Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ne,ještě jsem nikde nebyla…jdu až ve čtvrtek,volala jsem tam a řekli mi,že jetli už nemám bolesti,ať přijdu až ten čtvrtek.pořád špiním,krev žádná,prsa bolej taky stejně a BT je pořád přes 37..tak nevím
přemýšlím,že si koupím ještě testík a zkusím se testnout,jestli budu mít pořád //
Hlavně se nestresuj
Odpočívej, když jen špiníš a bolení přestalo, tak už to bude jen lepší. Já jsem měla 5 dní slabší menzes a když skončila, tak 2 dny na to jsem si udělala test a byly //. Věř, že je tentokrát dobře zakouslé a už se tě dalších 8 měsíců nepustí ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ne,ještě jsem nikde nebyla…jdu až ve čtvrtek,volala jsem tam a řekli mi,že jetli už nemám bolesti,ať přijdu až ten čtvrtek.pořád špiním,krev žádná,prsa bolej taky stejně a BT je pořád přes 37..tak nevím
přemýšlím,že si koupím ještě testík a zkusím se testnout,jestli budu mít pořád //
Tak jestli máš pořád 37, tak je to jasný. Já se taky měřila a pořád 37,5. myslím, že je to pomalu 2. věrohodná věc po těhu. testu ![]()
Ach jo, no nám už by teda srdíčko mělo být vidět, ale jestli mi dá průkazku až na další, tak si asi počkám,on má docela dost nacvakáno ![]()
Já se na ni tak těšim… :-/
Světli, nenrvuj se, klid, // určitě mít budeš. Určo to je v pořádku a mimi je tam, kde má být.
Zuzu-fakt?díky za povzbuzení ![]()
Táňula-tobě taky ![]()
uvidíme,holky…ach jo,už aby byl čtvrtek a já věděla,jak na tom jsem ![]()
Ahoj těhulky!
Moc Vás všechny zdravím.Včera jsem našla na netu tyhle suprové stránky a ráda bych se k Vám přidala. Všem těhulkám moc blahopřeji a hlavně přeji ať vše probíhá dál jak má. Já a manžel jsme si v říjnu před rokem řekli, že bychom už rádi měli miminko a trvalo nám to celý rok než se zadařilo. Během toho roku mi někdy ms přišla později ale vždy jsem na testu viděla jen jednu / a byla jsem smutná, že zase nic. Každý mi říkal, že na to nemám myslet a že se podaří ale jak na to přestat myslet, když po miminku toužíte. Maminka od manžela mi řekla, ať zkusíme jíst celerový salát, že je na plodnost. Tak jsem salát ukuchtila a s manželem jsme si dali do nosu
ale jinak jsem v ničem nic neměnila.
V neděli mi měla přijít ms a dneska ještě nikde, tak jsem si udělala test a mám na něm krásné dvě //. Přidávám se právě mezi Vás Červňátka 2011, neboť podle stránek www.miminko.com, bych měla mít datum porodu 20.6.2011.
Holky je to pro mě všechno nové a mám strach aby se něco nepokazilo a opravdu jsme se dočkali.
Asi ještě počkám týden a pak se objednám na gynekologii a na konci měsíce bych už třeba mohla toho malého bobíška vidět
Holky jsem ráda, že tady můžu prožívat tu velikánskou radost s Váma.
Ahoj Dorlen, moc tě tu vítám a strašně gratuluji k tomu, že se sen konečně stal skutečností ![]()
Neboj, je nás tu víc, pro které je to naprosto nové a všechny jsme z toho jalové ![]()
Vítej v klubu Dorlen
Gratulace k //
Teď buď hlavně na sebe opatrná a manžel, ať tě rozmazluje
Má to být nejkrásnější období v životě ženy. Už nikdy jindy se o nás celá rodina nebude tak moc starat, jako právě, když jsme těhotné ![]()
Jj, já jsem taky špinila a měla z toho hrozný strach. Ale doktorka mi říkala, že pokud je to spíš nahnědlé špinění, tak že je to usazování mimi a někdy i trochu špiní děloha, jelikož se trošku roztahuje. I když je to tak malinké - ze začátku. Je až k podivu, jak to malé rychle přiroste k srdci a jak ho člověk miluje od první zmínky, že tam je. Nikdy bych tomu nevěřila. Je to fakt zázrak ![]()
zuzule77 píše:
Vítej v klubu DorlenGratulace k //
Teď buď hlavně na sebe opatrná a manžel, ať tě rozmazluje
Má to být nejkrásnější období v životě ženy. Už nikdy jindy se o nás celá rodina nebude tak moc starat, jako právě, když jsme těhotné
To je pravda, tak yse mi to náramně líbí, jak se o mě starají, ale nesmím toho zneužívat
Dorlen: také tě vítám a všechno nám povídej, jsme na tom stejně a rádi si přečteme vzájemné pocity … ![]()
dorlen píše:
Ahoj těhulky!
Moc Vás všechny zdravím.Včera jsem našla na netu tyhle suprové stránky a ráda bych se k Vám přidala. Všem těhulkám moc blahopřeji a hlavně přeji ať vše probíhá dál jak má. Já a manžel jsme si v říjnu před rokem řekli, že bychom už rádi měli miminko a trvalo nám to celý rok než se zadařilo. Během toho roku mi někdy ms přišla později ale vždy jsem na testu viděla jen jednu / a byla jsem smutná, že zase nic. Každý mi říkal, že na to nemám myslet a že se podaří ale jak na to přestat myslet, když po miminku toužíte. Maminka od manžela mi řekla, ať zkusíme jíst celerový salát, že je na plodnost. Tak jsem salát ukuchtila a s manželem jsme si dali do nosuale jinak jsem v ničem nic neměnila.
V neděli mi měla přijít ms a dneska ještě nikde, tak jsem si udělala test a mám na něm krásné dvě //. Přidávám se právě mezi Vás Červňátka 2011, neboť podle stránek www.miminko.com, bych měla mít datum porodu 20.6.2011.
Holky je to pro mě všechno nové a mám strach aby se něco nepokazilo a opravdu jsme se dočkali.
Asi ještě počkám týden a pak se objednám na gynekologii a na konci měsíce bych už třeba mohla toho malého bobíška vidětHolky jsem ráda, že tady můžu prožívat tu velikánskou radost s Váma.
Krásně napsané, moc gratuluju
Po roce, tak to je na šampus! (rychlý špunty
)
Příspěvek upraven 12.10.10 v 14:51
brkatka-ahojky ![]()
Dorlen -vítej ![]()
táňula -máš pravdu,miluji „to“ ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-ahojky![]()
Dorlen -vítej
táňula -máš pravdu,miluji „to“
Ahoj Světluš, jak ti je? Doufám, že se držíte 2v1?Určitě jo
Ve čtvrtek budu držet palce!
čauky holky, tak už jsem zpátky od doktora. Prý se tam nic nezměnilo, mám odpočívat a polehávat a říkal, že do toho 12. týdne bývá to těhotenství vždycky nejistý, takže ať jsem v klidu a odpočívám. úúúúúúúúúf
Caroline81 píše: čauky holky, tak už jsem zpátky od doktora. Prý se tam nic nezměnilo, mám odpočívat a polehávat a říkal, že do toho 12. týdne bývá to těhotenství vždycky nejistý, takže ať jsem v klidu a odpočívám. úúúúúúúúúf [/cita]Ahoj Caroli, to je hrozný, když to člověk čteí, že do 12. týdne není nic jistého. Úplně mi naběhla husí kůže. Hlavně si to moc nepřipouštět. Mě ten zbývá ještě 5 tt. áááááááááááááá
Příspěvek upraven 12.10.10 v 14:56
Každý doktor je realista
Hlavně chlapy! Mě třeba doktor u prvního těhu, když jsem chtěla fotku, tak mi řekl, že mi ji sice dá, ale ať pak nad ní zbytečně nebrečím, když o to příjdu
Vykašlat se na pesimistické kecy a myslet jen na to, že bude vše ![]()