Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
8.12.10 14:32

Fazolko? už sis zažádala o vstup do jiné skupiny červňátek? Očividně ne, ptám se proč? Proč tě baví se tu do krve dohadovat a radši si nejdeš psát o tom, kvůli čemu si sem přišla? tím končím. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:33
Fazolka87 píše:
Přesně tak,ještě že si přišla,tak krásně to vystihla a rozsekla nás,velice ti děkuji. Nudím se a nemám na práci nic jiného :dance: :nevim:

očividně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
8.12.10 14:33

Z tvého dojmu fazol jde vidět, že máš asi nějaký problém, proto jsem uvážila, že nás tu ráda popichuješ.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
8.12.10 14:34

Ajeje, koukám, zlá krev, holky, které byly odmítnuty, věřte, že by se Vám u nás stejně nelíbilo, je nás tam opravdu hodně a sotva stačíme reagovat samy na sebe, bohužel se stává že nováčky pak tak trošku oppomíjíme a z toho vznikají jen rozepře…proto jsem se rozhodly už nikoho nepřibírat, mylsím, že vzhledem k tomu, kolik už červňátek je založit novou skupinu, či se přidat k nové již stávající je jediné rozumné řešení a ne se vztekat, že mě někam nepřijaly. Jsme dospělé bytosti, tak přestaňte tady vařit zlou krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 14:34

Vždyť jo,jen si užívejte a my vám budeme jen tiše závidět a cukat se vzteky,že nejsme mezi Vámi,jéé,jak vy se nám ještě nasmějete. Je to fakt hrozná legrace,haha.

• Citovat
  • Upravit
6377
8.12.10 14:35
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.12.10 14:36
Fazolka87 píše:
Vždyť jo,jen si užívejte a my vám budeme jen tiše závidět a cukat se vzteky,že nejsme mezi Vámi,jéé,jak vy se nám ještě nasmějete. Je to fakt hrozná legrace,haha.

Fazolko, věř mi, že nám nejde o to, aby nám někdo záviděl. na předchozí stránce je odkaz na jiná červńátka a upřímně ti přeju, aby se ti tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 14:36
kattarinka píše:
Z tvého dojmu fazol jde vidět, že máš asi nějaký problém, proto jsem uvážila, že nás tu ráda popichuješ.....

Ale vždyť já s tebou souhlasím,mám hrozný problém,tak si to vybíjím tady,ono je to totiž hrozná legrace.Reaguji jen na to,co mi píši ostatní,tak tedy promiň,vy taky reagujete na to co píšu já,to je ale v poho,předpokládám.

• Citovat
  • Upravit
7235
8.12.10 14:37
Milli78 píše:
Hlavně se to rádo vrací… Myslela jsem, že těhule drží pohromadě, je vidět, že jsou i vyjímky, které se otočí zády. Užij si svou „uzavřenou diskuzi“ a přeju hodně štěstí. M.

Tohle je ten příspěvek, který nás zvednul ze židle, myslím, že i přesto, že byla odmítnuta, tohle kapku přehnala… a to ostatní se svezlo s tím, takže prosím už přestaňte diskutovat kdo má pravdu…hlavní je , že máme ty píďátka v bříšku a rozčilovat se nad kravinama je ztráta času… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.10 14:37

květňátko

tak to tady asi prudim,jsem na těchto stránkách poprvé tak se kdyžtak omlouvám, měla jsem jen celkem radost že si konečně budu moct začít psát… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 14:38
Nainuva píše:
Fazolka87 píše:
Fazolko, věř mi, že nám nejde o to, aby nám někdo záviděl. na předchozí stránce je odkaz na jiná červńátka a upřímně ti přeju, aby se ti tam líbilo.
kattarinka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Fazolka_87
8.12.10 14:39
Teruška píše:
Milli78 píše:
Hlavně se to rádo vrací… Myslela jsem, že těhule drží pohromadě, je vidět, že jsou i vyjímky, které se otočí zády. Užij si svou „uzavřenou diskuzi“ a přeju hodně štěstí. M.
Tohle je ten příspěvek, který nás zvednul ze židle, myslím, že i přesto, že byla odmítnuta, tohle kapku přehnala… a to ostatní se svezlo s tím, takže prosím už přestaňte diskutovat kdo má pravdu…hlavní je , že máme ty píďátka v bříšku a rozčilovat se nad kravinama je ztráta času… :palec:

To si napsala mooc,hezky,děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6377

Tak to je mi tě líto fazol že máš problémy, a musíš si tu vybíjet na nás vztek.....
tak si klikni na odkaz na předchozí stránce a nech nás ju......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
karkolka píše:
tak to tady asi prudim,jsem na těchto stránkách poprvé tak se kdyžtak omlouvám, měla jsem jen celkem radost že si konečně budu moct začít psát… :cry:

Tady zrovna teď asi moc přátelsky nepopíšeš :huban: Ne, tahle diskuze jinak stagnuje, tak nevím, jestli i do budoucna se ti povede to tu rozproudit :palec: Ty máš termín v květnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

BOŽE ŽENSKÝ VZPAMATUJTE SEEEEE !!!!! Tato skupina je i nadále otevřená, nikdo nikomu nezakazuj dále v ní pokračovat tak v čem je probléééém ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí