Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.10.10 09:15

michell-my neměli moc na vybranou,jelikož bohužel přechodně bydlíme s jeho rodičema…a jeho mamka je velice všímavá žena…takže to ví oni a v práci,když kvůli tomu marodím,tak se to rychle rozkřiklo…ale moje rodinka si myslí,že marodím s infekcí :-D těm to hodlám říct až s průkazkou v ruce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 09:23

Asi to už dlouho nevydržíme a řeknem to, jsem hrozně zvědavá na reakce. Nikdo to nečeká. Kdo se ptal, jestli plánujem mimčo říkáme, že ještě ne, do třiceti času dost atd. teď už se nikdo neptá :think: Jen mám strach kdyby to náhodou nedopadlo.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 09:40

Dobrá ranko :-)
Já to teda nevdržela a už to vědí snad úplně všichni :lol:
Ale k doktorovi daleko, tak snad to bude v pořádku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.10.10 09:40

Dobré ránko těhulky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 09:44
Michell007 píše:
Asi to už dlouho nevydržíme a řeknem to, jsem hrozně zvědavá na reakce. Nikdo to nečeká. Kdo se ptal, jestli plánujem mimčo říkáme, že ještě ne, do třiceti času dost atd. teď už se nikdo neptá :think: Jen mám strach kdyby to náhodou nedopadlo.. :-(

Já to teda chci vydržet co to půjde. Nerada bych něco zakřikla a taky předěláváme byt a kdyby to všichni věděli, tak už by mě nenechali nic dělat a to já nechci. Řeknem to jen když se někdo zeptá. Všichni vědí, že máme hypo dost vysokou a sníží se nám až za 3 roky, takže do té doby mimi nebude. Co už teda nikdo neví je, že jsem si hypo nechali před půl rokem snížit právě kvůli případnému mimi ;-) Bude to velké překvápko, doufám, že to vydržíme tajit až do konce listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 09:47

tak holky,2.trimestr nám začíná konec listopadu/začátek prosince…a do tý doby by sice bylo dobré vydržet,ale…myslím,že každá z náás to chci vykřičet do světa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 09:50
S.v.e.t.l.n.a. píše:
tak holky,2.trimestr nám začíná konec listopadu/začátek prosince…a do tý doby by sice bylo dobré vydržet,ale…myslím,že každá z náás to chci vykřičet do světa :pankac:

Já si teda dávám závazek!! Vydržím :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 09:51
brkatka píše:
S.v.e.t.l.n.a. píše:
tak holky,2.trimestr nám začíná konec listopadu/začátek prosince…a do tý doby by sice bylo dobré vydržet,ale…myslím,že každá z náás to chci vykřičet do světa :pankac:
Já si teda dávám závazek!! Vydržím :pankac: :mrgreen:

Možná to chci vydržet i proto, že u prvního těhu jsem to vyzvonila komu se dalo hned a teď si to sladké tajemství chci vychutnat jen s manželem. Snad se nám to povede ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 09:55

brkatka-já bych taky ráda vydržela…u prvního sem to taky vyzvonila a…nedopadlo to:-( a pak to všem vysvětluj :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 09:57
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-já bych taky ráda vydržela…u prvního sem to taky vyzvonila a…nedopadlo to:-( a pak to všem vysvětluj :roll: :zed:

Z toho mám taky strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 09:59

STOP

žádný takový přemejšlení,jasan??MYSÍME MYSLET POZITIVNĚ :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 10:02
S.v.e.t.l.n.a. píše: STOPžádný takový přemejšlení,jasan??MYSÍME MYSLET POZITIVNĚ :palec: :hug:

Však já myslím, jsem vděčná za to, že se to povedlo a pokud se to podaří až do konce budu nejšťastnější človíček na světě.
Tý jo, ale normálně ti řeknu, že příznaky stále nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 10:03
S.v.e.t.l.n.a. píše: STOPžádný takový přemejšlení,jasan??MYSÍME MYSLET POZITIVNĚ :palec: :hug:

Koukám na tvůj obrázek, to vypadá, že už se mi zítra taky změní miminko na fotečce :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 10:08

brkatka-to budeme dvě nejšťastnější na světě:-)))

já ty příznaky taky nic moc-jen ty prsa a mastný vlasy :lol: a mám takovej pocit,jakoby se mi nafukovalo břicho :think: to budou asi větry :lol: :lol:

jj,taky se ti změní,já dneska začínám 6tt :potlesk: příští tejden bude zase jinej :dance:

odkud ty jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 10:12
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-to budeme dvě nejšťastnější na světě:-)))

já ty příznaky taky nic moc-jen ty prsa a mastný vlasy :lol: a mám takovej pocit,jakoby se mi nafukovalo břicho :think: to budou asi větry :lol: :lol:

jj,taky se ti změní,já dneska začínám 6tt :potlesk: příští tejden bude zase jinej :dance:

odkud ty jsi?

Já jsem z Čáslavi, jestli víš, kde to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí