Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zuzule77 píše:
Taky se k vám přidávámJsem zatím trošku nervozní, nemám to ještě potvrzeno. První kontrola mě čeká 11.10. tak doufám, že bude vše v pořádku a mimčo bude na správném místě
Ahoj, paráda
Mě dr. taky teprve čeká, zatím jen // na tt a příznaky, tak snad to bude ok. jaký si týden?
Zuzkka píše:
Já taky 19.9. tak to je super,sem zvědavá jestli budeme i stejně roditto je náhoda..
No to jo!!! ![]()
Prosím Vás, co to je ten metřík? Já vůbec nevim, co to je, ale jak to tu po vás čtu, tak ho chci taky ![]()
Michell007 píše:
Já taky, podle ovu testů 19.9.
Jé, já taky podle ovů testů 19.9.
Gibi píše:
Prosím Vás, co to je ten metřík? Já vůbec nevim, co to je, ale jak to tu po vás čtu, tak ho chci taky
Udělali jsme si ho a teď se nám přidává k podpisu. je na něm vidět v jakém kdo jsme týdnu. Pokud máš nastaveno zobrazovat podpisy, měla by jsi je vidět.
Aha, teď jsem si nastavila ten podpis. Jak si nastavim svůj metřík?
brkatka píše:Michell007 píše:Jé, já taky podle ovů testů 19.9.
Já taky, podle ovu testů 19.9.
![]()
To bylo plodné období ![]()
Frčím do práce, mějte se ![]()
Gibi píše:
Aha, teď jsem si nastavila ten podpis. Jak si nastavim svůj metřík?
Klikneš na ten co se ti líbí, otevře se ti stránka v angličtině. Tam nastavíš termín porodu, nebo poslední MS, napíše ti to html odkaz, který zkopíruješ a přidáš na emiminu do podpisu. Je to docela složitý vysvětlovat…
No, nevim, žádnej odkaz mi to nehodilo
nedá se nic dělat, obejdu se bez metříku
5týden 6den. TP mi vychází na 3.6.2011. Hlavně, aby to nebylo mimoděložní, straší mi v hlavě
Mám už sice jednoho rošťáka doma (v prosinci mu budou 2 roky), ale chceme pro něj jěště sestřičku ![]()
Gibi píše:
No, nevim, žádnej odkaz mi to nehodilonedá se nic dělat, obejdu se bez metříku
zkus www.pregnology.com
brkatka píše:Gibi píše:zkus www.pregnology.com
Až to uděláš, dej due date.
brkatka píše:brkatka píše:Až to uděláš, dej due date.Gibi píše:zkus www.pregnology.com
Pak zadáš - buď datum poslední MS, nebo datum ovulky a objeví se ti kolik ještě dní ti zbývá
brkatka píše:brkatka píše:Pak zadáš - buď datum poslední MS, nebo datum ovulky a objeví se ti kolik ještě dní ti zbývábrkatka píše:Až to uděláš, dej due date.Gibi píše:zkus www.pregnology.com
Pak úplně vpravo je modře - get the code, na ten klikni
brkatka píše:brkatka píše:Pak úplně vpravo je modře - get the code, na ten kliknibrkatka píše:Pak zadáš - buď datum poslední MS, nebo datum ovulky a objeví se ti kolik ještě dní ti zbývábrkatka píše:Až to uděláš, dej due date.Gibi píše:zkus www.pregnology.com
pak se objeví na výběr buď Html kód nebo BB kód, já jsem vybrala BB kód, pod tím si jen můžeš vybrat název, barvu písma a barvu toho metříku. Dáš pak zkopírovat a to vložíš do svého podpisu na emiminu. Takže jak, povede se ti to?