Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fazolko? už sis zažádala o vstup do jiné skupiny červňátek? Očividně ne, ptám se proč? Proč tě baví se tu do krve dohadovat a radši si nejdeš psát o tom, kvůli čemu si sem přišla? tím končím. pa
Fazolka87 píše:
Přesně tak,ještě že si přišla,tak krásně to vystihla a rozsekla nás,velice ti děkuji. Nudím se a nemám na práci nic jiného![]()
očividně ![]()
Z tvého dojmu fazol jde vidět, že máš asi nějaký problém, proto jsem uvážila, že nás tu ráda popichuješ.....
Ajeje, koukám, zlá krev, holky, které byly odmítnuty, věřte, že by se Vám u nás stejně nelíbilo, je nás tam opravdu hodně a sotva stačíme reagovat samy na sebe, bohužel se stává že nováčky pak tak trošku oppomíjíme a z toho vznikají jen rozepře…proto jsem se rozhodly už nikoho nepřibírat, mylsím, že vzhledem k tomu, kolik už červňátek je založit novou skupinu, či se přidat k nové již stávající je jediné rozumné řešení a ne se vztekat, že mě někam nepřijaly. Jsme dospělé bytosti, tak přestaňte tady vařit zlou krev…
Vždyť jo,jen si užívejte a my vám budeme jen tiše závidět a cukat se vzteky,že nejsme mezi Vámi,jéé,jak vy se nám ještě nasmějete. Je to fakt hrozná legrace,haha.
Fazolka87 píše:
Vždyť jo,jen si užívejte a my vám budeme jen tiše závidět a cukat se vzteky,že nejsme mezi Vámi,jéé,jak vy se nám ještě nasmějete. Je to fakt hrozná legrace,haha.
Fazolko, věř mi, že nám nejde o to, aby nám někdo záviděl. na předchozí stránce je odkaz na jiná červńátka a upřímně ti přeju, aby se ti tam líbilo.
kattarinka píše:
Z tvého dojmu fazol jde vidět, že máš asi nějaký problém, proto jsem uvážila, že nás tu ráda popichuješ.....
Ale vždyť já s tebou souhlasím,mám hrozný problém,tak si to vybíjím tady,ono je to totiž hrozná legrace.Reaguji jen na to,co mi píši ostatní,tak tedy promiň,vy taky reagujete na to co píšu já,to je ale v poho,předpokládám.
Milli78 píše:
Hlavně se to rádo vrací… Myslela jsem, že těhule drží pohromadě, je vidět, že jsou i vyjímky, které se otočí zády. Užij si svou „uzavřenou diskuzi“ a přeju hodně štěstí. M.
Tohle je ten příspěvek, který nás zvednul ze židle, myslím, že i přesto, že byla odmítnuta, tohle kapku přehnala… a to ostatní se svezlo s tím, takže prosím už přestaňte diskutovat kdo má pravdu…hlavní je , že máme ty píďátka v bříšku a rozčilovat se nad kravinama je ztráta času… ![]()
tak to tady asi prudim,jsem na těchto stránkách poprvé tak se kdyžtak omlouvám, měla jsem jen celkem radost že si konečně budu moct začít psát… ![]()
Nainuva píše:Fazolka87 píše:Fazolko, věř mi, že nám nejde o to, aby nám někdo záviděl. na předchozí stránce je odkaz na jiná červńátka a upřímně ti přeju, aby se ti tam líbilo.
kattarinka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teruška píše:Milli78 píše:Tohle je ten příspěvek, který nás zvednul ze židle, myslím, že i přesto, že byla odmítnuta, tohle kapku přehnala… a to ostatní se svezlo s tím, takže prosím už přestaňte diskutovat kdo má pravdu…hlavní je , že máme ty píďátka v bříšku a rozčilovat se nad kravinama je ztráta času…
Hlavně se to rádo vrací… Myslela jsem, že těhule drží pohromadě, je vidět, že jsou i vyjímky, které se otočí zády. Užij si svou „uzavřenou diskuzi“ a přeju hodně štěstí. M.
To si napsala mooc,hezky,děkuji ![]()
Tak to je mi tě líto fazol že máš problémy, a musíš si tu vybíjet na nás vztek.....
tak si klikni na odkaz na předchozí stránce a nech nás ju......
karkolka píše:
tak to tady asi prudim,jsem na těchto stránkách poprvé tak se kdyžtak omlouvám, měla jsem jen celkem radost že si konečně budu moct začít psát…
Tady zrovna teď asi moc přátelsky nepopíšeš
Ne, tahle diskuze jinak stagnuje, tak nevím, jestli i do budoucna se ti povede to tu rozproudit
Ty máš termín v květnu?
BOŽE ŽENSKÝ VZPAMATUJTE SEEEEE !!!!! Tato skupina je i nadále otevřená, nikdo nikomu nezakazuj dále v ní pokračovat tak v čem je probléééém ?????