Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gibi píše:
Moc děkuju
Koukám tvoje mimi už je starší, to budu mít taky brzo novou fotečku ![]()
Jůůů, to až uvidí taťka ![]()
To teda je za co děkovat, já jsem na takové věci antitalent
![]()
jj, ale je to zatim jen podle termínu z e-kalkulačky, tak ještě uvidíme, co nám řekne doktor, třeba to pak předělám ![]()
Gibi píše:
Jůůů, to až uvidí taťka
To teda je za co děkovat, já jsem na takové věci antitalent![]()
To určitě nejsi ![]()
Gibi píše:
Jůůů, už ho mám
Jěště si ho můžeš nazvat podle sebe, místo toho My pregnacy ![]()
Gibi píše:
A to udělám prosím jak?
Tam jak jsi měnila barvu a písmo je i možnost pro přidání textu je tam My pregnancy- to vymažeš a napíšeš co chceš, pak tedy opět zkopíruj a vlož do podpisu
Gibi píše:
Moc díky, doma si s tím pohraju
Já už taky jdu domů!! V půl 4 končím! Teda domů, pro Kubu do školky, a pak pojedem k našim. ![]()
Tak hezký zbytek dne a těhu zdar. Ať to všechny udržíme, až do konce ![]()
zuzule77 píše:
Tak hezký zbytek dne a těhu zdar. Ať to všechny udržíme, až do konce
Kéž by! ![]()
Tak kontrolu mám za sebou
Vše v pořádku ale opět nevíme co to je ..Ale doktorka řekla že je to hodně živé mimi
A prý po kom asi je?Sme se smáli.Na velký ultrazvuk jdu 19.10 tak se těším..Měj se se krásně a taky držím palečky ať máte vše ok
![]()
tak já jsem se prospinkala,ale zase mě bere žaludek ![]()
kde zase couráte,těhule? ![]()
Já zatím nemám vůbec žádné příznaky
Jsem sice více unavená, ale to bývá na podzim asi každý. Táhne se to do té první kontroly, jako blázen. Mám už jen jeden vaječník a vejcovod, takže kdyby mimčo nebylo na správném místě, tak už by Daneček neměl sourozence
Ale dost pesimismu, prostě to bude vše ok a basta ![]()
Ahoj holky, za dnešek mám áčko. Prospala jsem celý odpoledne a teď taťkovi a Adince dovařuju večeři. A mám celej den depku. Bydlíme u babičky (půl roku)protože jsme se přistěhovali z manželova rodiště do mého a toto měla být startovací pozice, ale zatím se tady furt neobjevil nějakej rozumnej barák k prodeji ajá se začínám bát, aby se objevil do porodu. Chci si to malý vychutnávat sama s manželem a malou a ne s babičkou, která mi leze do skříně, čte dopisy a poslouchá za dveřma. ![]()