Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
7.10.10 10:08
Michell007 píše:
Ahoj, pěkně nás přibývá :dance: Akorát to vypadá, že já se svým TP (12.6) budu rodit v červnu asi poslední, holky se pořád předbíhají :mrgreen:Zuzouš - zatím to vypadá, že jsi nejmladší, děti budete mít brzo po sobě :potlesk: Většinou holky chvilku po porodu nechtějí o druhém ani slyšet, po čase je to samozřejmě přejde..

Jen se neboj, nás červňátek se může ještě nasbírat!! Rozhodně poslední nebudeš, červen má 30 dní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:08

Gibi-já od tý doby,co jsem těhu a jsem doma,tak taky vstávám s přítelem kolem 5ráno,pak už nesnu,zato pak spím odpoledne a pak v noci,takže vlstně defacto peospím 3/4 dne :lol: ale dneska nějaká vyjímka…jsem ráda,že nemusím do práce,to bych vstávala v půl 5 :roll:

vítám Zazouše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:11
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Gibi-já od tý doby,co jsem těhu a jsem doma,tak taky vstávám s přítelem kolem 5ráno,pak už nesnu,zato pak spím odpoledne a pak v noci,takže vlstně defacto peospím 3/4 dne :lol: ale dneska nějaká vyjímka…jsem ráda,že nemusím do práce,to bych vstávala v půl 5 :roll:vítám Zazouše :mavam:

Já taky závidím, sice vstávám až v 6, ale někdy se mi vůbec nechce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 10:14

Gibi, u nás bylo mimčo plánované. Budu mít čerstvých 29, když se narodí - takže na čase. S tím porodným to pos.ali, co si budem povídat. Porodné se hodilo třeba na kočárek, aj.. teď nic :evil:

Co se týká vlasů - to je jediné na čem se si všechny shodnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:15

brkatka-na tebe nepadá těhotenská únava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:16

Michell-no počkej,počkej,počkej,oni už zrušili porodný?????? :cert:
já jsem to po tom potratu přestala sledovat a teď jsem se ještě nezorientovala :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:16
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-na tebe nepadá těhotenská únava?

Ne zatím nepociťuju nic zvláštního. Možná už bych měla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:18

brkatka-měla,neměla..ono je to u každýho jinak :wink: já třeba nemám nevolnosti…jako né že bych po nich toužila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:18
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Michell-no počkej,počkej,počkej,oni už zrušili porodný?????? :cert:
já jsem to po tom potratu přestala sledovat a teď jsem se ještě nezorientovala :oops: :oops:

Já teda taky nevím, jak to vlastně je :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:22
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-měla,neměla..ono je to u každýho jinak :wink: já třeba nemám nevolnosti…jako né že bych po nich toužila :andel:

Možná že to tak nepociťuju, nehlídám to. U prvního jsem se od momentu nalezených // cítila hrozně, ne že bych měla příznaky, ale nějak jsem si je vsugerovala. Taky jsem měla víc času než mám teď. Teď už si nechci nic nalhávat a je mi skvěle ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:25

Ahojky holky jen tak koukám na vaši diskuzi..O tom porodném to je teď na h.vno. Jen prvorodičky ale musíte mít s manželem nebo přítelem do 19 000kč měsíčně.První dali 13 000 ale teď to zase změnily na 19.Taky mě to šte mám to první..Myslím že ze Světlankou sme si už psali Ale v jiné diskuzi ..Já mám termínek 18.2 ..Opatruj te se .Dneska jdu na kontrolu sem 20 týden a mimi nechce stále ukázat jeslti je to ta holčička co si tak přeju.Nebo co si přejee manžel zase chlapečka ..Ale minule jak sem byla na ultrazvuku mi mimísek mával bylo to krásné,testy na ten syndrom už mám za sebou .Teď někdy mě zase čeká velký uktrazvuk to jeslti má mimi srdíčko v pořádku tak kéž by ano.Jinak všem přeji krásné těhulkování .Nezlob te se že tady píšu :kytka: :hug:

Příspěvek upraven 07.10.10 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 10:25

Hm, od nového roku žádné porodné.. s mateřskou ale nevím jak to přesně je.. Holky, co už máte děti, nevím jak dlouho se dostává peněžitá pomoc v mateřství a mateřská :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:26

brkatka-já mám čas,ale pociťuju teda jenom ty prsa,občas pobolívaní v podbřišku,častější čůrání a teď teda ty vlasy a nateklý prsty

ale určitě máš pravdu v tom,že vsugerování je sviňa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:29
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-já mám čas,ale pociťuju teda jenom ty prsa,občas pobolívaní v podbřišku,častější čůrání a teď teda ty vlasy a nateklý prstyale určitě máš pravdu v tom,že vsugerování je sviňa :cert:
:-D já ty vlasy k tomu přisoudit nemůžu, spíš bych brala za příznak kdyby se to zlepšilo :-D. Prsa zatím necítím, a zatím taky nenatýkám. V podbřišku mě píchlo jen jednou nebo dvakrát zatím. Takže nic. Snad se mu u mě líbí;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:29

Karinkaaa-ahojky :mavam: moc si nás teda nepotěšila…ale i přesto děkujeme :kytka: přeju ti vše dobré :srdce:

Michell-to je teda od státu pěknej podraz,co? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky