Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Danča.F píše:
Tak se snazim si pridat metrik…a nevim nevim
Povedlo se ![]()
holky nevite jak je to se srdickem? od OVU jsem necely 3 tydny a od MS jsem tech 5 tydnu a jeden den. na KO jdu 19.10. to
urcite jeste nebude ze jo?
pri minulym tehu jsem sla na KO az nekdy kolem 8 tydnu a to tam
samozrejme uz bylo.
ahojky holky…tak já se teda hlásím a zároveň se omlouvám,že sem se neozvala,ale v neděli jsem proležela v ukrutnejch bolestech a včera i dnes zase v depresích,protože si myslím,že je to zase v háji
včera jsem začala špinit a jednou jsem na papíru dokonce objevila i trošku krve..jinak ale slabší špinění
po bolestech už ani stopa,zaplaťpánbů,protože to bylo fakt dost krutý
nakonec se na wcku zadařilo a bolesti byly fuč,takže asi fakt ta zácpa ![]()
k dr.jdu až v ten čtvrtek,tak uvidím.volala jsem tam a bylo mi řečeno,že se to stává a jestli už nemám bolesti,tak mám počkat do čtvrtka,že je to na přírodě..tak vám nevím,ale už sem se smířila s tím,že nejsem schopná překročit „obávaný 6tt“,jak psala myslím Michell ![]()
zase na druhou stranu,prsa mě bolej furt stejně a BT mám taky furt přes 37 ![]()
Každopádně,radši jsem se s tím jakštakš smířila a jestli mi NÁHODOU dr. ve čtvrtek řekne,že ok,tak budu alespoň příjemně překvapená ![]()
Jinak holky,dočítala jsem vás a moc ste mě dojali
jak ste se o mě zajímali a starali se,děkuju vám za to
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahojky holky…tak já se teda hlásím a zároveň se omlouvám,že sem se neozvala,ale v neděli jsem proležela v ukrutnejch bolestech a včera i dnes zase v depresích,protože si myslím,že je to zase v hájivčera jsem začala špinit a jednou jsem na papíru dokonce objevila i trošku krve..jinak ale slabší špinění
po bolestech už ani stopa,zaplaťpánbů,protože to bylo fakt dost krutý
nakonec se na wcku zadařilo a bolesti byly fuč,takže asi fakt ta zácpa
k dr.jdu až v ten čtvrtek,tak uvidím.volala jsem tam a bylo mi řečeno,že se to stává a jestli už nemám bolesti,tak mám počkat do čtvrtka,že je to na přírodě..tak vám nevím,ale už sem se smířila s tím,že nejsem schopná překročit „obávaný 6tt“,jak psala myslím Michell
zase na druhou stranu,prsa mě bolej furt stejně a BT mám taky furt přes 37
Každopádně,radši jsem se s tím jakštakš smířila a jestli mi NÁHODOU dr. ve čtvrtek řekne,že ok,tak budu alespoň příjemně překvapená
Jinak holky,dočítala jsem vás a moc ste mě dojali![]()
jak ste se o mě zajímali a starali se,děkuju vám za to
![]()
Světluš, zaplať panbůh, že jsi tady!! Moc držím palce, ať tam mímísek je a je v pořádku ![]()
ahoj Světlanko, třeba bude všechno ok, četla jsem tady spoustu holek, že v těchto týdnech špiní a mimčo je v pořádku. Do čtvrtka se musíš držet, navíc ti zůstali i příznaky. možná to mělo spojistost s tou zácpou.
Ale je dobré, že jsi připravená na všechny varianty..
V každém případě odpočívej!!!!!!!!!!
A piš nám ![]()
Ahoj další nové těhulky - shadowgirll, luli84, danca.f. gratuluji ![]()
Začínám se neorientovat ![]()
Ahoj Světli, jsem ráda, že jsi se ozvala. Doufám, že miminko bude v pořádku, některé těhule mají ten první měsíc normálně Ms, tak snad to špinění nevadí, taky jsem někde četla, že to je normální. Hlavně se moc nenervuj a odpočívej…
Taky vítám všechny nové těhulky, taky se přestávám orientovat ![]()
Já vám povim, že mě je čím dál tím hůř, každý den je mi špatně o něco víc, dneska mě musel do práce odvézt manžel, protože bych v buse asi
![]()
Tak jsem zvědavá, jak to bude postupovat dál, možná, že od zítra začnu
. Teď musim každou chvilku jíst, jinak mi je zle, ale zase mě přestaly bolet prsa…
Svetlan, taky drzime palce a bud pozitivni, to urcite pomuze
je dobre ze jsi pripravena na vsechno a pak by to pripadne tolik nesebralo, ale ja verim, ze to bude dobre ![]()
vsem tady preji hezky den ![]()
Ahoj holky, uz do zacatku vas procitam, ale hned jsem se nepridavala do diskuze. Ja jsem mela ovu kolem 6.9. a 23.9. jsem nasla //
snazili jsme se jen mesic a pul. u doktora jsem byla pak 28.9. a vacek byl, tak kde ma byt. Dalsi kontrolu mam az 4.11. Svetlus, ja jsem spinila cely minuly tyden, volala jsem doktorovi a rekl mi, ze pokud neni krev cervena a nejsou bolesti, tak se to takhle zkraje stava. Rekl at pockam zhruba ten tyden a kdyby to pokracovalo, tak prijit. Zda se, ze uz to bude dobry, tak jsem tam ani znovu nesla. Takhle zkraje musime doufat, ze je mimi statecny a udrzi se, medicina toho moc nezmuze. Ale mini priznaky mam stale, tak snad dobry. Mne doktor jen tak placnul termin 1.6. s tim ze ho jeste upravi, protoze podle data MS je to u me nemozne, ovu byla az 33. den cyklu, mam to dost nepravidelny. Takze na pristi kontrole se dozvim vic. Ale je to dlouhe cekani…
Ahoj:)
Můžu se k vám prosím přidat? Minulý týden jsem objevila na testu //, ale nějak mi to pořád nedochází
Termín bych podle ms měla mít 17.6.
Lucipajda - to se vám brzy zadařilo ![]()
to by jsi mohla být cca 7. týden ![]()
zkus si udělat metřík ![]()
ja metrik mam, on se nezobrazuje? ja ho totiz vidim, zadala jsem si tam toho 1.6. kdyztak ho pak predelam
Gibi píše:
Ahoj Světli, jsem ráda, že jsi se ozvala. Doufám, že miminko bude v pořádku, některé těhule mají ten první měsíc normálně Ms, tak snad to špinění nevadí, taky jsem někde četla, že to je normální. Hlavně se moc nenervuj a odpočívej…Taky vítám všechny nové těhulky, taky se přestávám orientovat
Já vám povim, že mě je čím dál tím hůř, každý den je mi špatně o něco víc, dneska mě musel do práce odvézt manžel, protože bych v buse asi![]()
Tak jsem zvědavá, jak to bude postupovat dál, možná, že od zítra začnu. Teď musim každou chvilku jíst, jinak mi je zle, ale zase mě přestaly bolet prsa…
Ahoj Gibi, doufám, že ti bude brzy lépe, ale aspoň víš, že tam mimi máš. Já příznaky žádný, ale včera jsem zkoušela znovu testík a už byla krásná dálnice, testovací čárka byla dokonce silnější, než tam kontrolní ![]()