Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
4.10.10 14:15

jooo..a taky obrovske gratulace!!! :kytka: uz jste to nekomu povidali? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
4.10.10 14:36

Ne zatím to ví jenom manžel, já už jsem o jedno mimi přišla v 11. týdnu a všichni to věděli. tak jsem si řekla, že až znovu otěhotním, tak to do 12. tydne nikomu neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
4.10.10 14:37

Což nevím jak vydržím, protože jsem moc šťasná a hlavně si všichni všimnou, že nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.10.10 14:42

jajo, to me mrzi :cry: :hug: …jezis…to je hrozny…vsude ctu, jak nekdo prisel o mimi…mam z toho boleni na srdicku…hrozne se bojim!!!!!!!!!!! to je sileny…fakt si zakazu takovyhle veci cist, ja pak z toho nemuzu spat :cry: uplne to kazi radost z tohohle obdobi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
4.10.10 14:45

Kulicko dokud se mi to nestalo, tak jsem vůbec nevěděla, jak často se takové věci dějou. Ale pak jsem našla emimino a tady je tolik maminek, co se jim něco takového stalo, až děs. Ale už je to za námi ateď se radujeme s // a všechno už bude dobré. A normálně už mám pocit, že začínám přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.10.10 15:02

no ale fujky :cert: tys me hrozne vydesila…to zas nebudu spat…ja jsem hroznej nervak achychjooo…honem sem nekdo napiste neco moc povzbudivyho a peknyho!!!! at nejsem zase tak vydesena :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.10.10 15:04

a radsi bych toto tema nekam odsunula :palec: musime bejt ted vsichni vesele :mavam: a hlavne stastne!!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.10 15:27

Páni to se ale rozrůstáme…DiaguiriQ…kdy jsi měla poslední MS? taky 27.8.2010?…to budeme stejně…+- :lol: …Já jsem četla že srdíčko koncem šestého týdne už buší :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.10 15:29

jinak jsem to řekla jen manžílkovi…a kamarádce…ale ta nic nepoví…Tomča slaví 23.10 sedmé narozeninky,tak to chceme oznámit asi na oslavě jen rodině… :wink: Pokud bude vše ok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.10.10 16:23

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Včera jsem objevila //, dneska jsou ještě silnější, podle MS bych měla mít TP 11.6.2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.10.10 20:34

Jájo, tak to je hrůza. Hlavně v takovém týdnu si člověk myslí, že už je skoro za vodou…a pak…co se stalo? Taky se dost bojím, aby bylo vše v pořádku.

Kuličko, právě jsme s manželem probírali - kdy to říct. Nejraděj bych co nejpozději, ale moc dlouho to tajit nepůjde. Už teď se vymlouvám, že si nedám panáka, cvičit už mě nebaví, atd.. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
5.10.10 07:24

Michel byl tam jenom takový váček a mimi tam už vůbec nebylo.Ani doktor to nechápal, protože jsem celou dobu nezašpinila ani kapka krve ne toaleťáku nebyla. Ale už je to pryč a já jsem ráda, že se nám to tak brzy podařilo na novo. A teď jsem brala 3 měsíce poctivě lisovku, tak to bude v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.10.10 08:49

Všechno bude ok :-D

Jaké máte příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.10 09:01

ja to samozrejme rekla manzilkovi, mamce, pac to na me poznala (a myslim, ze mama to rozkeca kde muze :)))

no me vcera vecer zase bylo blbe, jsem se nemohla ani napit, abych stihla pak dobehnut na zachod :poblion: , jinak mi bylo blbe jen asi cca 4×…a taky me boli brisko, a mam uz asi 14 dnu fakt zivy sny..je to hruza, vcera 2 nocni mury :( a dneska se mi zdalo nejdriv, ze se snazim dostat z letiste 120 skodovkou a porad bloudim mezi slepicema :lol: a pak kdyz jsem usla zase, tak se mi pro zmenu zdalo, ze jsem letuska :mrgreen: :mrgreen: a pak jsem si chtela dat halenku do cistirny a za tu halenku mi potom dali frote podlozku pod psa, ze prej stoji stejne :lol: :lol: :lol: no chapete to? a takovy haluze se mi zdaj ted kazdou noc 8-) :pankac:
taky se vam zdaj takovy podivny sny? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
5.10.10 11:12

Přeji krásný den, holky, já teda příznaky nemám absolutně žádný, až se chvílema musím dívat na ty dvě // na testu, co mám pořád schovaný u sebe, abych se ujistila, že to nebyl jen sen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí