Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
brkatka píše:Caroline81 píše:To teda je divné
Ahoj holky.
Tak jsem dneska byla na první kontrole na gyndě. Docela mně překvapil, protože mi řekl, že jsem teprve ve třetím týdnu. Prý, když jsem měla poslední menzes 31.8. tak je to nějaký divný. No mně to tak nepřijde, protože ovulka mi měla vycházet na 16. až 18.9. takže by to tak odpovídalo ne? Holky, tak snad je všechno v pořádku.Jinak zdravím nové těhulky. Světli doufám, že všechno v pohodě.
brkatka - snad to bude všechno v poho. Doufám. Teď těch 14 dnů do další kontroly asi umřu strachem. No jdu se na to vyspat.
Caroline81 píše:brkatka píše:brkatka - snad to bude všechno v poho. Doufám. Teď těch 14 dnů do další kontroly asi umřu strachem. No jdu se na to vyspat.Caroline81 píše:To teda je divné
Ahoj holky.
Tak jsem dneska byla na první kontrole na gyndě. Docela mně překvapil, protože mi řekl, že jsem teprve ve třetím týdnu. Prý, když jsem měla poslední menzes 31.8. tak je to nějaký divný. No mně to tak nepřijde, protože ovulka mi měla vycházet na 16. až 18.9. takže by to tak odpovídalo ne? Holky, tak snad je všechno v pořádku.Jinak zdravím nové těhulky. Světli doufám, že všechno v pohodě.
No podle ovulky jsem taky vlastně ve 3. týdnu
Ale při prvním těhu jsem porodila ještě před termínem podle MS, takže až tak směrodatný to není.
Já jsem onemocněla, na tt bylo ještě brzy, ale pro jistotu jsem se v lékárně ptala na léky proti nachlazení pro těhotné - ještě že tak… byly mi doporučeny pastilky Septisan - i v příbalovém letáku píší, že je pro těhotné. na kašel Stodal nebo v pohodě jsou i homeopatika - oscciloccocinum (chřipkový stav), homeovox. Průběh nemoci byl pak rychlejší. Ale nepřeháněla jsem to. teplotu jsem neměla.
Světli, už by ses mohla ozvat, chystám se do práce…
Michell007 píše:
Já jsem onemocněla, na tt bylo ještě brzy, ale pro jistotu jsem se v lékárně ptala na léky proti nachlazení pro těhotné - ještě že tak… byly mi doporučeny pastilky Septisan - i v příbalovém letáku píší, že je pro těhotné. na kašel Stodal nebo v pohodě jsou i homeopatika - oscciloccocinum (chřipkový stav), homeovox. Průběh nemoci byl pak rychlejší. Ale nepřeháněla jsem to. teplotu jsem neměla.Světli, už by ses mohla ozvat, chystám se do práce…
To teda, co s tou Světlanou je?
Zuzule, a bylo uz srdicko? jaky jsi presne tyden?
Caroline, me to prijde u tebe normalni, protoze ja mela posledni MS 5.9. a jistou OVU az 24.9., to vychazi jako u tebe, takze ja bych byla v klidu ![]()
Jsem 6týdnů+3dny a
ani nehledal, nebyl to můj doktor, ale záskok, tak jen zkontroloval, jestli jsem těhu a jestli je mimi v děloze a né někde jinde. Ale už to bylo vidět krásně, takový malý fazolek
Budu se objednávat na další kontrolu k mému doktorovi, tak od něj bych už měla dostat i první fotku ![]()
Zuzule a kdy asi tak pujdes na dalsi KO? u nas vzdycky objednavaji prave uz tak, aby bylo slyset srdicko, pak se mi totiz az ulevi, ale me to taky bude vychazet ten pristi tyden ze tam jeste nebude slyset
, bojim se, ze me pak pozve az ve 12 tt ![]()
Tím, že půjdu konečně ke svému doktorovi, tak si myslím, že mě sestřička objedná nejpozději do 14 dnů ![]()
Zatím se loučím těhulky
Svítí sluníčko, tak vezmu do růžova vyspaného Danečka ven, ať si ho ještě užijeme.
shadowgirll píše:
AHOJDA Dnes konečně po půl roce snažení dvě vytoužené čárky![]()
![]()
přidávám se termínek 17.6.2011 MÉ JMÉNO TEREZA 22LET
Gratulace!!
A vítej mezi námi ![]()
shadowgirll píše:
JINAK 4 TÝDEN TT
Teri a co příznaky, máš nějaké? Jsme tu holt ženské zvědavé ![]()
Ahoj holky, je mi 26 (v lednu 27) a konečně jsem 24.9. našla po 8 měsíčním snažení //
U dr. jsme už byli minulé pondělí a zatím byl vidět váček a asi 1mm mimi
je to naše první, jméno zatím nevíme a TP máme 7.6.2011
Můžu se k vám přidat? ![]()
Luli84 píše:
Ahoj holky, je mi 26 (v lednu 27) a konečně jsem 24.9. našla po 8 měsíčním snažení //U dr. jsme už byli minulé pondělí a zatím byl vidět váček a asi 1mm mimi
je to naše první, jméno zatím nevíme a TP máme 7.6.2011
Můžu se k vám přidat?
Určitě!!! Moc gratuluju ![]()
Zuzule děkuju za povzbuzení. Taky jsem si říkala, že je to asi normální. Ale docela mně stresl.
Terezko vítám Tě.
Holky a ta Světla tu dneska ještě nebyla?