Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
8.10.10 12:15
Gibi píše:
Teda kukuřice, musim vytáhnout manžela na loupež na pole :-DDDD
Já se musim přiznat, že zdravější věci mě moc nenapadaj, tlačenka s octem a cibulí nebo hambáč od mekáče moc zdravý nebude a zeleninu já nikdy moc nemusela. Já doufám, že mě bude hlavně nějak instruovat doktor…
Světli, já mám pocit, že už mi trošku přirostlo, gatě mi jsou přes břicho dost nepříjemný. Jinak u mě se to dost těžko pozná, já i bez těhu vypadám na 7.měsíc :-D

Gibi, zkoušela jsem kukuřici z pole, přece nebudu kupovat, když je jí všude tolik, ale s kupovanou cukrovou se nedá srovnat, teď ji mají v akci v Kauflandu a je opravdu chuťově mnohem lepší.

Mám strach z nějakého velkého přibrání, při svých 162 cm budu jak kulička - Míša kulička mi budou říkat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 12:17

:-) no tak jestli jsi na tom podobně, jako já, tak si počkáme :-D. Já zrovna před týdnem byla u dietoložky, aby mi pomohla zhubnout a v neděli jsem se dozvěděla, že hubnout nemůžu :-). Před rokem jsem přestala kouřit a nabrala 10kg a to jsem ani před tím nebyla žádná twiggy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 12:19
Michell007 píše:
Gibi píše:
Teda kukuřice, musim vytáhnout manžela na loupež na pole :-DDDD
Já se musim přiznat, že zdravější věci mě moc nenapadaj, tlačenka s octem a cibulí nebo hambáč od mekáče moc zdravý nebude a zeleninu já nikdy moc nemusela. Já doufám, že mě bude hlavně nějak instruovat doktor…
Světli, já mám pocit, že už mi trošku přirostlo, gatě mi jsou přes břicho dost nepříjemný. Jinak u mě se to dost těžko pozná, já i bez těhu vypadám na 7.měsíc :-D

Gibi, zkoušela jsem kukuřici z pole, přece nebudu kupovat, když je jí všude tolik, ale s kupovanou cukrovou se nedá srovnat, teď ji mají v akci v Kauflandu a je opravdu chuťově mnohem lepší.

Mám strach z nějakého velkého přibrání, při svých 162 cm budu jak kulička - Míša kulička mi budou říkat :cry:

No to mi povídej, já mám 156cm a asi 15kg víc než bych chtěla už teď… Ale když ten hlad je takovej a člověku pak chutná, teda, když přijde na to, co by si dal. Navíc ani nezvracim, tak si to opravdu všechno nechávám. Ale co, tak naberem, to je normální ne? Pak budeme pobíhat okolo mrňousků a ono to nějak půjde dolů. A nikdo se ti posmívat nebude, když jde o těhotnou, tak to všichni berou :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 12:27

ale to břicho před sebou si zatím nedovedu představit, asi budu vypadat srandovně :-D ale to samozřejmě nevadí. Kamarádka, štíhlounká jak proutek přibrala 15 kg, sice jen bříško, ale překvapilo mě to. Když si vezmu nynějších 56 kg +- 15 kg (možná i víc, doufám, že míň) = :nevim: :nevim: ale pro zdravého prcka cokoli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 12:27

gibi-holky nám budou posílat za chvíli fotečky krásných bříšek a my budeme mezi posledníma:-D ale taky se dočkáme :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 12:33

Uff, tak jsem se našťouchla, s kolegyní jsme si objednali pizzu - s nivou samozřejmě :mrgreen: . Ale moc mi to nechutnalo - quatro formagi jsem jedla už o hooodně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 12:38

já měla chuť na kyselý a hlavně na tuňáka,tak jsem to vyřešila následovně:v míse jsem smíchala ster.zeleninu Kunovjanku+ster.hrášek+ster.žampióny+ plechovka tuňáka:-)a celou tu mísu jsem spořádala,já jsem fakt prasátko,co? :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 12:38

Michell, tak to jsi štíhlouš, budeš mít krásné bříško. Já při svých 156cm vážím 65.5kg :cry: , tak buď v klidu, mě kdyžtak budou říkat vzducholoď, co do výšky, to do šířky…

Světli, to nejlepší (nebo největš :lol: ) na konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 12:40

gibi-amen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 12:41
S.v.e.t.l.n.a. píše:
já měla chuť na kyselý a hlavně na tuňáka,tak jsem to vyřešila následovně:v míse jsem smíchala ster.zeleninu Kunovjanku+ster.hrášek+ster.žampióny+ plechovka tuňáka:-)a celou tu mísu jsem spořádala,já jsem fakt prasátko,co? :oops: :roll:

Hlavně, že chutnalo a nebude ti po tom zle ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 12:42

:mrgreen: amen sestro

Já kdysi slyšela, že těhotná se pozná podle toho jestli ji chutnají kyselé okurky se šlehačkou, musim zkusit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 12:43

brkatka - přesně - quattro formagi, taky jsem jedla lepší. A co říkate na veškeré tepelně upravené sýry s plísní - hermelín, niva, atd. já myslím, že tam už listerie nepřežije, ale možná se pletu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.10.10 12:51

Brkatka - quattro formagi a taky nic moc
Gibi - hrozný štíhlouš jsem.. :mrgreen:
Světli - pokud ti to chutnalo, není co řešit

Okurka + šlehačka = doufám, že k takové kombinaci nikdy nedospěju :-) zatím mě chutě nehoní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 12:54

No já ti nevim, ale 56kg na 162cm, tak to musíš bejt, jak proutek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 13:01

A jééje, hlásím první příznak - pálí mě žáha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie