Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky a díky za ohlasy ![]()
Tchýně mě dostala k Apolináři,primářem je tam její spolužák,takže talčenka,jinak se tam dostat je o hodně velkým štěstí,tak jsem zvědavá,co se mnou budou dělat na tak vyhlášeným pracovišti ![]()
Každopádně jsem zvědavá,co mi řekne pozítří dr ![]()
Gibi píše:brkatka píše:Gibi píše:Ahoj Gibi, doufám, že ti bude brzy lépe, ale aspoň víš, že tam mimi máš. Já příznaky žádný, ale včera jsem zkoušela znovu testík a už byla krásná dálnice, testovací čárka byla dokonce silnější, než tam kontrolní
Ahoj Světli, jsem ráda, že jsi se ozvala. Doufám, že miminko bude v pořádku, některé těhule mají ten první měsíc normálně Ms, tak snad to špinění nevadí, taky jsem někde četla, že to je normální. Hlavně se moc nenervuj a odpočívej…Taky vítám všechny nové těhulky, taky se přestávám orientovat
Já vám povim, že mě je čím dál tím hůř, každý den je mi špatně o něco víc, dneska mě musel do práce odvézt manžel, protože bych v buse asi![]()
Tak jsem zvědavá, jak to bude postupovat dál, možná, že od zítra začnu. Teď musim každou chvilku jíst, jinak mi je zle, ale zase mě přestaly bolet prsa…
Děkuji, snad to brzy přejde, už teď mě to nebaví
Ale tobě ty nepříznaky závidim, já měla krásný čáry už ten první test, co jsem si dělala, to byl mamatest, ale druhej den jsem si koupila gravitest a tam to bylo slaboučké.
Hele, když byla silnější než kontrolní, nejsou to dvojčata?
Nestraš
I když manžel by byl rád, ten by nejradši trojčata ![]()
Tak já jdu na kontrolu 25.10., ale už mám dvě za sebou a viděla jsem i prdelku…
sice jen 1mm, ale vidět byla
černá dutinka a vevnitř malý miniaturní stvoření
U nás to už ví všichni ![]()
Ale stejně těm vám, co to budete říkat úplně poprvé malinko závidím
Poprvé je to vždycky jen jednou a nejlepší. To druhé už od vás tak trošku podvědomě čekají všichni ![]()
ja jsem se inspirovala tady na miminu, dala jsem jim miniponozky a do prani napsala, ze si je mimi u nich necha na priste az k nim prijde, aby mu nebyla zima na nohy. Vschni byli prekvapeni, protoze nikdo nevedel, ze se snazime. Nasim jsem to bohuzel musela oznamit pres videohovor pres skype, ale aaspon jsem videla jejich reakci. uvidime se az na vanoce, a tak dlouho se mi cekat nechtelo, to bych nevydrzela.ale byli prekvapeni dost, tatka ni nemluvil, bude to jejich prvni vnouce ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahojky holky a díky za ohlasyTchýně mě dostala k Apolináři,primářem je tam její spolužák,takže talčenka,jinak se tam dostat je o hodně velkým štěstí,tak jsem zvědavá,co se mnou budou dělat na tak vyhlášeným pracovišti
Každopádně jsem zvědavá,co mi řekne pozítří dr
Ptfuj, ptfuj pro štěstí ![]()
Moje mamka to bude asi dost prožívat, tak ji nechci nervovat do první kontroly, stačí že jsem nervózní já. Po kontrole bude snad o něco větší klídek.. zatím si to užíváme jen s manželem a taky to není špatné..
navíc doufám, že budu mít fotečku, co myslíte?
K nam ma prijet rodinka pristi vikend na navstevu, tak budou mit prekvapeni
Asi to nikdo neceka
Ani my jsme to necekali tak brzo, hned na poprve po 10 letech brani antikoncepce…
Danča.F píše:
K nam ma prijet rodinka pristi vikend na navstevu, tak budou mit prekvapeniAsi to nikdo neceka
Ani my jsme to necekali tak brzo, hned na poprve po 10 letech brani antikoncepce…
Já jsem to první oznámila na oslavě mých narozenin, byla tam skoro celá rodina a všichni kromě mě se radostí střískali
Tchyně s mamkou se objímaly a celý večer si říkaly babi ![]()
Na čas vás opouštím. Mám plnou vypranou pračku a musím ukuchtit oběd ![]()
Brkatko, taky už jsem jednou slyšela od manžela že by to mohly být dvojčata…že by to bylo naráz a hotovo, se jim kecá, chlapům, jsem zvědavá, jak přidá ruku k dílu…
Světli, tak postaráno o tebe bude 100%, to je super, moc na tebe myslím, teď je ti ok?
Luli84, to je nádhera..v kterém jsi byla týdnu, když už byl vidět prcek?
Lucipajdo, krásné oznámení ![]()
zuzule77 píše:Danča.F píše:Já jsem to první oznámila na oslavě mých narozenin, byla tam skoro celá rodina a všichni kromě mě se radostí střískali
K nam ma prijet rodinka pristi vikend na navstevu, tak budou mit prekvapeniAsi to nikdo neceka
Tchyně s mamkou se objímaly a celý večer si říkaly babi
Jjj…tak to muselo byt neco ![]()
No nic holky,asi nic nevymyslíme,tak mi držte na pozítří palce a já písnu,co a jak.mějte se krásně ![]()