Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katuskaa píše:
Ahoj:)
Můžu se k vám prosím přidat? Minulý týden jsem objevila na testu //, ale nějak mi to pořád nedocházíTermín bych podle ms měla mít 17.6.
Určitě, to se nám to tady krááásně rozrůstá
![]()
jak dlouho jste se snažili, je to první mimi?
lucipajda píše:
ja metrik mam, on se nezobrazuje? ja ho totiz vidim, zadala jsem si tam toho 1.6. kdyztak ho pak predelam
Metřík máš, jsem slepýš ![]()
jsem zvyklá na obrovské barevné „metry“ ![]()
Michell007 píše:lucipajda píše:Metřík máš, jsem slepýš
ja metrik mam, on se nezobrazuje? ja ho totiz vidim, zadala jsem si tam toho 1.6. kdyztak ho pak predelam
jsem zvyklá na obrovské barevné „metry“
Už by jsme pomalu měli udělat tabulku, co? Aby jsme v tom měli přehled
Jaký kdo má termín.
Ahoj Gibi, momentálně se mi u pc udělalo lehce šoufl
ale ustála jsem to.. ![]()
snad to bude v pohodě, jsem po snídani, ale nevím jestli je mi zle z té snídaně nebo z hladu, nebo z čeho
co ti zabírá a už jsi i
?
no a už je mi zase dobře, byla to chvilka..
Ahoj holky,
koukám, že září bylo asi opravdu velice plodné
jak jsem pročítala celou vaši diskuzi tak bych ráda přidala, že jsem před otěhu kouřila celkem dost a jakmile jsem našla // tak jsem automaticky přestala.
Sama se divím, že mi to vůbec, ale vůbec nechybí…
a to jsem kouřila 10 let
a jinak váhu mám 53 kg (teda zatím
) a 165 cm.
Světlana: nic se neboj, všechno bude v pořádku… hlavně se opravdu nestresuj a buď na sebe opatrná… držím pěstičky ať ti to ve čtvrtek dopadne dobře. ![]()
Brkatko, souhlasím ![]()
kdo se toho ujme? Jsem docela na tyto věci antitalent ![]()
hlásí se někdo?
Dobré ranko všem ![]()
Světluš tobě hodně štěstíčka, ať to mimi udržíš ![]()
Ahoj Luli, ![]()
to je za to rychlé zahození cigára ![]()
kdy jdeš na kontrolu nebo už jsi byla?
Nase je to prvni mimi, v lednu mi bude 26. Jeste dodelavam magistra a vubec jsme necekali, ze to pujde takhle rychle
![]()
Ja jsem nikdy nekourila a pila jen vyjimecne, takze v tomhle ohledu to mam snadny.
Z priznaku mam zatim jen prsa a je mi trosku nevolno, ale zatim jsem ne
snad to tak zustane. pichalo me v podbrisku, ale to uz je ted lepsi, par dni jo, pak je zase chvili klid a tak. Dela si tam pokojicek mimik ![]()
brkatka píše:Gibi píše:Ahoj Gibi, doufám, že ti bude brzy lépe, ale aspoň víš, že tam mimi máš. Já příznaky žádný, ale včera jsem zkoušela znovu testík a už byla krásná dálnice, testovací čárka byla dokonce silnější, než tam kontrolní
Ahoj Světli, jsem ráda, že jsi se ozvala. Doufám, že miminko bude v pořádku, některé těhule mají ten první měsíc normálně Ms, tak snad to špinění nevadí, taky jsem někde četla, že to je normální. Hlavně se moc nenervuj a odpočívej…Taky vítám všechny nové těhulky, taky se přestávám orientovat
Já vám povim, že mě je čím dál tím hůř, každý den je mi špatně o něco víc, dneska mě musel do práce odvézt manžel, protože bych v buse asi![]()
Tak jsem zvědavá, jak to bude postupovat dál, možná, že od zítra začnu. Teď musim každou chvilku jíst, jinak mi je zle, ale zase mě přestaly bolet prsa…
Děkuji, snad to brzy přejde, už teď mě to nebaví ![]()
Ale tobě ty nepříznaky závidim
, já měla krásný čáry už ten první test, co jsem si dělala, to byl mamatest, ale druhej den jsem si koupila gravitest a tam to bylo slaboučké.
Hele, když byla silnější než kontrolní, nejsou to dvojčata? ![]()
Holky a vy už jste byly všechny u doktora na UZ? A jestli jo tak kdy tam šlo něco vidět?
Já tam totiž aktivně letěla hned 3 den po vynechání ms (protože trpělivost není zrovna mou silnou stránkou) a samozřejmě tak nic kromě zvětšené sliznice vidět nebylo..doktor se na mě díval jak na blázna.. ![]()
Michell007 píše:
Ahoj Gibi, momentálně se mi u pc udělalo lehce šouflale ustála jsem to..
snad to bude v pohodě, jsem po snídani, ale nevím jestli je mi zle z té snídaně nebo z hladu, nebo z čehoco ti zabírá a už jsi i
?no a už je mi zase dobře, byla to chvilka..
Ahoj Michell, to je hrůza co? ![]()
Mě pomáhá, když jím, musim teď jíst docela často, jinak se mi děla blivno. Taky jsem ještě nezvracela, ale dneska už jsem k tomu opravdu neměla daleko, v autě jsem si už i připravila pytlík
. Naštěstí jsem to ustála, ale dobře mi není pořád. To si teď asi holka užijeme
. Mamka říkala, že jí to drželo do 3. měsíce…
Teď je opravdu nejlepší menší porce, ale spoustu jich, je deset a já už dneska jedla dvakrát a přemejšlim, že si vezmu ještě jogurt…
Já fakt budu vypadat, co do výšky, to do šířky ![]()
Ahoj, nene, spousta z nás tam ještě nebyla a taky se nemůžeme dočkat ![]()
Já jdu až příští čtvrtek, to je ještě tááák daleko
Gibi píše:
Ahoj, nene, spousta z nás tam ještě nebyla a taky se nemůžeme dočkat
Já jdu až příští čtvrtek, to je ještě tááák daleko
no to jo teda…neboj to ti nakonec uteče (že to říkám zrovna já)
Ale dokud tam tu tečku neuvidím tak mám problém tomu uvěřit..i když se ujišťuju testama pořád
jenže to není ono ![]()