Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takhle jsem se nad tím nikdy nezamýšlela. Já jsem taková, že musím mít všechno nachystané tip ťop
Budem dělat po Vánocích pokojík a chtěla bych ho zařídit podle pohlaví. Můj přítel to chce vědět určitě, takže u nás je to dané tímto. Také bychom to rodině chtěli oznámit na svatbě a udělat u toho tipovací soutěž, aby byla nějaká ta zábava, tak doufám, že to budeme ještě před vědět …
Ahojda těhulinky, tak jsem zase v práci. Koukám, že jste se pěkně rozepsaly a že máme spoustu nových těhulek. Moc všem gratuluju a vítám je.
Co se týče toho pohlaví, my si s manželem řekli, že to zkusíme vydržet, ale nevím, jak se nám to povede. Při prvním těhu jsem to věděla, takže teď bych ráda nějakou změnu. Určitě jsem ale trpělivější než při prvním, zatím jsme ani to neřekli rodičům a myslím, že to do toho 12.týdne vydržíme ![]()
to je hezky jim to povedet pri teto prilezitosti. taky jsem nad tim premyslela, ze je praticky vedet co to bude, aby se dalo vsechno predem nachystat, ale kocarek stejne chci hnedej, to se hodi pro oba, pokojicek mame vybranej neutralni a prvni hadriky budou taky unisex a zbytek se dokoupi pak. na jednu stranu jsem strasne zvedava a rada bych to vedela, ale myslim, ze to vydrzim. uz od malicka jsem rikala, ze az budu mit mimi, tak to bude prekvapko, takze jsem na to tak nejak psychicky pripravena ![]()
Dobré ráno všem!
Lucipajdo To tě teda obdivuju že se chcete nechat překvapit..to u mě nehrozí..já bych to nejraději věděla už teď kdyby to bylo možné ![]()
lucipajda píše:
to je hezky jim to povedet pri teto prilezitosti. taky jsem nad tim premyslela, ze je praticky vedet co to bude, aby se dalo vsechno predem nachystat, ale kocarek stejne chci hnedej, to se hodi pro oba, pokojicek mame vybranej neutralni a prvni hadriky budou taky unisex a zbytek se dokoupi pak. na jednu stranu jsem strasne zvedava a rada bych to vedela, ale myslim, ze to vydrzim. uz od malicka jsem rikala, ze az budu mit mimi, tak to bude prekvapko, takze jsem na to tak nejak psychicky pripravena
Když jsem čekala Kubu, tak mi můj gynekolog řekl, že to je holčička a když mě pak poslal do Podolí na ultrazvuk, bylo mi tam řečeno, že kdo mi řekl, že to je holka, když je to kluk jak buk;-) Takže jsem stejně nakupovala neutrální věci ![]()
ahojky holky ![]()
tak já jsem tedy dnes testíkovala,jen tak pro kontrolu a jsou tam sice //,ale není to dálnice
testovací proužek je pořád o něco slabší…
Dnes mě šíleně bolí hlava a ty prsa mi dávaj dneska zabrat jako hrom ![]()
ahoj svetlanko…a spinis jeste..ja sem musim porad cucet..mi to neda… ![]()
steveka - ![]()
nene,už nešpiním.od včerejška vůbec.ale jak se psala,dělala jsem si testík,jen tak pro tu kontrolu a jsou //,ale test.proužek je pořád o něco slabší
co si o tom myslíš ty?
Dobré ráno holky, odvedla jsem malou s pláčem do školky a teď mám pohodu. Dám si s Váma kafe a jdu ležet.
S.v.e.t.l.n.a. píše:
steveka -
nene,už nešpiním.od včerejška vůbec.ale jak se psala,dělala jsem si testík,jen tak pro tu kontrolu a jsou //,ale test.proužek je pořád o něco slabšíco si o tom myslíš ty?
Světli, je tam a to je důležitý. Určitě to dobře dopadne. A když už nešpiníš, tak to je dobře. Včera mně uklidňovala švagryně, že její ségra taky při prvním špinila a musela do 12. týdne ležet. A pak všechno v pohodě a dneska už jsou Mirečkovi skoro 4 roky. ![]()
Carol-ahojky a díky za povzbuzení ![]()
hele,já jsem neměla nikdy normální dálnici,vždycky to bylo o něco slabší,ale dneska je to 14 po vynechání MS,tak jsem myslela,že tam prostě bude
![]()
Ahojte holky, tak by som sa k vam tiež chcela pridat, všetkým Vám moc gratulujem. Aj ked ja som otehotnela neplanovane, teraz už sme rozhodnutý že pojdeme aj do tretieho dítka (v mojích 23 rokoch
)..malo by sa narodit okolo 17. 6., posledna MS bola 10.9…všetkých zdravm ..
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahojky holky
tak já jsem tedy dnes testíkovala,jen tak pro kontrolu a jsou tam sice //,ale není to dálnicetestovací proužek je pořád o něco slabší…Dnes mě šíleně bolí hlava a ty prsa mi dávaj dneska zabrat jako hrom
Já teda měla dálnici předevčírem odpo, ani to nebylo z ranní moči a to testovací čárka byla ještě výraznější než kontrolní, ale určitě je to způsobeno množstvím HCG v těle, zkus testovat třeba ještě za dva dny. Minulý týden jsem měla taky čárku slabší. A zítra jdeš k dr., tak ti vezmou krev a uvidíš to přímo z krve, kolik je tam HCG. Určitě to bude stoupat ![]()
brkatka-už sem u dr.přeci byla a dr.mi řekla,že není potřeba mi brát krev,když mám // a ona to navíc vidí na utz(tu kuličku:-)no hele,jsem napnutá jako hrom na ten zítřek… ![]()
keliska píše:
Ahojte holky, tak by som sa k vam tiež chcela pridat, všetkým Vám moc gratulujem. Aj ked ja som otehotnela neplanovane, teraz už sme rozhodnutý že pojdeme aj do tretieho dítka (v mojích 23 rokoch)..malo by sa narodit okolo 17. 6., posledna MS bola 10.9…všetkých zdravm ..
Ahojky, moc gratuluju ke // a vítej mezi námi ![]()