Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gibi píše:
Myslim, že některé těhulky jdou dneska, někdo se tu o tom bavil. Asi dvě, jak já jim závidim
Možná, že dokonce Světluš, proto tu zatím není.
Michell007 píše:
Brkatko nasadila jsi mi brouka..
předtím jsem o tom moc neuvažovala.. uvidím, veznu ho s sebou do čekárny a když půjde něco vidět tak se zeptám dr. jestli může přijít..já se tak strašně těším …
kdo má jít nejdřív na ko?
ale v ten den to budou určitě nervy…
Já mám s tímhle brouka taky. Od soboty. Čučela jsem zase na netu na druhou sérii Přešlapů a tam byl tatínek u ultrazvuku velice brzy, ještě ani maminka neměla bříško…
holky moc vsem dekuji za pekne privitani ![]()
zatim nez si na vas zvyknu odepisu na odpovedi nejmenovite, protoze uz si to zase nepamatuju, kdo se me na co ptal ![]()
takze je mi naprosto dobre
bez priznaku. TP by mel byt podle menstruace 12.6., ale podle OVU 17.6.
takze to bude prekvapko ![]()
jinak ja jdu na KO v utery 19.10. ale myslim si, ze tam srdicko jeste nebude, bude to moc brzo. Ja manzela brat nebudu, stejne by tam prd videl a nevim jestli by ho ta tecka nejak extra rozneznila
necham si to az na velky ultrazvuk, tam teda taky videl prd, ale to uz byl nadseny. Mame totiz uz triletou holcicku.
Michel, garatuluju k finisovani v novem bytecku a Gibi tebe uklidnuju, ze je uplne jedno ze to nemate 5 let hotovy, protoze my dorekontruovali pred 4 lety a uz ted bych zase menila
, takze takhle postupne si tam porad davas veci podle novy doby a nalady ![]()
Romca22 píše:
holky moc vsem dekuji za pekne privitani
zatim nez si na vas zvyknu odepisu na odpovedi nejmenovite, protoze uz si to zase nepamatuju, kdo se me na co ptal
takze je mi naprosto dobrebez priznaku. TP by mel byt podle menstruace 12.6., ale podle OVU 17.6.
takze to bude prekvapko
jinak ja jdu na KO v utery 19.10. ale myslim si, ze tam srdicko jeste nebude, bude to moc brzo. Ja manzela brat nebudu, stejne by tam prd videl a nevim jestli by ho ta tecka nejak extra rozneznilanecham si to az na velky ultrazvuk, tam teda taky videl prd, ale to uz byl nadseny. Mame totiz uz triletou holcicku.
Michel, garatuluju k finisovani v novem bytecku a Gibi tebe uklidnuju, ze je uplne jedno ze to nemate 5 let hotovy, protoze my dorekontruovali pred 4 lety a uz ted bych zase menila, takze takhle postupne si tam porad davas veci podle novy doby a nalady
Koukám Romčo, že i přes IVF se ti 2× podařilo otěhotnět přirozeně, to teda gratulace dvounásobná!!
Holky, nevíte, co na bolest v krku? Je to v těhu nějak omezený? Mám strach, že budu nemocná a hrozně se toho bojím ![]()
brkatka: já jsem to omarodila minulý týden, nakonec jsem to nevydržela a šla k doktorce, ta mi píchla pendepon. A jinak paralen, ale půlila jsem si ho (pro jistotu). Bašti česnek a když to máš v krku, tak si udělej priznice.
Romco, já se s tím bytem nějak smířila, hlavně, co se tam dělalo, to se dělalo svépomocí, takže křivá podlaha, o koupelně ani nemluvim, ale s hypotéhou si člověk hold moc vyskakovat nemůže…
Gibi píše:
brkatka: já jsem to omarodila minulý týden, nakonec jsem to nevydržela a šla k doktorce, ta mi píchla pendepon. A jinak paralen, ale půlila jsem si ho (pro jistotu). Bašti česnek a když to máš v krku, tak si udělej priznice.Romco, já se s tím bytem nějak smířila, hlavně, co se tam dělalo, to se dělalo svépomocí, takže křivá podlaha, o koupelně ani nemluvim, ale s hypotéhou si člověk hold moc vyskakovat nemůže…
Díky za rady, včera jsem měla česnekovou pomazánku, tak snad trošku pomohla ![]()
My máme taky hypo, koupili jsme byt v březnu a teď do něj jen rveme peníze, aby jsme si ho udělali k obrazu našemu. Ale peníze na rekonstrukci nám půjčili manželovo rodiče, jinak by jsme si ani neškrtli ![]()
Brkatko, no IVF bylo jaksi u nas zbytecny
po nem nic, ale prirozene to jo
jsem nadsena
![]()
ja bych zkusila kloktat vincentku, kdyz jsem chcipla po transferu tak jsem se lecila ji, na kasel potom vyvar z cibule a urcite caje, teplo postele a zabal na krk
Gibi, jj s hypotekou je to na prd, ale aspon k tomu mate ten pravy osobni vztah ![]()
No my si moc neškrtáme, to jsou opravdu jen pomalé změny, že jsme si to všechno udělali sami tak to samozřejmně vyšlo daleko levněji, ale taky to podle toho vypadá… Ještě bych nutně potřebovala předělat tu dlažbu a vyměnit všechny dvěře, ty jsou opravdu hnusné, ale je to děsná darda, tak nevim…, jen škoda, že to nebude vše hotové než přijde mimčo, teď budeme rádi, když vůbec finančně vyjdeme, takže jakákoliv rekonstrukce jde do háje. Jo a ještě jsme chtěli předělat elektriku, ta by byla taky hodně potřeba, ale to už tak nějak neklapne, budu ráda, když manžel vymaluje ![]()
brkatka píše:Romca22 píše:
zatim nez si na vas zvyknu odepisu na odpovedi nejmenovite, protoze uz si to zase nepamatuju, kdo se me na co ptal
takze je mi naprosto dobrebez priznaku. TP by mel byt podle menstruace 12.6., ale podle OVU 17.6.
takze to bude prekvapko
jinak ja jdu na KO v utery 19.10. ale myslim si, ze tam srdicko jeste nebude, bude to moc brzo. Ja manzela brat nebudu, stejne by tam prd videl a nevim jestli by ho ta tecka nejak extra rozneznilanecham si to az na velky ultrazvuk, tam teda taky videl prd, ale to uz byl nadseny. Mame totiz uz triletou holcicku.
Michel, garatuluju k finisovani v novem bytecku a Gibi tebe uklidnuju, ze je uplne jedno ze to nemate 5 let hotovy, protoze my dorekontruovali pred 4 lety a uz ted bych zase menila, takze takhle postupne si tam porad davas veci podle novy doby a nalady
Koukám Romčo, že i přes IVF se ti 2× podařilo otěhotnět přirozeně, to teda gratulace dvounásobná!!
Holky, nevíte, co na bolest v krku? Je to v těhu nějak omezený? Mám strach, že budu nemocná a hrozně se toho bojím
Na bolest v krku zkus BIOPAROX, může se to i v těhotenství a mi to před 14 dni super zabralo. Je to buď do nosu, když máš chycený nosohltan nebo do krku.
Jo jinak zdravím novou těhulku a abych nezapomněla, dneska jsem byla na té první kontrole a mimi je přesně v místě, kde má být
Spadl mi kámen ze srdce ![]()
zuzule77 píše:
Jo jinak zdravím novou těhulku a abych nezapomněla, dneska jsem byla na té první kontrole a mimi je přesně v místě, kde má býtSpadl mi kámen ze srdce
Gratuluju
to je paráda ![]()
V takové zprávy tu doufáme všechny ![]()
zuzule77 píše:brkatka píše:Na bolest v krku zkus BIOPAROX, může se to i v těhotenství a mi to před 14 dni super zabralo. Je to buď do nosu, když máš chycený nosohltan nebo do krku.Romca22 píše:
takze to bude prekvapko
Holky, nevíte, co na bolest v krku? Je to v těhu nějak omezený? Mám strach, že budu nemocná a hrozně se toho bojím
Díky, máme doma, určitě zkusím ![]()
zuzule77 píše:
Jo jinak zdravím novou těhulku a abych nezapomněla, dneska jsem byla na té první kontrole a mimi je přesně v místě, kde má býtSpadl mi kámen ze srdce
Prý abych nezapomněla
Copak se to dá zapomenout?
Moc gratuluju!!!
Ahoj holky.
Tak jsem dneska byla na první kontrole na gyndě. Docela mně překvapil, protože mi řekl, že jsem teprve ve třetím týdnu. Prý, když jsem měla poslední menzes 31.8. tak je to nějaký divný. No mně to tak nepřijde, protože ovulka mi měla vycházet na 16. až 18.9. takže by to tak odpovídalo ne? Holky, tak snad je všechno v pořádku.
Jinak zdravím nové těhulky. Světli doufám, že všechno v pohodě.
Caroline81 píše:
Ahoj holky.
Tak jsem dneska byla na první kontrole na gyndě. Docela mně překvapil, protože mi řekl, že jsem teprve ve třetím týdnu. Prý, když jsem měla poslední menzes 31.8. tak je to nějaký divný. No mně to tak nepřijde, protože ovulka mi měla vycházet na 16. až 18.9. takže by to tak odpovídalo ne? Holky, tak snad je všechno v pořádku.Jinak zdravím nové těhulky. Světli doufám, že všechno v pohodě.
To teda je divné ![]()