Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
12.10.10 09:59

Jo, jsou to nervy, to čekání :-x Ale pak je to uleva, jako hrom, když se mimi ukaže na tom správném místě. Až od včerejška si užívám, že jsem opravdu těhotná :dance: No a už si nepřipouštím, že se něco pokazí :lol: Všem vám, co ještě čekáte na první kontrolu přeji pevné nervy a dobrý výsledek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.10.10 10:01

Ja jdu na UZ taky az pristi tyden ve stredu, tak jsem zvedava jestli bude neco vydet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
12.10.10 10:05

ja jsem byla poprve 3 tydny po oplodneni a uz neco videt bylo, bohuzel nevim kolik to bylo od vynechani MS pac u me chodi jak se ji zachce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 10:07

Zuzule, dík, užívej si to :palec:

Mě čeká kontrola „už“ za necelý týden = v pondělí 18.10.
už aby to bylo, když to bude ok, tak ten den máme v plánu poobjíždět rodinu a oznámit to, doufám že i s fotečkou. Jsem moc zvědavá na reakce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 10:13

Taky už to postupně oznamujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:18

He, o nás už to věděj všichni :-)
Já bych pořád nebyla v klidu, kdybych to neřekla, teď už vim, že si můžu v klidu užívat těhotenských radostí i strastí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.10.10 10:21

Ja taky cekam nejdrive na kontrolu nez to nekomu rekneme…pro jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 10:21
zuzule77 píše:

jééé, a jaké jsou reakce?? čekali to nebo to bylo překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 10:22
Gibi píše:
Já bych pořád nebyla v klidu, kdybych to neřekla, teď už vim, že si můžu v klidu užívat těhotenských radostí i strastí :-)

U prvního těhu jsem to řekla celé rodině hned druhý den co jsem objevila // :lol: Byla jsem si 100% jistá, že to nebude planý poplach. Tentokrát jsem se bála, aby to nebylo mimoděložní, tak jsem raději počkala. No a není :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
12.10.10 10:22

Tak to vám závidím..u nás to ví jen moje mamka, sestra a kamarádka… A jak jste jim to oznámili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 10:25
Michell007 píše:
zuzule77 píše:
jééé, a jaké jsou reakce?? čekali to nebo to bylo překvapení?

Zatím jen moje mamka, ta skoro brečela a asi minutu mě objímala :-P Nemůžu se dočkat, až to řeknu tchýni, ta se může z Danečka taky zblázdnit a když se dozví, že budeme mít další, asi se opije štěstím do němoty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:26
zuzule77 píše:
Gibi píše:
Já bych pořád nebyla v klidu, kdybych to neřekla, teď už vim, že si můžu v klidu užívat těhotenských radostí i strastí :-)
U prvního těhu jsem to řekla celé rodině hned druhý den co jsem objevila // :lol: Byla jsem si 100% jistá, že to nebude planý poplach. Tentokrát jsem se bála, aby to nebylo mimoděložní, tak jsem raději počkala. No a není :potlesk:

No tak paráda :-))), tak teď to můžete vytroubit do světa :-)
Já bych to nevydržela, pořád bych se nervovala, jak to kdo přijme abyla bych z toho mimo. Teď mám klid, sice to ještě nemám od doktora potvrzené, ale musim doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 10:29

Zuzi, nádhera :andel:

Já jsem si říkala, že se jich zeptáme, jen tak mimochodem, co mají v plánu 12.6. … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
12.10.10 10:30

my jsme to rekli rodicum a pak to vi jeste jediny 2 kamaradky co tady mam rekla jsem si, ze to povim zatim jen tem lidem, kteri by se dozvedeli i to, ze to nevyslo. ostatni si pockaji do vanoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 10:30
Katuskaa píše:
Tak to vám závidím..u nás to ví jen moje mamka, sestra a kamarádka… A jak jste jim to oznámili?

Já už mám jen jeden vaječník a taky jsem tam měla srůsty, tak jsme všichni mysleli, že půjdu asi na IVF. Byla jsem na kontrole a potvrdili mi, že se to podařilo přirozeni. Tudíž to nikdo moc nečeká. Mamka se mě ptala, co kontrola, neboť hlídala Danečka a já jsem ji řekla, že dobrý a že bude v létě asi častěji hlídat neboť budeme mít miminko. Musela jsem to ještě 2× zopakovat, aby mi věřila. Oznamování, je jedna z nejpříjemnějších věcí v těhu. Samozřejmě, když je to plánované a chtěné. Ale to je tady u nás všech :wink: Bude mi to trošku líto, až už to nebudu mít komu vykecat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí