Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli jsi na začátku, jako já, tak máte ještě dost času, tak hlavu vzhůru ![]()
Díky Zuzi, jo jsem v pátém týdnu (asi) včera jsem zjistila na testu // a v pondělí jdu k doktorovi. Taky si říkám neblázni, je ještě dost času, ale asi hormony…
Jéé, tak si v pondělí napíšeme, jak to dopadlo ![]()
Už to chci mít za sebou, ať vím, že je vše v pořádku ![]()
Pro dnešek se loučím
mateřské povinnosti čekají, musím prcka dopravit do lůžka ![]()
zuzule77 píše:
Pro dnešek se loučímmateřské povinnosti čekají, musím prcka dopravit do lůžka
Tak to já to dneska zmákla rychle ![]()
Já vám tu pondělní návštěvu tak závidim! Já jdu až za 14 dní, to snad ani nevydržim ![]()
Gibi píše:
Já vám tu pondělní návštěvu tak závidim! Já jdu až za 14 dní, to snad ani nevydržim
Nápodobně, já jdu až za 3 týdny. Ale za to budeme mít hnedka obrázek se ![]()
Já už jsem poprvý u doktorky byla, viděla jsem i fazolku na uz, ale další kontrolu mam až za měsíc…do tý doby se asi zblázním. ![]()
Jůůů, to já doufám taky ![]()
jsem na toho svého
zvědavá
, jsou to teď všechno opravdu zvláštní pocity a co teprve pak
, ale je to tak daleko.
Mě dr. chtěla objednat na pondělí 11.10. Hrdinsky jsem jí řekla, jestli bych nemohla dojít o týden později, že tam půjde víc vidět, teď se tluču do hlavy..
ale možná jsem udělala dobře.. nic se nemá uspěchat. holky co jste už byly na utz a máte fotku, sem s ní ![]()
Michell007 píše:
Mě dr. chtěla objednat na pondělí 11.10. Hrdinsky jsem jí řekla, jestli bych nemohla dojít o týden později, že tam půjde víc vidět, teď se tluču do hlavy..ale možná jsem udělala dobře.. nic se nemá uspěchat. holky co jste už byly na utz a máte fotku, sem s ní
Mě chtěla objednat už na 20. ale budu zrovna pryč na školení. Mě to ale až tak nevadí, stejně to člověk neurychlí a tři týdny ulítnou jak voda…
brkatka - taky si myslím. Mě by stačilo kdyby mi někdo řekl že to bude ok ![]()
Michell007 píše:
brkatka - taky si myslím. Mě by stačilo kdyby mi někdo řekl že to bude ok
To by bylo fajn, já zatím ani nevím, jestli tam opravdu je…nebýt testu a //
dobré ránko,těhule
tak máme zase o den starší mimísky
já dnes hrdě dosáhla 5tt,takže rozjíždím 6 ![]()