Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
12.10.10 13:19

Mamu - gratuluji :dance: :srdce: :dance:
Za jak dlouho jdeš na další ko?

Táni, přidej, nakonec to může být i ten červen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.10.10 13:20

Ahoj Táňulo, myslím, že se přidat můžeš a gratuluji! :kytka: Já mám slíbenou těhotenskou průkazku 25.10. :dance: a to by jsme měli už i slyšet srdíčko. Ještě 14 dní… to je nekonečný! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 13:22

mamuli, to jsi byla 6+3 že? Já budu na ko 6+1 a chci taky srdíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
12.10.10 13:57

ahojte…musela jsem do práce na busík,tak jsem nestihla psát více…byla jsem včera 6+3…a sdíčko bylo krásně vidět…jinak vítám nové těhulkyyyy…já jdu na další kontrolu 8.11 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 13:58

Děkuji holky. To je pravda. Nemusí se prckovi moc chtít na ten náš svět :-) Těším se na každou kontrolu, jak malé dítě. Minule jsem si zapomněla říct o fotečku, tak mě to strašně mrzí. Holky kupuje už nějaké věci? Jaký máte na to názor? říká se , že to přináší smůlu, ale já jsem neodolala a přes bazar si koupila krásnou děckou hrací deku a nějaké krátké body. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
12.10.10 13:58

ahoj vsem
mamule, to je parada ze uz takhle brzo jsi videla :srdce: , aspon ti spadl ten nejvetsi kamen ze srdce a ted uz jen si uzivat a oznamovat :dance:
nove tehulky zdravim :mavam:
my uz taky oznamujeme :-? nejak se to nedalo vydrzet, snazili jsme se pres rok a pul, vsichni o tom vedeli, bylo tam i nevydarene IVF, takze jak se vsichni kolem ptali a cekali, tak se to fakt nedalo ututlat. Doufam, ze vsechno bude v poradku :palec:
vsem co jim je spatne preji aby bylo co nejdriv lip a pokud nebude, tak drzim palce aby jim ty zvracici tydny rychle utekly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
12.10.10 14:01

Tanule, ja to beru jako povery, oblecky a jine bych si klidne s predstihem poridila, ale asi jeste ne tak s velkym :-D ne kvuli poveram, ale ze bych brzo nemela co nakupovat :mrgreen: pokud ti to ale dela radost, tak nakupuj jak je libo.
Jen teda poveru s kocarkem doma jsem brala vazne a kocarek nechala u sestry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:03
shadowgirll píše:
Ahojda těhulky,to já nakupovala a ještě ani nebyla těhu,nemyslím že by to přinášelo smůlu.Já jdu zítra na potvrzení těhu tak doufám že už paní doktorka něco uvidí co myslíte není moc brzy? :-)

tak dej hned vědět, jak to dopadlo. Já jsem to věděla 10 dní po zplození prcka, tak uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:06
Romca22 píše:
Tanule, ja to beru jako povery, oblecky a jine bych si klidne s predstihem poridila, ale asi jeste ne tak s velkym :-D ne kvuli poveram, ale ze bych brzo nemela co nakupovat :mrgreen: pokud ti to ale dela radost, tak nakupuj jak je libo.
Jen teda poveru s kocarkem doma jsem brala vazne a kocarek nechala u sestry

Jojo, tak kočárek budu mít po sestřenici, která má 2 letou holčičku a kočárek schovala, takže ten mám také u ní. S tím nakupování to moc nepřeháním, hlavně nevím jaké barvy. Ty neutrální jsou hezké, ale holčička v růžovém - to musí být a kluk v modrém taky :wink: Hlavně plánujeme pokojíček a ten také musí počkat do té doby než budeme vědět, co to je. :?: Stihnout to chci ještě než budu mít bubínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:07
shadowgirll píše:
to jo já už to vím ale zda něco paní dr uvidí na UTZ????

Většinou ano, malá černá tečka ve tvaru hráčku. Určitě tam bude, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 14:11

Tak jsem se tu zase ztratila :-)
Co se týká toho oznamování, tak u nás to nebylo tak, že by všichni skákali radostí do stropu, brečeli a tak, ani jsem to nečekala, takže jsem ani neměla důvod s tím dělat takové tajnosti…

Co se týče pověr, tak naši nám kupují kočárek a mamka vyžaduje aby se koupila až budu v porodnici, že púrostě dřív ne :-).

A vítám a gratuluji nově příchozím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 14:12

Jo a jak je to s těma průkazkama? ty nedá už na prví prohlídce? Ani když tam jdu tak v tom 8.tt? :-( já už ji chci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:15

Shadowgirl: já jsem v 7tt a máme už 7mm a bije nám :srdce:

Gibi: mě dr. říkala, že až bude vidět srdíčko. Mýmu bylo vidět už před týdnem, ale tehu. průkazku dostanu až toho 21.10. takže si taky musím počkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 14:16
Gibi píše:
Jo a jak je to s těma průkazkama? ty nedá už na prví prohlídce? Ani když tam jdu tak v tom 8.tt? :-( já už ji chci :-)

Záleží to na doktorovi, ale skoro každý počká minimálně na druhou kontrolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 14:16

ne,ještě jsem nikde nebyla…jdu až ve čtvrtek,volala jsem tam a řekli mi,že jetli už nemám bolesti,ať přijdu až ten čtvrtek.pořád špiním,krev žádná,prsa bolej taky stejně a BT je pořád přes 37..tak nevím :think:
přemýšlím,že si koupím ještě testík a zkusím se testnout,jestli budu mít pořád // :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí