Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
7.10.10 10:57

karinko..vsechno to bude OK, jako vzdy!!!!! :dance: hrozne ti zavidim, ze uz tam vidis toho malyho drobecka :dance: :palec: v koikatym ze jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:58

Karinkaaa-já taky děkuju a přeju štěstíčko :srdce: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:59

Kulicko-souhlasím,že máme ještě dost času a je teď zbytečný se stresovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:02

Holky já sem te´d 20 týden a měla bych být v pátek 21. Miminko je vymodlené sme se snažily skoro dva roky :huban: a konečně se to povedlo ..Je to krásné jak ho vydím ale ´dává mi to zabrat.Několikrát sem byla na ambulanci měla sem bolesti že sem nemohla chodit a že je vše ok..To popíchavaní na začatku bylo v pohodě ale čím dál víc mě to bolí víc .Už chci mít mimi v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:03

Já si to teda neužívám mám často bolesti večer .Pohyb sem už cítěla jednou minulý týden.Ale prý je vše ok.Tak nevím no když už ho budu mít u sebe bude to už OK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 11:04

tyjo..karinko…tak ted ti zavidim jeste vic :huban: uz to mas za par!!! :palec: a mate uz vybrany jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:06

Jména já nemusím české typu Josef Vojta atd .Můj je Petr a to je hnus vůbec śe mi to nelíbí chlapeček já chtěla buď Samuel,Nicolas a můj hned Nicolas.Tak to je jasný ta holčička je pro mě těžší můj říká že chce ať dám po mě Karin .Ale nevím..Mi se líbí Vivien a nebo Viktorie ale on Viktorku nechce chce ať dám po mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 11:06

Ahoj Kuli, aspoň něco jsi viděla :-P Co říkal dr.?Teď budeme spolu čekat na 18.10. Ty jsi dnes který týden+den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 11:07

Kulicka-a ty už jména máš??

Karinkaaa-bude to v pořádku,už si daleko a moc držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:09

Nemáš co závidět taky si to vše užíješ moje sestra porodila teď 17.9 chlapečka a já jak tam pojedu se asi rozbrečím protože už chci svoje .Ať jsou aspoň Vánoce to pak už bude kousíšek :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:11

Sestra bydlí až v Domažlicích kousek od Plzně já jsem z Ostravy.Mám to daleko v v srpnu sem tam byla a já tam krvácela :cry: hned sem jela do nemocnice ale doktroka říkala že v pohodě ale jak sem se bála :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:16

Můžu se jen zeptat je tady někdo kdo taky zažívá hnusnou tchýni?Moje je falešná je jí 71 let je zlá .Jednou mi dokonce řekla že si nepřeje ať někdy máme mimi.Já jim to řekla že sem těhotná před týdnem.Děla jak mi vše přeje ale miminku jak bude větší to řeknu že si nepřála ať se narodí.Stejně vím že si teď přeje ať potratím je to mrcha největší..Ani ji ho nedám pochovat si nedovedete představit jak ju nenávidím :zed: Ubližila mi mockrát i můj ji nadal hodněkrát teď jak sme se vzali už má smůlu .Odešli by sme ale penízky nemáme na to .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 11:19

Michell: ja jsem 6+2 podle kalkulacky na internetu :palec: tak to je nahodicka, ze jdem spolu na kontrolu…v kolik jdes?

..jinak ja jsem zase uplne z jinho testa..me se prave cesky jmena libi..pac mi prijde, ze bych se pomstila tomu detatku, kdybych mu dala nejaky cizi jmena :nevim: kamkoliv by pak priselna urad, musel by hlaskovat..aby ty urednice vubec napsali jeho jmeno spravne..nevim..ale to je prave super, ze si kazdy muze vybrat sva jmena, ktera s emu libi :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:21

To jo no ať si dá každý co se mu líbí ale i tak je to težké vybrat teda pro mě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:21
Kulicka6 píše:
Michell: ja jsem 6+2 podle kalkulacky na internetu :palec: tak to je nahodicka, ze jdem spolu na kontrolu…v kolik jdes?..jinak ja jsem zase uplne z jinho testa..me se prave cesky jmena libi..pac mi prijde, ze bych se pomstila tomu detatku, kdybych mu dala nejaky cizi jmena :nevim: kamkoliv by pak priselna urad, musel by hlaskovat..aby ty urednice vubec napsali jeho jmeno spravne..nevim..ale to je prave super, ze si kazdy muze vybrat sva jmena, ktera s emu libi :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Souhlasím s tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky