Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě paní doktorka zase hned fotečku dala a měla radost, jako já
spíš se zdráhá dát mi těh. průkaz, ale už příště bych ho měla dostat. Jo, jo fotečky jsou jediná věc na kterou se můžete dívat a říkat si, tak to je on nebo ona ![]()
shadowgirll píše:
těhulky a kolikátý týden jste šly poprvé po pozitiv.testíku k dr???dík za odpověd![]()
![]()
Já půjdu až po cca 3 týdnech ![]()
shadowgirll píše:
ty jo to je dlouho já se tam hrozně těším ,no co tak tam přinejhorším půjdu zbytečně a příjdu znova za dva týdny no jsem nedočkavá![]()
Taky bych šla i dřív, ale moje dr. má docela nabito a taky tam chci jít, až bude vidět srdíčko, abych nebyla zklamaná. půjdu tam skoro až v 8. týdnu, to by už mohlo být vidět. Navíc už mám jedno těhu za sebou, tak vím jak to chodí. Člověk stejně pořád čeká, na prohlídky, porod, stejně se to neurychlí. Doufám, že je mimi v pořádku a že za 14 dní u dr. něco uvidím a třeba už i dostanu fotečku ![]()
Pro dnešek se loučím, za chvíli mám padla, pak mám kurz ruštiny, takže tu budu až zase zítra. Tak se mějte krásně a opatrujte se kočky
.
Holky, tak už jdu domů. Jdeme s miláčkem do města tak asi něco zase koupíme na prcka. Tak pá pá
Holky díky moc za krásné přivítání
Jste tady všechny tak milé. Musíme všechny na sebe dávat pozor ať se na jaře dočkáme.
Holky já už si myslela po roce, že to začnu řešit s doktorem, jestli není nějaký zdravotní problém a jsem šťastná, že jsme plodní
Mám radost jako malé dítě o vánocích pod stromečkem.
Táňula píše:Caroline81 píše: čauky holky, tak už jsem zpátky od doktora. Prý se tam nic nezměnilo, mám odpočívat a polehávat a říkal, že do toho 12. týdne bývá to těhotenství vždycky nejistý, takže ať jsem v klidu a odpočívám. úúúúúúúúúf [/cita]Ahoj Caroli, to je hrozný, když to člověk čteí, že do 12. týdne není nic jistého. Úplně mi naběhla husí kůže. Hlavně si to moc nepřipouštět. Mě ten zbývá ještě 5 tt. áááááááááááááá
Příspěvek upraven 12.10.10 v 14:56Jo Táni, nic moc, ale tak snad to všechny přežijeme. No já mám ještě 9 nebo 8 týdnů.
Tak mé dámy,již 3hodiny pozoruji,že nic nepozoruji
myslím to špinění
tak snad to opravdu byla ta zácpa a uhnizďování zároveň ![]()
Holky,nevíte,kde se nám toulá Kulicka??
preji vsem hezky den, jak to tak ctu, tak je opravdu lepsi nic o potratech necist nebo co uslysime poustet druhym uchem ven, protoze ted je toho tolik, ze by jsme se musely zblaznit ![]()
Svetlus, to je supéééééééééér
dej nohy na stul, do ruky knizku nebo nejaky pekny film a nech tam toho drobka pekne zavrtavat
![]()
Romca-ahojky
teď se akurát chystám si zajet 2 zastávky tram do tesca něco si koupit,páč mám neuvěřitelnej hlad
viděla bych to na česnekovo-sýrovou pomazánku,rajčátko…hm,ale jak se znám,tak si toho nakoupím zase jako kdybych tejden nejedla
taky si tam koupím ten testík a ráno testnu ![]()
Svetlus, jeste nez jsem docetla tvuj prispevek, tak mi bliklo hlavou, ze kdybych si ja jela jen pro pomazanku, tak se vracim obtezkana taskama plnyma samych dobrot ruznych druhu ![]()
Takze jsi me ujistila, ze nejsem sama kdo kdyz ma chute, tak je schopnej sezrat na posezeni cely nakupni centrum
![]()
to je jasný
nejhorší je,když jdeš nakupovat hladová a ještě ke všemu těhotná
tak já jedu,max.do hodinky jsem z5,tak písnu,co všechno jsem si přitáhla ![]()
Ahoj holky, ![]()
můžu se k vám přidat? V květnu 2009 jsme přišli o mimíska díky zamlklému těhu a v sobotu jsem po dlouhých osmi měsících a první stimulaci Clostíkem našla pěknou dálnici, kterou jsem pro jistotu zkontrolovala ještě včera a jsou tam.
Podle kalkulačky jsme 5tt. + 2 a rodit bysme měli 12.6, ale protože vím kdy byla ovu, tak nám jsou teprve 3.týdny. ![]()
Vas si ti doktori zvou nejak casto holky, to se mate. Ja byla poprve 28.9. a dalsi kontrola je az 4.11. to je sakra dlouha doba, dokonce ani kvuli tomu spineni me nechtel videt. Ale mozna je to tu normalni, ziju ve Svycarsku, tak asi nemuzu srovnavat s CR a tady zadny tehule, abych se jich zeptala neznam.