Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
11.10.10 09:28

Ahoj těhulky :-)
Romco22 vítáme tě :-), máš nějaké příznaky?

Mě vám začalo dělat špatně, mě je vždycky špatně pomalu celej den, před jídlem i po jídle. Nic moc :-(
Brkatko, doufám, že jsi to s tou aktivitou moc nepřeháněla, my o víkendu něco málo poklidili a měla jsem toho plný kecky… A byt předěláváme asi 5 let a stále není hotoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 09:29

jéééé, já mám nový obrázek na metříku :-)))

Hele, ale ta Světla by se vážně měla ozvat, ale třeba je teď u doktorky a nebo ještě spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 09:36
Gibi píše:
Ahoj těhulky :-)
Romco22 vítáme tě :-), máš nějaké příznaky?Mě vám začalo dělat špatně, mě je vždycky špatně pomalu celej den, před jídlem i po jídle. Nic moc :-(
Brkatko, doufám, že jsi to s tou aktivitou moc nepřeháněla, my o víkendu něco málo poklidili a měla jsem toho plný kecky… A byt předěláváme asi 5 let a stále není hotoví…

Obrázek je moc krásný!! Už se taky těším, až se mi změní, i když se mi změnil v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 09:40

Ten vývoj je opravdu neuvěřitelný, když člověk vidí,l co všechno se stihne za jeden týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 09:41
Gibi píše:
Ten vývoj je opravdu neuvěřitelný, když člověk vidí,l co všechno se stihne za jeden týden :-)

Myslíte, že jsou to opravdu reaálné obrázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 09:45

No já doufám, že ano. Alespoň by to tak mělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 09:56
Gibi píše:
No já doufám, že ano. Alespoň by to tak mělo být…

Tak to je skvělý. Už se těším na další změnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.10.10 10:02

Taky se mi včera změnil metřík - náádhera, myslím, že zhruba tak nějak vývoj mimi +- vypadá..
holky - ode dneška za týden na kontrolu, doufám že to uteče :think:

Gibi - taky si říkám, že ještě nemám vyhráno, špatně mi ještě může být, ale zatím v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 10:03

No mě se začalo dělat špatně až posledních tak cca 5 dní, do té doby se mi jen motala hlava…

Doktora závidim, já ho mám až příští čtvrtek :-( a já bych už tak chtěla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 10:06
Michell007 píše:
Taky se mi včera změnil metřík - náádhera, myslím, že zhruba tak nějak vývoj mimi +- vypadá..
holky - ode dneška za týden na kontrolu, doufám že to uteče :think:Gibi - taky si říkám, že ještě nemám vyhráno, špatně mi ještě může být, ale zatím v pohodě :-)

Já jsem taky v pohodě, absolutně žádný příznak, až mi to přijde nenormální.
To se máš, že už jdeš za týden na kontrolu, já bych už nejradši taky šla. Berete si manžela s sebou? Já jsem si říkala, že bych ho možná mohla vzít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.10.10 10:11

Akorát jsem nad tím přemýšlela, jestli ho vzít s sebou na kontrolu.. nevím, nevím. Myslím, že jen to čekání v čekárně mezi ženskýma pro něj nebude nic moc :-)Ale, jen ať si zvyká. Nevím jak bude ta první KO probíhat.. a vy chcete vzít mm s sebou na první ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 10:12
brkatka píše:
Michell007 píše:
holky - ode dneška za týden na kontrolu, doufám že to uteče :think:Gibi - taky si říkám, že ještě nemám vyhráno, špatně mi ještě může být, ale zatím v pohodě :-)
Já jsem taky v pohodě, absolutně žádný příznak, až mi to přijde nenormální.
To se máš, že už jdeš za týden na kontrolu, já bych už nejradši taky šla. Berete si manžela s sebou? Já jsem si říkala, že bych ho možná mohla vzít…

Já určitě neberu :-(, jdu tam ráno a manžílek bude služebně odjetej, takže tam musim sama. Ani nevim, jestli si ho tam už na tu první vzít můžu. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 10:13
Michell007 píše:
Akorát jsem nad tím přemýšlela, jestli ho vzít s sebou na kontrolu.. nevím, nevím. Myslím, že jen to čekání v čekárně mezi ženskýma pro něj nebude nic moc :-)Ale, jen ať si zvyká. Nevím jak bude ta první KO probíhat.. a vy chcete vzít mm s sebou na první ko?

Když už bude dr. dělat i ultrazvuk, tak si myslím, že by u toho mohl být.. Než dr udělá vyšetření, tak by samozřejmě čekal v čekárně a pak by ho sestra zavolala. No každopádně se mnou pojede a pak se uvidí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.10.10 10:20

Brkatko nasadila jsi mi brouka.. :mrgreen:
předtím jsem o tom moc neuvažovala.. uvidím, veznu ho s sebou do čekárny a když půjde něco vidět tak se zeptám dr. jestli může přijít..

já se tak strašně těším …
ale v ten den to budou určitě nervy…

kdo má jít nejdřív na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 10:30

Myslim, že některé těhulky jdou dneska, někdo se tu o tom bavil. Asi dvě, jak já jim závidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí