Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
6.10.10 11:21

brkatka - no myslím, že náš taťka tajně doufá v toho chlapečka.

A jinak holky s tím kouřením jsem taky lajdák. Musím přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 11:25
Caroline81 píše:
brkatka - no myslím, že náš taťka tajně doufá v toho chlapečka.A jinak holky s tím kouřením jsem taky lajdák. Musím přestat.

Jo jo, zlovyky jsou hrozný. Manžel přestal kouřit 1.9. aniž by tušil, že se hned následující měsíc povede miminko :srdce: . Doufám, že mu to vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 11:25

Carol-tak to je asi u všech stejný-můj chlap by taky radši chlapečka :lol:

jinak s tím kouřením,jsem ráda,že v tom nejsem sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.10.10 11:26

Carol moc tě vítám…koukám v pondělí nád pujde na kontrolu více:0) a brkatko taky si moc přejeme :wink: Elišku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 11:28
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol-tak to je asi u všech stejný-můj chlap by taky radši chlapečka :lol:jinak s tím kouřením,jsem ráda,že v tom nejsem sama :oops:

Světli no bohužel a nerada musím přiznat, že první těhu jsem prohulila celý a Adélka je teda zdravá a porodní váha byla 3100g, ale hrozně jsem si to vyčítala. Teď doufám, že s tím seknu. Manža mi koupí náplasti. Prý je to furt lepší než kouřit. Musím to dát. Nechci už mít to špatný svědomí a jak psala brkatka, lidi fakt čuměj, když kouří těhule a navíc vždycky, když jsem šla na gyndu, jsem měla pocit, že ten doktor to ze mně musí cítit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 11:30
mamulina22 píše:
Carol moc tě vítám…koukám v pondělí nád pujde na kontrolu více:0) a brkatko taky si moc přejeme :wink: Elišku :wink:

Mamulko děkuju za uvítání. Jsem ráda, že jsem tady. Jo jo jsem na tu pondělní kontrolu zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 11:31

brkatka - no manžel chce přestat se mnou. už se nám to jednou skoro na rok povedlo, ale pak jsme měli vwlký problémy s podnikáním a zase jsme začali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 11:34
Caroline81 píše:
brkatka - no manžel chce přestat se mnou. už se nám to jednou skoro na rok povedlo, ale pak jsme měli vwlký problémy s podnikáním a zase jsme začali.

My taky přestali spolu, před rokem a půl, já to vydržela dodnes, on to zkouší už po několikáté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 11:35
mamulina22 píše:
Carol moc tě vítám…koukám v pondělí nád pujde na kontrolu více:0) a brkatko taky si moc přejeme :wink: Elišku :wink:

Krásný jméno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 11:39

Carol-mě dr.řekla,že to mám výrazně omezit,ale ne přestávat,že jak se to tělo čistí,tak to jde „do mimi“.tak nevím :nevim:
kažpodádně jsem poprosila kámoše,jestli by mi pro mé účely zapůjčil elektronickou cígu…já teda upřímně doufám,že mě to pustí samo a úplně,ale kdyby náhodou ne,tak ta e-cíga je prejť alespoň o něco „zdravější“…

já nejsem pondělní kontrolka,ale až čtvrteční,ale budu mocinky ráda číst vaše dobré zprávy :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 11:42
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol-mě dr.řekla,že to mám výrazně omezit,ale ne přestávat,že jak se to tělo čistí,tak to jde „do mimi“.tak nevím :nevim:
kažpodádně jsem poprosila kámoše,jestli by mi pro mé účely zapůjčil elektronickou cígu…já teda upřímně doufám,že mě to pustí samo a úplně,ale kdyby náhodou ne,tak ta e-cíga je prejť alespoň o něco „zdravější“…
Určitě tě to pustí samo. Mě to taky pustilo. Ze dne na den, koupila jsem si krabku, s kámošem šla do hospody, kde jsem u nealka piva vykouřila 6 cíg a on do mě hučel, ať toho nechám, že jsem přece těhu a druhý den jsem se probudila a všechny zbylé cíga jsem dala bratrovi, úplně s ledovým klidem a do konce těhu jsem si na cíga nevzpomněla. Dala jsem si, až když jsem si dala po kojení prvního panáka a už v tom zase lítala. Naštěstí jsem si loni v květnu řekla dost a přestala, taky ze dne na den.já nejsem pondělní kontrolka,ale až čtvrteční,ale budu mocinky ráda číst vaše dobré zprávy :kytka: :palec:

Určitě tě to pustí samo. Mě to taky pustilo. Ze dne na den, koupila jsem si krabku, s kámošem šla do hospody, kde jsem u nealka piva vykouřila 6 cíg a on do mě hučel, ať toho nechám, že jsem přece těhu a druhý den jsem se probudila a všechny zbylé cíga jsem dala bratrovi, úplně s ledovým klidem a do konce těhu jsem si na cíga nevzpomněla. Dala jsem si, až když jsem si dala po kojení prvního panáka a už v tom zase lítala. Naštěstí jsem si loni v květnu řekla dost a přestala, taky ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 11:47

http://ceska-republika.org/…ehem-21-dni/

Podle tohoto návodu jsem přestala kouřit ;-) Snad vám k něčemu bude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 11:51

brkatka - já to zkusím od zítra od rána. Seknout s tím sama, když to nepůjde, tak přidám ještě ty náplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 11:57

no uvidíme,každopádně jsem si teď udělala čaj,protože sem omezená na jednu kávu denně,což mi ani tak nevadí,nijak zvlášť mi teď nechutná..tak alespoň něco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 12:03
Caroline81 píše:
brkatka - já to zkusím od zítra od rána. Seknout s tím sama, když to nepůjde, tak přidám ještě ty náplasti.

Budu ti moc držet palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky