Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
brkatka-já jsem spíš nay jazyky
ale našla jsem si,že je to u Kutný Hory??
![]()
brkatka-zeměpis mi nikdy nešel,proto ať žijou mapy na googlu
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-zeměpis mi nikdy nešel,proto ať žijou mapy na googlu![]()
Jo asi tak nějak, v Kutný Hoře pracuju, bydlím v Čáslavi. Cca hodinku vlakem do phy ![]()
brkatka-to já jsem původem severočeška,do Prahy jsem zdrhla od manžela a už tu vegetím přes 3roky
ale neboj,do práce to mám 3/4 hodiny a to pracuju ve stejném městě ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-to já jsem původem severočeška,do Prahy jsem zdrhla od manžela a už tu vegetím přes 3rokyale neboj,do práce to mám 3/4 hodiny a to pracuju ve stejném městě
To si dokážu představit, 4 roky jsem bydlela v Londýně a jsem ráda, že bydlím v malém městě ![]()
Rodičům to možná řekneme už zítra
uvidíme na situaci, nikomu to neřeknou, to vím, ale kvůli práci to budu muset stejně oznámit do konce října… přemýšlela jsem všemožně, jak to udělat, ale nevymyslím to. Konec listopadu určitě nehrozí. Začnu být podezřelá - nechodím cvičit, nepiju.. byla jsem nemocná, tak se šlo vymluvit, ale už to dlouho nepůjde.
Co se týká vitamínů, beru Femibion 800. V neděli se mi taky mění metřík, už se těším!!!!Začne obávaný 6.týden..
Michell007 píše:
Rodičům to možná řekneme už zítrauvidíme na situaci, nikomu to neřeknou, to vím, ale kvůli práci to budu muset stejně oznámit do konce října… přemýšlela jsem všemožně, jak to udělat, ale nevymyslím to. Konec listopadu určitě nehrozí. Začnu být podezřelá - nechodím cvičit, nepiju.. byla jsem nemocná, tak se šlo vymluvit, ale už to dlouho nepůjde.
Co se týká vitamínů, beru Femibion 800. V neděli se mi taky mění metřík, už se těším!!!!Začne obávaný 6.týden..
Obávaný???? ![]()
Gibi píše:
Teď jsem se taky lekla, jak obávaný ????????
Bojim, bojim
Já právě taky ![]()
brkatka píše:Gibi píše:Já právě taky
Teď jsem se taky lekla, jak obávaný ????????
Bojim, bojim
Ach jo, takhle nás děsit ![]()
Jéééééžiši to jsem nechtěla
zase jsem si někde přečetla… a pro mě obávaný… omlouvám se ![]()
Michell007 píše:
Jéééééžiši to jsem nechtělazase jsem si někde přečetla… a pro mě obávaný… omlouvám se
NEČÍST! Já jsem si zakázala číst takový věci, čtu je snažilky a červňátka ![]()