Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
8.10.10 11:17

To se nás samozřejmě netýká… :wink:

brkatko - ty jsi bydlela v Londýně? To musí být nádherné město.. snad se tam někdy podívám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 11:31

naprosto souhlasím s brkatkou :pankac:
taky jsem dost četla,ale spíš sem z toho byla v depce,ani jsem netušila,kolik se to může stát…brrrr fuj hnus :zed:

takže mé dámy těhulky,co čekáme červňátka-žádný štresy,žádný plašení,jen pozitivní myšlení,to mimískům dělá dobře :srdce: :palec:

tomu mému teď teda udělala dobře arašídová nugeta :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 11:33
S.v.e.t.l.n.a. píše:
taky jsem dost četla,ale spíš sem z toho byla v depce,ani jsem netušila,kolik se to může stát…brrrr fuj hnus :zed:

takže mé dámy těhulky,co čekáme červňátka-žádný štresy,žádný plašení,jen pozitivní myšlení,to mimískům dělá dobře :srdce: :palec:

tomu mému teď teda udělala dobře arašídová nugeta :lol: :oops:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 11:35
S.v.e.t.l.n.a. píše:

tomu mému teď teda udělala dobře arašídová nugeta :lol: :oops:

tak to bych si momentálně nedala, ale pokud si to mimi přeje, nemůžeme mu to odpírat, že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 11:36
Michell007 píše:
To se nás samozřejmě netýká… :wink:brkatko - ty jsi bydlela v Londýně? To musí být nádherné město.. snad se tam někdy podívám..

No krásný je, ale Čechy, krásné, čechy mé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 11:39

no hele,já jí taky „v civilu“ moc nemusím…stejně tak nesnáším coca colu a včera jsem vypila celou 2l flašku :oops:
zato absolutně miluju hermelín a vůbec sýry a tak mi ho přítel koupil a jen sem ho rozbalila,tak sem myslela že se :poblion:

jojo,sice je mimísek jen 2mm,ale už má svojí hlavu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 11:43

Platí staré dobré: všude dobře, doma nejlíp.

Četli jste o testu na pohlaví miminka? Nejsou na to moc dobré ohlasy, ale zaujalo mě, že něco takového existuje. Všechno, co se týká miminek je asi docela dobrý byznys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 11:47

Teda já chutě zatím nic moc, teda až minule na tlačenku :-D, já myslela, že umřu než si ji udělám, to byla slast (už zase slintám) :-D
Jen teda, co mě překvapuje, tak já jsem sladkomilnej člověk a teď vůbec, včera jsem si dala kousek rýžovýho nákypu a za chvilku jsem nemohla a dala bych si radši párek :-D. Jinak teda co mě štve, tak je, že já mám pořád hlad, každou chvilku cejtim prázdnej žaludek, ale jíst se mi nechce a vůbec mě nenapadá co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 11:52

Gibi - taky to tak mám, častý hlad (hlavně večer), ale taky nevím co pořád jíst.. hlavně z těch „zdravějších věcí“. Včera večer mě nesmírně potěšila uvařená osolená kukuřice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 11:53
S.v.e.t.l.n.a. píše:
no hele,já jí taky „v civilu“ moc nemusím…stejně tak nesnáším coca colu a včera jsem vypila celou 2l flašku :oops:
zato absolutně miluju hermelín a vůbec sýry a tak mi ho přítel koupil a jen sem ho rozbalila,tak sem myslela že se :poblion:jojo,sice je mimísek jen 2mm,ale už má svojí hlavu :lol: :lol:

Ví co by nemělo, plísňový sýry by se v těhu jíst neměli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 11:54
Michell007 píše:
Gibi - taky to tak mám, častý hlad (hlavně večer), ale taky nevím co pořád jíst.. hlavně z těch „zdravějších věcí“. Včera večer mě nesmírně potěšila uvařená osolená kukuřice :palec:

mňáááám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 11:56
brkatka píše:
Michell007 píše:
Gibi - taky to tak mám, častý hlad (hlavně večer), ale taky nevím co pořád jíst.. hlavně z těch „zdravějších věcí“. Včera večer mě nesmírně potěšila uvařená osolená kukuřice :palec:
mňáááám.

nakoupila jsem jich několik a dám do mrazáku, zásoby na zimu :mrgreen:

momentálně tlačím u PC pizzu s nivou, myslíte, že po tepelné úpravě je to už ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 11:57

s tím pocitem neustálýho hladu souhlasím:-)

holky,máte taky pocit nafouklého břicha nebo mám fakt větry? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 12:05

Teda kukuřice, musim vytáhnout manžela na loupež na pole :-DDDD
Já se musim přiznat, že zdravější věci mě moc nenapadaj, tlačenka s octem a cibulí nebo hambáč od mekáče moc zdravý nebude a zeleninu já nikdy moc nemusela. Já doufám, že mě bude hlavně nějak instruovat doktor…
Světli, já mám pocit, že už mi trošku přirostlo, gatě mi jsou přes břicho dost nepříjemný. Jinak u mě se to dost těžko pozná, já i bez těhu vypadám na 7.měsíc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 12:11

Gibi-tak to já taky :lol: jsem kus pořádný ženský :lol:
taky si počkám na to,až to na mě bude vidět :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie