Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky ![]()
Romco22 vítáme tě
, máš nějaké příznaky?
Mě vám začalo dělat špatně, mě je vždycky špatně pomalu celej den, před jídlem i po jídle. Nic moc ![]()
Brkatko, doufám, že jsi to s tou aktivitou moc nepřeháněla, my o víkendu něco málo poklidili a měla jsem toho plný kecky… A byt předěláváme asi 5 let a stále není hotoví…
jéééé, já mám nový obrázek na metříku ![]()
Hele, ale ta Světla by se vážně měla ozvat, ale třeba je teď u doktorky a nebo ještě spí…
Gibi píše:
Ahoj těhulky
Romco22 vítáme tě, máš nějaké příznaky?Mě vám začalo dělat špatně, mě je vždycky špatně pomalu celej den, před jídlem i po jídle. Nic moc
Brkatko, doufám, že jsi to s tou aktivitou moc nepřeháněla, my o víkendu něco málo poklidili a měla jsem toho plný kecky… A byt předěláváme asi 5 let a stále není hotoví…
Obrázek je moc krásný!! Už se taky těším, až se mi změní, i když se mi změnil v sobotu.
Ten vývoj je opravdu neuvěřitelný, když člověk vidí,l co všechno se stihne za jeden týden ![]()
Gibi píše:
Ten vývoj je opravdu neuvěřitelný, když člověk vidí,l co všechno se stihne za jeden týden
Myslíte, že jsou to opravdu reaálné obrázky?
Gibi píše:
No já doufám, že ano. Alespoň by to tak mělo být…
Tak to je skvělý. Už se těším na další změnu ![]()
Taky se mi včera změnil metřík - náádhera, myslím, že zhruba tak nějak vývoj mimi +- vypadá..
holky - ode dneška za týden na kontrolu, doufám že to uteče ![]()
Gibi - taky si říkám, že ještě nemám vyhráno, špatně mi ještě může být, ale zatím v pohodě ![]()
No mě se začalo dělat špatně až posledních tak cca 5 dní, do té doby se mi jen motala hlava…
Doktora závidim, já ho mám až příští čtvrtek
a já bych už tak chtěla ![]()
Michell007 píše:
Taky se mi včera změnil metřík - náádhera, myslím, že zhruba tak nějak vývoj mimi +- vypadá..
holky - ode dneška za týden na kontrolu, doufám že to utečeGibi - taky si říkám, že ještě nemám vyhráno, špatně mi ještě může být, ale zatím v pohodě
Já jsem taky v pohodě, absolutně žádný příznak, až mi to přijde nenormální.
To se máš, že už jdeš za týden na kontrolu, já bych už nejradši taky šla. Berete si manžela s sebou? Já jsem si říkala, že bych ho možná mohla vzít…
Akorát jsem nad tím přemýšlela, jestli ho vzít s sebou na kontrolu.. nevím, nevím. Myslím, že jen to čekání v čekárně mezi ženskýma pro něj nebude nic moc
Ale, jen ať si zvyká. Nevím jak bude ta první KO probíhat.. a vy chcete vzít mm s sebou na první ko?
brkatka píše:Michell007 píše:Já jsem taky v pohodě, absolutně žádný příznak, až mi to přijde nenormální.
holky - ode dneška za týden na kontrolu, doufám že to utečeGibi - taky si říkám, že ještě nemám vyhráno, špatně mi ještě může být, ale zatím v pohodě
To se máš, že už jdeš za týden na kontrolu, já bych už nejradši taky šla. Berete si manžela s sebou? Já jsem si říkala, že bych ho možná mohla vzít…
Já určitě neberu
, jdu tam ráno a manžílek bude služebně odjetej, takže tam musim sama. Ani nevim, jestli si ho tam už na tu první vzít můžu. ![]()
Michell007 píše:
Akorát jsem nad tím přemýšlela, jestli ho vzít s sebou na kontrolu.. nevím, nevím. Myslím, že jen to čekání v čekárně mezi ženskýma pro něj nebude nic mocAle, jen ať si zvyká. Nevím jak bude ta první KO probíhat.. a vy chcete vzít mm s sebou na první ko?
Když už bude dr. dělat i ultrazvuk, tak si myslím, že by u toho mohl být.. Než dr udělá vyšetření, tak by samozřejmě čekal v čekárně a pak by ho sestra zavolala. No každopádně se mnou pojede a pak se uvidí ![]()
Brkatko nasadila jsi mi brouka.. ![]()
předtím jsem o tom moc neuvažovala.. uvidím, veznu ho s sebou do čekárny a když půjde něco vidět tak se zeptám dr. jestli může přijít..
já se tak strašně těším …
ale v ten den to budou určitě nervy…
kdo má jít nejdřív na ko?
Myslim, že některé těhulky jdou dneska, někdo se tu o tom bavil. Asi dvě, jak já jim závidim ![]()