Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mamu - gratuluji
![]()
Za jak dlouho jdeš na další ko?
Táni, přidej, nakonec to může být i ten červen ![]()
Ahoj Táňulo, myslím, že se přidat můžeš a gratuluji!
Já mám slíbenou těhotenskou průkazku 25.10.
a to by jsme měli už i slyšet srdíčko. Ještě 14 dní… to je nekonečný! ![]()
mamuli, to jsi byla 6+3 že? Já budu na ko 6+1 a chci taky srdíčko ![]()
ahojte…musela jsem do práce na busík,tak jsem nestihla psát více…byla jsem včera 6+3…a sdíčko bylo krásně vidět…jinak vítám nové těhulkyyyy…já jdu na další kontrolu 8.11 ![]()
Děkuji holky. To je pravda. Nemusí se prckovi moc chtít na ten náš svět
Těším se na každou kontrolu, jak malé dítě. Minule jsem si zapomněla říct o fotečku, tak mě to strašně mrzí. Holky kupuje už nějaké věci? Jaký máte na to názor? říká se , že to přináší smůlu, ale já jsem neodolala a přes bazar si koupila krásnou děckou hrací deku a nějaké krátké body. ![]()
ahoj vsem
mamule, to je parada ze uz takhle brzo jsi videla
, aspon ti spadl ten nejvetsi kamen ze srdce a ted uz jen si uzivat a oznamovat ![]()
nove tehulky zdravim ![]()
my uz taky oznamujeme
nejak se to nedalo vydrzet, snazili jsme se pres rok a pul, vsichni o tom vedeli, bylo tam i nevydarene IVF, takze jak se vsichni kolem ptali a cekali, tak se to fakt nedalo ututlat. Doufam, ze vsechno bude v poradku ![]()
vsem co jim je spatne preji aby bylo co nejdriv lip a pokud nebude, tak drzim palce aby jim ty zvracici tydny rychle utekly ![]()
Tanule, ja to beru jako povery, oblecky a jine bych si klidne s predstihem poridila, ale asi jeste ne tak s velkym
ne kvuli poveram, ale ze bych brzo nemela co nakupovat
pokud ti to ale dela radost, tak nakupuj jak je libo.
Jen teda poveru s kocarkem doma jsem brala vazne a kocarek nechala u sestry
shadowgirll píše:
Ahojda těhulky,to já nakupovala a ještě ani nebyla těhu,nemyslím že by to přinášelo smůlu.Já jdu zítra na potvrzení těhu tak doufám že už paní doktorka něco uvidí co myslíte není moc brzy?
tak dej hned vědět, jak to dopadlo. Já jsem to věděla 10 dní po zplození prcka, tak uvidíš ![]()
Romca22 píše:
Tanule, ja to beru jako povery, oblecky a jine bych si klidne s predstihem poridila, ale asi jeste ne tak s velkymne kvuli poveram, ale ze bych brzo nemela co nakupovat
pokud ti to ale dela radost, tak nakupuj jak je libo.
Jen teda poveru s kocarkem doma jsem brala vazne a kocarek nechala u sestry
Jojo, tak kočárek budu mít po sestřenici, která má 2 letou holčičku a kočárek schovala, takže ten mám také u ní. S tím nakupování to moc nepřeháním, hlavně nevím jaké barvy. Ty neutrální jsou hezké, ale holčička v růžovém - to musí být a kluk v modrém taky
Hlavně plánujeme pokojíček a ten také musí počkat do té doby než budeme vědět, co to je.
Stihnout to chci ještě než budu mít bubínek ![]()
shadowgirll píše:
to jo já už to vím ale zda něco paní dr uvidí na UTZ????
Většinou ano, malá černá tečka ve tvaru hráčku. Určitě tam bude, uvidíš ![]()
Tak jsem se tu zase ztratila ![]()
Co se týká toho oznamování, tak u nás to nebylo tak, že by všichni skákali radostí do stropu, brečeli a tak, ani jsem to nečekala, takže jsem ani neměla důvod s tím dělat takové tajnosti…
Co se týče pověr, tak naši nám kupují kočárek a mamka vyžaduje aby se koupila až budu v porodnici, že púrostě dřív ne
.
A vítám a gratuluji nově příchozím ![]()
Jo a jak je to s těma průkazkama? ty nedá už na prví prohlídce? Ani když tam jdu tak v tom 8.tt?
já už ji chci ![]()
Shadowgirl: já jsem v 7tt a máme už 7mm a bije nám ![]()
Gibi: mě dr. říkala, že až bude vidět srdíčko. Mýmu bylo vidět už před týdnem, ale tehu. průkazku dostanu až toho 21.10. takže si taky musím počkat ![]()
Gibi píše:
Jo a jak je to s těma průkazkama? ty nedá už na prví prohlídce? Ani když tam jdu tak v tom 8.tt?já už ji chci
Záleží to na doktorovi, ale skoro každý počká minimálně na druhou kontrolu ![]()
ne,ještě jsem nikde nebyla…jdu až ve čtvrtek,volala jsem tam a řekli mi,že jetli už nemám bolesti,ať přijdu až ten čtvrtek.pořád špiním,krev žádná,prsa bolej taky stejně a BT je pořád přes 37..tak nevím ![]()
přemýšlím,že si koupím ještě testík a zkusím se testnout,jestli budu mít pořád // ![]()