Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, jsou to nervy, to čekání
Ale pak je to uleva, jako hrom, když se mimi ukaže na tom správném místě. Až od včerejška si užívám, že jsem opravdu těhotná
No a už si nepřipouštím, že se něco pokazí
Všem vám, co ještě čekáte na první kontrolu přeji pevné nervy a dobrý výsledek ![]()
Ja jdu na UZ taky az pristi tyden ve stredu, tak jsem zvedava jestli bude neco vydet. ![]()
ja jsem byla poprve 3 tydny po oplodneni a uz neco videt bylo, bohuzel nevim kolik to bylo od vynechani MS pac u me chodi jak se ji zachce…
Zuzule, dík, užívej si to ![]()
Mě čeká kontrola „už“ za necelý týden = v pondělí 18.10.
už aby to bylo, když to bude ok, tak ten den máme v plánu poobjíždět rodinu a oznámit to, doufám že i s fotečkou. Jsem moc zvědavá na reakce ![]()
He, o nás už to věděj všichni ![]()
Já bych pořád nebyla v klidu, kdybych to neřekla, teď už vim, že si můžu v klidu užívat těhotenských radostí i strastí ![]()
Ja taky cekam nejdrive na kontrolu nez to nekomu rekneme…pro jistotu ![]()
zuzule77 píše:
Taky už to postupně oznamujeme
jééé, a jaké jsou reakce?? čekali to nebo to bylo překvapení?
Gibi píše:
He, o nás už to věděj všichni
Já bych pořád nebyla v klidu, kdybych to neřekla, teď už vim, že si můžu v klidu užívat těhotenských radostí i strastí
U prvního těhu jsem to řekla celé rodině hned druhý den co jsem objevila //
Byla jsem si 100% jistá, že to nebude planý poplach. Tentokrát jsem se bála, aby to nebylo mimoděložní, tak jsem raději počkala. No a není ![]()
Tak to vám závidím..u nás to ví jen moje mamka, sestra a kamarádka… A jak jste jim to oznámili?
Michell007 píše:zuzule77 píše:jééé, a jaké jsou reakce?? čekali to nebo to bylo překvapení?
Taky už to postupně oznamujeme
Zatím jen moje mamka, ta skoro brečela a asi minutu mě objímala
Nemůžu se dočkat, až to řeknu tchýni, ta se může z Danečka taky zblázdnit a když se dozví, že budeme mít další, asi se opije štěstím do němoty ![]()
zuzule77 píše:Gibi píše:U prvního těhu jsem to řekla celé rodině hned druhý den co jsem objevila //
He, o nás už to věděj všichni
Já bych pořád nebyla v klidu, kdybych to neřekla, teď už vim, že si můžu v klidu užívat těhotenských radostí i strastíByla jsem si 100% jistá, že to nebude planý poplach. Tentokrát jsem se bála, aby to nebylo mimoděložní, tak jsem raději počkala. No a není
No tak paráda
, tak teď to můžete vytroubit do světa ![]()
Já bych to nevydržela, pořád bych se nervovala, jak to kdo přijme abyla bych z toho mimo. Teď mám klid, sice to ještě nemám od doktora potvrzené, ale musim doufat…
Zuzi, nádhera ![]()
Já jsem si říkala, že se jich zeptáme, jen tak mimochodem, co mají v plánu 12.6. … ![]()
my jsme to rekli rodicum a pak to vi jeste jediny 2 kamaradky co tady mam rekla jsem si, ze to povim zatim jen tem lidem, kteri by se dozvedeli i to, ze to nevyslo. ostatni si pockaji do vanoc
Katuskaa píše:
Tak to vám závidím..u nás to ví jen moje mamka, sestra a kamarádka… A jak jste jim to oznámili?
Já už mám jen jeden vaječník a taky jsem tam měla srůsty, tak jsme všichni mysleli, že půjdu asi na IVF. Byla jsem na kontrole a potvrdili mi, že se to podařilo přirozeni. Tudíž to nikdo moc nečeká. Mamka se mě ptala, co kontrola, neboť hlídala Danečka a já jsem ji řekla, že dobrý a že bude v létě asi častěji hlídat neboť budeme mít miminko. Musela jsem to ještě 2× zopakovat, aby mi věřila. Oznamování, je jedna z nejpříjemnějších věcí v těhu. Samozřejmě, když je to plánované a chtěné. Ale to je tady u nás všech
Bude mi to trošku líto, až už to nebudu mít komu vykecat ![]()