Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
13.10.10 09:08
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol-ahojky a díky za povzbuzení :kytka:
hele,já jsem neměla nikdy normální dálnici,vždycky to bylo o něco slabší,ale dneska je to 14 po vynechání MS,tak jsem myslela,že tam prostě bude :zed: :think:

No vidíš Světli, takže to je u Tebe normální. Hele tak buď v klídečku. Já už jsem taky špinit přestala a bříško skoro nebolí. Oni se nám Ti fazoláčci udržej. Hele musej. Vychází nám to na blížence a to jsem já taky. A když si pomyslím, co všechno musela vydržet moje mamka, která otěhotněla v 17-cti, s otcem to byla taková Itálie a babička u které bydleli jim nepřidala, tak mi logicky vychází, že blíženci jsou silný děti, který vydržej všechno. :-))) A zítra máš tu kontrolu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:09
brkatka píše:
keliska píše:
Ahojte holky, tak by som sa k vam tiež chcela pridat, všetkým Vám moc gratulujem. Aj ked ja som otehotnela neplanovane, teraz už sme rozhodnutý že pojdeme aj do tretieho dítka (v mojích 23 rokoch :-? )..malo by sa narodit okolo 17. 6., posledna MS bola 10.9…všetkých zdravm ..
Ahojky, moc gratuluju ke // a vítej mezi námi ;-)

Vítám Kelisku a moc gratuluju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 09:10
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-už sem u dr.přeci byla a dr.mi řekla,že není potřeba mi brát krev,když mám // a ona to navíc vidí na utz(tu kuličku:-)no hele,jsem napnutá jako hrom na ten zítřek… :zed:

Aha, určitě to bude v pohodě, budu moc držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 09:12

Carol-asi máš pravdu,nejsem prostě dálnicovej typ :-D
Jinak otec mimíska je taky blíženec(nar.2.6. stejně jako můj taťka,takže to bude dáreček pro ně oba :andel: )takže mám s blížencema taky zkušenosti :palec: já osobně jsem ryba,geniální kompinace :lol:

jj,zítra ráno v 9 tam mám bejt…bojim,bojim,ale i se těšim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 09:13

brkatka -ale když tam mimi pořád bude,stejně mi tu krev brát musí,kvůli nějakým nemocem atd…to jsem četla ve své těhu kalkulačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:13
brkatka píše:
Ahojda těhulinky, tak jsem zase v práci. Koukám, že jste se pěkně rozepsaly a že máme spoustu nových těhulek. Moc všem gratuluju a vítám je.Co se týče toho pohlaví, my si s manželem řekli, že to zkusíme vydržet, ale nevím, jak se nám to povede. Při prvním těhu jsem to věděla, takže teď bych ráda nějakou změnu. Určitě jsem ale trpělivější než při prvním, zatím jsme ani to neřekli rodičům a myslím, že to do toho 12.týdne vydržíme ;-)

Tak to Tě obdivuju brkatko. My jsme to rozkecali po celé rodině :-) Měli jsme takovou radost. No a s tím pohlavím vím, že to zase nevydržíme a necháme si to říct. Hlavně proto, že teď absolutně nemám ponětí co to bude. U Adulky jsem od začátku věděla, že to bude holčička, ale teď nevím. Jo, ale to pohlaví asi už nikomu neřekneme a necháme to jako překvápko, protože pak má každej pocit, že se k tomu musí nějak vyjadřovat a kecat nám do výběru jména. A hlavně nechci pak třeba poslouchat „Zase holka? Tak to bude tatínek smutnej.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.10.10 09:15
keliska píše:
Ahojte holky, tak by som sa k vam tiež chcela pridat, všetkým Vám moc gratulujem. Aj ked ja som otehotnela neplanovane, teraz už sme rozhodnutý že pojdeme aj do tretieho dítka (v mojích 23 rokoch :-? )..malo by sa narodit okolo 17. 6., posledna MS bola 10.9…všetkých zdravm ..

Ahoj, vitam te a gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
13.10.10 09:15

svetli..tak halvne ze uz nespinis…ten test zkus fakt za dvadyn..ja testovala po 9 dnech po vynechani ms,a carka byla ale neee uplne syta..skoro syta..carky seti ale nemeni ne,?jakoze minulej test a tedky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:18
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol-asi máš pravdu,nejsem prostě dálnicovej typ :-D
Jinak otec mimíska je taky blíženec(nar.2.6. stejně jako můj taťka,takže to bude dáreček pro ně oba :andel: )takže mám s blížencema taky zkušenosti :palec: já osobně jsem ryba,geniální kompinace :lol:jj,zítra ráno v 9 tam mám bejt…bojim,bojim,ale i se těšim…

No Světli, tak vidíš, to je osud. Prostě budeš obklopená blížencema :lol: Mimochodem já jsem 29.5 stejně tak otcova přítelkyně, moje ségra je 21.5. stejně jako moje teta a ségřina máma je 31.5. Takže to bude už opravdu mooooc :-) No a zítra to bude dobrý. Uvidíš. No jinak s tou krví. U nás ji berou až v 16. týdnu. Do toho 12. to jenom pozorují, protože ten můj Dr. je docela odborník (i vyučuje) a říkal, že do toho 12 se může stát cokoli, takže vystavuje průkazku taky až ve 12. a první ultrazvuk. Říkal, že pak už je to těhotenství silné. Taky jsem čučela, protože při Adelince (v jiném kraji) mi brali krve snad v osmém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:22

Holky a už jste přemýšlely, kde budete rodit? Já jsem bydlela v Rýmařově (MS kraj) a rodila v Krnově. Nemůžu si to vynachválit a budu na to celý život vzpomínat. Dokonce Krnov v některých článcích na netu označují jako druhé Vrchlabí. Bylo to tam dokonalé. Absolutně tam upřednostňují přání matky a chovají se opravdu krásně. Rodila jsem tam do vody a bylo to fakt v pohodě. Jenže teď jsme se přestěhovali k Brnu, ale já chci zase rodit v Krnově. Tak jsme přemýšleli, že na poslední asi 3 týdny, pojedeme tam k rodině a budu zase rodit v Krnově a zase do vodičky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
13.10.10 09:26

holky ja dostala prukajdu az ve 13tt..i krv mi tak brali.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:27
steveka píše:
holky ja dostala prukajdu az ve 13tt..i krv mi tak brali.. 8-)

Jo asi to všude dělaj jinak, ale myslím, že je to rozumný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
13.10.10 09:30
Caroline81 píše:
steveka píše:

3tydny jsem spinila tak to nebylo jisty…ale mimous se udrzel…nechali jsme to prirode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:35
steveka píše:
Caroline81 píše:
steveka píše:
3tydny jsem spinila tak to nebylo jisty…ale mimous se udrzel…nechali jsme to prirode..

Jo jo, je to tak nejlepší. já jsem včera s tím špiněním byla u doktora a přesně tohle mi řekl, že mně nebude cpát hormonama všelijak to zachraňovat. Že to mimi vypadá dobře a že je to na přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 09:36

steveka-jj,mají pořád stejnou barvu a intenzitu,proto jsem naivně myslela,že by mohla být silnější…pořád se uklidňuju tím,že v tom červenci(však se pamatuješ) sem ten potrat prožívala jinak,to bylo jednorázový a všechno ven…teď sem měla bolesti snad z tý zácpy a jen 2 dny špinění bez krve..

Jinak-já určitě budu chtít vědět,co to bude :potlesk: moc bych chtěla holčičku,takže to určitě bude kluk :lol:
a rodit každopádně u Apolináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky