Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Světlanko, jsem ráda, že ses ozvala. Měla jsem o Tebe fakt strach. Jinak já dneska taky trošku špiním a bolí mně břicho, takže jdu dneska k doktorovi. Strašně se bojím a soufám, že to je jenom špinění ze včerejšího odběru z čípku. Snad bude všechno v pořádku. Doufám, že Ty i mimi budete v klidu. Určitě se to povede.
Danča.F píše:
K nam ma prijet rodinka pristi vikend na navstevu, tak budou mit prekvapeniAsi to nikdo neceka
Ani my jsme to necekali tak brzo, hned na poprve po 10 letech brani antikoncepce…
To klobouk dolů, nám se zadařilo asi na čtvrtý pokus, ale po vysazení HA jsem měla dlouhé nepravidelné cykly, takže trefit se do ovu, nic moc.. naštěstí to netrvalo zase tak dlouho…
Carol-moc tomu nevěřím,ale děkuju ![]()
U tebe bude určitě všechno ok,neboj ![]()
Caroline, držím pěsti, ale myslím, že je to určitě z toho odběru. Dej vědět.
zatím se mějte
Světli, pozitivní myšlení je půlka úspěchu. Určitě to bude v pohodě. I když já mám co kecat, když se teď tady třesu strachy. Jinak jak jsi na tom s kouřením? Já mám od včerejška náplasti a nekouřím. Světli určitě to budeme mít obě v pořádku a v létě z nás budou šťastný maminky.
Michell007 píše:Danča.F píše:To klobouk dolů, nám se zadařilo asi na čtvrtý pokus, ale po vysazení HA jsem měla dlouhé nepravidelné cykly, takže trefit se do ovu, nic moc.. naštěstí to netrvalo zase tak dlouho…
K nam ma prijet rodinka pristi vikend na navstevu, tak budou mit prekvapeniAsi to nikdo neceka
Ani my jsme to necekali tak brzo, hned na poprve po 10 letech brani antikoncepce…
Ja jsem ovulaci ani nesledovala, proste jsme to nechali, ze az se zadari, tak se zadari. Ale ze to bude hned prvni mesic jsme ani jeden necekali
Ale i 4 mesice po vysazeni HA je pekne ![]()
mamulina22 píše:
Ahojte těhulky včera na kontrole super,už máme i srdíčkooo![]()
![]()
Gratuluju mamulko ![]()
Svetli, jak jsem psala, nemusi to byt nic vazneho, ale chapu, ze se bojis, ja jsem taky mela nervy. Doktor me ani nechtel videt a slysela jsem od hodne maminek, ze ze zacatku spinily. Telo je poblazneny hormonama a nevi jestli bude MS ci co… Bude dobre uvidis
Michell007 píše:
Caroline, držím pěsti, ale myslím, že je to určitě z toho odběru. Dej vědět.
zatím se mějte
Michell díky, teď se chodím každou půlhodinku kontrolovat na záchod a papír čistej, tak snad good.
mamulina22 píše:
![]()
to je krásné…moc gratuluju ![]()
mamulina22 píše:
![]()
Nádherné
jak já se taky těším ![]()
mamulina22 píše:
![]()
Taky moc gratuluji ![]()
Ahoj Holky, tak nevím jestli se k vám můžu přidat? termín mám na 30.5.
a nikde jsem nenašla květňátka 2011, ale koukám, že jsme skoro stejně. 7.10. jsem byla na další kontrole a
už nám taky bije a 21. už to dostanu černé na bílém, že budu mamka
jupí
Táňula píše:
Ahoj Holky, tak nevím jestli se k vám můžu přidat? termín mám na 30.5.a nikde jsem nenašla květňátka 2011, ale koukám, že jsme skoro stejně. 7.10. jsem byla na další kontrole a
už nám taky bije a 21. už to dostanu černé na bílém, že budu mamka
jupí
Moc gratuluju ![]()