Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
brkatka píše:Michell007 píše:Kuba se mi líbí moc, dá se hodně skloňovat, skoro jako Honza, ale ty máme už v rodině dva, proto jsem musela volit jinak.
brkatka - dík za tip.. Jakubai Esmeraldy
Kubu, právě v rodině už máme, a Lukáše v okolí nikdo nemá, a dá se taky obře skloňovat..uvidíme
S.v.e.t.l.n.a. píše:
mě se na kluka vždycky strašnil líbil Matěj,David a Martin…ale po dohadech sme se dohodli,že holku vymyslím já a kluka on-takže je to jasné:-) u těch holčičích sem byla hrozně na vážkách-souhlasím s tím,že Élišek je poslední dobou moc moc moc:-( jméno po sobě jsem dávat nechtěla,vím,jak mě se dodneška smějou,že jsem ruska bo UKtakž nakonec jsem se zamilovala do Lucinky,těch v okolí ani moc neznám,takže ni to nikdo nekazí
víte,jak je to-znáte někoho s určitým jménem a máte to jméno zhnusený…
původně jsem chtěla dát jméno po svojí milovaný babičce,ale babi je Miluše…to je na tuhle dobu asi moc staromódní…ještě´tak max. Zlata se mi líbilo v dětství…ale Lucinka stejně vyhraje
Buď ráda za Světlanu, známá je Světluše a ještě k tomu Šustová ![]()
Michell007 píše:brkatka píše:Kubu, právě v rodině už máme, a Lukáše v okolí nikdo nemá, a dá se taky obře skloňovat..uvidímeMichell007 píše:Kuba se mi líbí moc, dá se hodně skloňovat, skoro jako Honza, ale ty máme už v rodině dva, proto jsem musela volit jinak.
brkatka - dík za tip.. Jakubai Esmeraldy
Sousedi mají Lukáše a říkají mu Lukane, Lukajdo, mě to přijde strašně legrační
Ale jinak to jméno se mi moc líbí. Jen kdyby se tak nejmenoval jeden můj bývalý ![]()
brkatka-tak poslouchej:já byla do svých 3let Světlana Šotková ,pak se máma rozvedla a přisvojil si mě její muž,takže sem byla Světlana BUNDZÍKOVÁ no a pak jsem se vdala a jsem Světlana Grancová a nakonec,jestli si teda vezmu přítele,tak budu** Světlana Kabátová**
![]()
dobrý,ne? ![]()
tyjo Michell, tak to mame skoro stejny vyber..na verunce a lukaskovi jsme se doma taky skoro shodli..ale jsou v sazce i ta ostatni jmena
tak uvidime..
ten muj pred 14 dny vyhrozoval, ze to musi bejt nejake hezke jmeno, aby hezky znelo i v anglictine, az budeme emigrovat do ameriky
tak jsem na nej vyvalila bulvy, jestli se treba nezblaznil..a on, ze uz o tom premejslel docela dlouho..ze tady v tyhle zemi je to od deviti k peti
jako on uz tam vystudoval, i tam pracoval..ale proboha..co bych si tam jako pocala ja s tou moji skolni anglictinou??? no nejhorsi je, ze o tom mluvil docela vazne..
bojim bojim..na jednu stranu bych chtela na druhou neee…by mi bylo smutno..a navic rikal, ze by tam jel, jenom kdyby tam mel naslou praci…tak mam zatim klidek..ale reknu vam..mam toho plnou hlavu, fujky ![]()
Kulicka6 píše: …jo a ja fotecku vlozit zatim nemuzu…pac ji mam na obazu..a nemam ji jak nahrat do compu..lea, ze bych ji vyfotilano nic..pockam na vecer, on mi ten muj chytra hlava neco vymysli..karinko…tak to je super, na to musis mit nejake doporuceni od lekare? nebo se proste objednas, kde ho maji? zaplatis a jdes?
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-tak poslouchej:já byla do svých 3let Světlana Šotková ,pak se máma rozvedla a přisvojil si mě její muž,takže sem byla Světlana BUNDZÍKOVÁ no a pak jsem se vdala a jsem Světlana Grancová a nakonec,jestli si teda vezmu přítele,tak budu** Světlana Kabátová**![]()
![]()
dobrý,ne?
Koukám z bláta do louže
Teď si případným sňatkem hodně polepšíš ![]()
Fotečku dneska chci snad mi ji udělá
Pak někomu řeknu ať mi to vloží do kompu a dám to tady ať kouknete
brkatka-tak mě napadá,že malá by měla být ZITA,ne??jako ta hérečka Zita Kabátová ![]()
Brkatka - jj, většinou si člověk jméno spojí s tím koho zná…a i když se mu líbí, rychle si to rozmyslí..
Stejně myslím, že většinou na něho budou volat zkráceně - Luky.
Některé jména zní hezky když se napíšou, ale pak když se na ně zavolá, tak nic moc. Třeba Karolína - krásné, ale nikdo jí tak říkat nebude, všichni volají Kájo..
Mi do dneška strejda říká Kájoa to sem Karin,brácha zase Kačko. ![]()
holky,já jsem si dala teď pár doušků jednoho povoleného kafe(piju rozpustný se smetanou,tak mi dr.povolila jedno denně) a řeknu vám-FUJ
mám v hubě jako v polepšovně ![]()
Já to měla příjmení za svobodná v pohodě byla sem Karin Kamanová to se dá né? ![]()