Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
michell-my neměli moc na vybranou,jelikož bohužel přechodně bydlíme s jeho rodičema…a jeho mamka je velice všímavá žena…takže to ví oni a v práci,když kvůli tomu marodím,tak se to rychle rozkřiklo…ale moje rodinka si myslí,že marodím s infekcí
těm to hodlám říct až s průkazkou v ruce ![]()
Asi to už dlouho nevydržíme a řeknem to, jsem hrozně zvědavá na reakce. Nikdo to nečeká. Kdo se ptal, jestli plánujem mimčo říkáme, že ještě ne, do třiceti času dost atd. teď už se nikdo neptá
Jen mám strach kdyby to náhodou nedopadlo.. ![]()
Dobrá ranko ![]()
Já to teda nevdržela a už to vědí snad úplně všichni ![]()
Ale k doktorovi daleko, tak snad to bude v pořádku ![]()
Michell007 píše:
Asi to už dlouho nevydržíme a řeknem to, jsem hrozně zvědavá na reakce. Nikdo to nečeká. Kdo se ptal, jestli plánujem mimčo říkáme, že ještě ne, do třiceti času dost atd. teď už se nikdo neptáJen mám strach kdyby to náhodou nedopadlo..
Já to teda chci vydržet co to půjde. Nerada bych něco zakřikla a taky předěláváme byt a kdyby to všichni věděli, tak už by mě nenechali nic dělat a to já nechci. Řeknem to jen když se někdo zeptá. Všichni vědí, že máme hypo dost vysokou a sníží se nám až za 3 roky, takže do té doby mimi nebude. Co už teda nikdo neví je, že jsem si hypo nechali před půl rokem snížit právě kvůli případnému mimi
Bude to velké překvápko, doufám, že to vydržíme tajit až do konce listopadu.
tak holky,2.trimestr nám začíná konec listopadu/začátek prosince…a do tý doby by sice bylo dobré vydržet,ale…myslím,že každá z náás to chci vykřičet do světa ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
tak holky,2.trimestr nám začíná konec listopadu/začátek prosince…a do tý doby by sice bylo dobré vydržet,ale…myslím,že každá z náás to chci vykřičet do světa
Já si teda dávám závazek!! Vydržím
![]()
brkatka píše:S.v.e.t.l.n.a. píše:Já si teda dávám závazek!! Vydržím
tak holky,2.trimestr nám začíná konec listopadu/začátek prosince…a do tý doby by sice bylo dobré vydržet,ale…myslím,že každá z náás to chci vykřičet do světa![]()
Možná to chci vydržet i proto, že u prvního těhu jsem to vyzvonila komu se dalo hned a teď si to sladké tajemství chci vychutnat jen s manželem. Snad se nám to povede ![]()
brkatka-já bych taky ráda vydržela…u prvního sem to taky vyzvonila a…nedopadlo to:-( a pak to všem vysvětluj
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-já bych taky ráda vydržela…u prvního sem to taky vyzvonila a…nedopadlo to:-( a pak to všem vysvětluj![]()
Z toho mám taky strach ![]()
STOP
žádný takový přemejšlení,jasan??MYSÍME MYSLET POZITIVNĚ
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše: STOPžádný takový přemejšlení,jasan??MYSÍME MYSLET POZITIVNĚ![]()
Však já myslím, jsem vděčná za to, že se to povedlo a pokud se to podaří až do konce budu nejšťastnější človíček na světě.
Tý jo, ale normálně ti řeknu, že příznaky stále nic. ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše: STOPžádný takový přemejšlení,jasan??MYSÍME MYSLET POZITIVNĚ![]()
Koukám na tvůj obrázek, to vypadá, že už se mi zítra taky změní miminko na fotečce
.
brkatka-to budeme dvě nejšťastnější na světě:-)))
já ty příznaky taky nic moc-jen ty prsa a mastný vlasy
a mám takovej pocit,jakoby se mi nafukovalo břicho
to budou asi větry
![]()
jj,taky se ti změní,já dneska začínám 6tt
příští tejden bude zase jinej ![]()
odkud ty jsi?
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-to budeme dvě nejšťastnější na světě:-)))já ty příznaky taky nic moc-jen ty prsa a mastný vlasy
a mám takovej pocit,jakoby se mi nafukovalo břicho
to budou asi větry
![]()
jj,taky se ti změní,já dneska začínám 6tt
odkud ty jsi?příští tejden bude zase jinej
Já jsem z Čáslavi, jestli víš, kde to je.