Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
brkatka - no myslím, že náš taťka tajně doufá v toho chlapečka.
A jinak holky s tím kouřením jsem taky lajdák. Musím přestat.
Caroline81 píše:
brkatka - no myslím, že náš taťka tajně doufá v toho chlapečka.A jinak holky s tím kouřením jsem taky lajdák. Musím přestat.
Jo jo, zlovyky jsou hrozný. Manžel přestal kouřit 1.9. aniž by tušil, že se hned následující měsíc povede miminko
. Doufám, že mu to vydrží ![]()
Carol-tak to je asi u všech stejný-můj chlap by taky radši chlapečka ![]()
jinak s tím kouřením,jsem ráda,že v tom nejsem sama ![]()
Carol moc tě vítám…koukám v pondělí nád pujde na kontrolu více:0) a brkatko taky si moc přejeme
Elišku ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol-tak to je asi u všech stejný-můj chlap by taky radši chlapečkajinak s tím kouřením,jsem ráda,že v tom nejsem sama
Světli no bohužel a nerada musím přiznat, že první těhu jsem prohulila celý a Adélka je teda zdravá a porodní váha byla 3100g, ale hrozně jsem si to vyčítala. Teď doufám, že s tím seknu. Manža mi koupí náplasti. Prý je to furt lepší než kouřit. Musím to dát. Nechci už mít to špatný svědomí a jak psala brkatka, lidi fakt čuměj, když kouří těhule a navíc vždycky, když jsem šla na gyndu, jsem měla pocit, že ten doktor to ze mně musí cítit. ![]()
mamulina22 píše:
Carol moc tě vítám…koukám v pondělí nád pujde na kontrolu více:0) a brkatko taky si moc přejemeElišku
Mamulko děkuju za uvítání. Jsem ráda, že jsem tady. Jo jo jsem na tu pondělní kontrolu zvědavá ![]()
brkatka - no manžel chce přestat se mnou. už se nám to jednou skoro na rok povedlo, ale pak jsme měli vwlký problémy s podnikáním a zase jsme začali.
Caroline81 píše:
brkatka - no manžel chce přestat se mnou. už se nám to jednou skoro na rok povedlo, ale pak jsme měli vwlký problémy s podnikáním a zase jsme začali.
My taky přestali spolu, před rokem a půl, já to vydržela dodnes, on to zkouší už po několikáté.
mamulina22 píše:
Carol moc tě vítám…koukám v pondělí nád pujde na kontrolu více:0) a brkatko taky si moc přejemeElišku
Krásný jméno ![]()
Carol-mě dr.řekla,že to mám výrazně omezit,ale ne přestávat,že jak se to tělo čistí,tak to jde „do mimi“.tak nevím ![]()
kažpodádně jsem poprosila kámoše,jestli by mi pro mé účely zapůjčil elektronickou cígu…já teda upřímně doufám,že mě to pustí samo a úplně,ale kdyby náhodou ne,tak ta e-cíga je prejť alespoň o něco „zdravější“…
já nejsem pondělní kontrolka,ale až čtvrteční,ale budu mocinky ráda číst vaše dobré zprávy
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol-mě dr.řekla,že to mám výrazně omezit,ale ne přestávat,že jak se to tělo čistí,tak to jde „do mimi“.tak nevím
kažpodádně jsem poprosila kámoše,jestli by mi pro mé účely zapůjčil elektronickou cígu…já teda upřímně doufám,že mě to pustí samo a úplně,ale kdyby náhodou ne,tak ta e-cíga je prejť alespoň o něco „zdravější“…
Určitě tě to pustí samo. Mě to taky pustilo. Ze dne na den, koupila jsem si krabku, s kámošem šla do hospody, kde jsem u nealka piva vykouřila 6 cíg a on do mě hučel, ať toho nechám, že jsem přece těhu a druhý den jsem se probudila a všechny zbylé cíga jsem dala bratrovi, úplně s ledovým klidem a do konce těhu jsem si na cíga nevzpomněla. Dala jsem si, až když jsem si dala po kojení prvního panáka a už v tom zase lítala. Naštěstí jsem si loni v květnu řekla dost a přestala, taky ze dne na den.já nejsem pondělní kontrolka,ale až čtvrteční,ale budu mocinky ráda číst vaše dobré zprávy![]()
Určitě tě to pustí samo. Mě to taky pustilo. Ze dne na den, koupila jsem si krabku, s kámošem šla do hospody, kde jsem u nealka piva vykouřila 6 cíg a on do mě hučel, ať toho nechám, že jsem přece těhu a druhý den jsem se probudila a všechny zbylé cíga jsem dala bratrovi, úplně s ledovým klidem a do konce těhu jsem si na cíga nevzpomněla. Dala jsem si, až když jsem si dala po kojení prvního panáka a už v tom zase lítala. Naštěstí jsem si loni v květnu řekla dost a přestala, taky ze dne na den.
http://ceska-republika.org/…ehem-21-dni/
Podle tohoto návodu jsem přestala kouřit
Snad vám k něčemu bude ![]()
brkatka - já to zkusím od zítra od rána. Seknout s tím sama, když to nepůjde, tak přidám ještě ty náplasti.
no uvidíme,každopádně jsem si teď udělala čaj,protože sem omezená na jednu kávu denně,což mi ani tak nevadí,nijak zvlášť mi teď nechutná..tak alespoň něco ![]()
Caroline81 píše:
brkatka - já to zkusím od zítra od rána. Seknout s tím sama, když to nepůjde, tak přidám ještě ty náplasti.
Budu ti moc držet palce! ![]()