Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
12.10.10 14:20
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ne,ještě jsem nikde nebyla…jdu až ve čtvrtek,volala jsem tam a řekli mi,že jetli už nemám bolesti,ať přijdu až ten čtvrtek.pořád špiním,krev žádná,prsa bolej taky stejně a BT je pořád přes 37..tak nevím :think:
přemýšlím,že si koupím ještě testík a zkusím se testnout,jestli budu mít pořád // :?:

Hlavně se nestresuj :zed: Odpočívej, když jen špiníš a bolení přestalo, tak už to bude jen lepší. Já jsem měla 5 dní slabší menzes a když skončila, tak 2 dny na to jsem si udělala test a byly //. Věř, že je tentokrát dobře zakouslé a už se tě dalších 8 měsíců nepustí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:21
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ne,ještě jsem nikde nebyla…jdu až ve čtvrtek,volala jsem tam a řekli mi,že jetli už nemám bolesti,ať přijdu až ten čtvrtek.pořád špiním,krev žádná,prsa bolej taky stejně a BT je pořád přes 37..tak nevím :think:
přemýšlím,že si koupím ještě testík a zkusím se testnout,jestli budu mít pořád // :?:

Tak jestli máš pořád 37, tak je to jasný. Já se taky měřila a pořád 37,5. myslím, že je to pomalu 2. věrohodná věc po těhu. testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 14:22

Ach jo, no nám už by teda srdíčko mělo být vidět, ale jestli mi dá průkazku až na další, tak si asi počkám,on má docela dost nacvakáno :-(
Já se na ni tak těšim… :-/

Světli, nenrvuj se, klid, // určitě mít budeš. Určo to je v pořádku a mimi je tam, kde má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 14:24

Zuzu-fakt?díky za povzbuzení :kytka:
Táňula-tobě taky :kytka:
uvidíme,holky…ach jo,už aby byl čtvrtek a já věděla,jak na tom jsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.10.10 14:29

Ahoj těhulky!
Moc Vás všechny zdravím.Včera jsem našla na netu tyhle suprové stránky a ráda bych se k Vám přidala. Všem těhulkám moc blahopřeji a hlavně přeji ať vše probíhá dál jak má. Já a manžel jsme si v říjnu před rokem řekli, že bychom už rádi měli miminko a trvalo nám to celý rok než se zadařilo. Během toho roku mi někdy ms přišla později ale vždy jsem na testu viděla jen jednu / a byla jsem smutná, že zase nic. Každý mi říkal, že na to nemám myslet a že se podaří ale jak na to přestat myslet, když po miminku toužíte. Maminka od manžela mi řekla, ať zkusíme jíst celerový salát, že je na plodnost. Tak jsem salát ukuchtila a s manželem jsme si dali do nosu :-) ale jinak jsem v ničem nic neměnila.
V neděli mi měla přijít ms a dneska ještě nikde, tak jsem si udělala test a mám na něm krásné dvě //. Přidávám se právě mezi Vás Červňátka 2011, neboť podle stránek www.miminko.com, bych měla mít datum porodu 20.6.2011.
Holky je to pro mě všechno nové a mám strach aby se něco nepokazilo a opravdu jsme se dočkali.
Asi ještě počkám týden a pak se objednám na gynekologii a na konci měsíce bych už třeba mohla toho malého bobíška vidět :-) Holky jsem ráda, že tady můžu prožívat tu velikánskou radost s Váma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 14:33

Ahoj Dorlen, moc tě tu vítám a strašně gratuluji k tomu, že se sen konečně stal skutečností :-)
Neboj, je nás tu víc, pro které je to naprosto nové a všechny jsme z toho jalové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 14:35

Vítej v klubu Dorlen :mavam: Gratulace k // :kytka: Teď buď hlavně na sebe opatrná a manžel, ať tě rozmazluje :wink: Má to být nejkrásnější období v životě ženy. Už nikdy jindy se o nás celá rodina nebude tak moc starat, jako právě, když jsme těhotné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:37

Jj, já jsem taky špinila a měla z toho hrozný strach. Ale doktorka mi říkala, že pokud je to spíš nahnědlé špinění, tak že je to usazování mimi a někdy i trochu špiní děloha, jelikož se trošku roztahuje. I když je to tak malinké - ze začátku. Je až k podivu, jak to malé rychle přiroste k srdci a jak ho člověk miluje od první zmínky, že tam je. Nikdy bych tomu nevěřila. Je to fakt zázrak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:41
zuzule77 píše:
Vítej v klubu Dorlen :mavam: Gratulace k // :kytka: Teď buď hlavně na sebe opatrná a manžel, ať tě rozmazluje :wink: Má to být nejkrásnější období v životě ženy. Už nikdy jindy se o nás celá rodina nebude tak moc starat, jako právě, když jsme těhotné :lol:

To je pravda, tak yse mi to náramně líbí, jak se o mě starají, ale nesmím toho zneužívat :cert: Dorlen: také tě vítám a všechno nám povídej, jsme na tom stejně a rádi si přečteme vzájemné pocity … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.10.10 14:43
dorlen píše:
Ahoj těhulky!
Moc Vás všechny zdravím.Včera jsem našla na netu tyhle suprové stránky a ráda bych se k Vám přidala. Všem těhulkám moc blahopřeji a hlavně přeji ať vše probíhá dál jak má. Já a manžel jsme si v říjnu před rokem řekli, že bychom už rádi měli miminko a trvalo nám to celý rok než se zadařilo. Během toho roku mi někdy ms přišla později ale vždy jsem na testu viděla jen jednu / a byla jsem smutná, že zase nic. Každý mi říkal, že na to nemám myslet a že se podaří ale jak na to přestat myslet, když po miminku toužíte. Maminka od manžela mi řekla, ať zkusíme jíst celerový salát, že je na plodnost. Tak jsem salát ukuchtila a s manželem jsme si dali do nosu :-) ale jinak jsem v ničem nic neměnila.
V neděli mi měla přijít ms a dneska ještě nikde, tak jsem si udělala test a mám na něm krásné dvě //. Přidávám se právě mezi Vás Červňátka 2011, neboť podle stránek www.miminko.com, bych měla mít datum porodu 20.6.2011.
Holky je to pro mě všechno nové a mám strach aby se něco nepokazilo a opravdu jsme se dočkali.
Asi ještě počkám týden a pak se objednám na gynekologii a na konci měsíce bych už třeba mohla toho malého bobíška vidět :-) Holky jsem ráda, že tady můžu prožívat tu velikánskou radost s Váma.

Krásně napsané, moc gratuluju :kytka: Po roce, tak to je na šampus! (rychlý špunty :mrgreen: )

Příspěvek upraven 12.10.10 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 14:47

brkatka-ahojky :mavam:

Dorlen -vítej :mavam:

táňula -máš pravdu,miluji „to“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.10.10 14:50
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-ahojky :mavam:

Dorlen -vítej :mavam:

táňula -máš pravdu,miluji „to“ :srdce:

Ahoj Světluš, jak ti je? Doufám, že se držíte 2v1?Určitě jo ;-) Ve čtvrtek budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.10.10 14:51

čauky holky, tak už jsem zpátky od doktora. Prý se tam nic nezměnilo, mám odpočívat a polehávat a říkal, že do toho 12. týdne bývá to těhotenství vždycky nejistý, takže ať jsem v klidu a odpočívám. úúúúúúúúúf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.10 14:54
Caroline81 píše: čauky holky, tak už jsem zpátky od doktora. Prý se tam nic nezměnilo, mám odpočívat a polehávat a říkal, že do toho 12. týdne bývá to těhotenství vždycky nejistý, takže ať jsem v klidu a odpočívám. úúúúúúúúúf [/cita]

Ahoj Caroli, to je hrozný, když to člověk čteí, že do 12. týdne není nic jistého. Úplně mi naběhla husí kůže. Hlavně si to moc nepřipouštět. Mě ten zbývá ještě 5 tt. áááááááááááááá :zed:

Příspěvek upraven 12.10.10 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 14:57

Každý doktor je realista :roll: Hlavně chlapy! Mě třeba doktor u prvního těhu, když jsem chtěla fotku, tak mi řekl, že mi ji sice dá, ale ať pak nad ní zbytečně nebrečím, když o to příjdu :zed: Vykašlat se na pesimistické kecy a myslet jen na to, že bude vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí