti děkuji. Nudím se a nemám na práci nic jiného :dance: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6377
8.12.10 14:32

Necháme tady holky vycukat, a my si budem užívat těhu na svoji diskuzi…
At se tady třeba zblázněj.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky