Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
gabi.design píše:
Holky ovu jsem měla 17 den, takže o těch 17 dní jsme ještě mladší. K doktorovi jsem se ještě neobjednávala, nechci tam jít zbytečně brzy. Viděla bych to až někdy po tom šestém týdnu. Strašně se bojím toho, že se mimísek nebude vyvíjet a nebude srdíčko, už jsem to zažila loni. Tak bych fakt ráda, abych už bylo něco pořádně vidět.
Držím pěstičky
Jsou to nervy, ale dobře to dopadne
musíš věřit.
smallj píše:
Holky, byly jste na prvni kontrole samy nebo s tatinkem?
Ahoj, já jsem byla sama, obávala jsem se, že tam možná nebude nic vidět a tak. Ale když jsem byla minule těhu, tak se na druhou kontrolu se mnou chystal, ale to už jsem tam šla na kontrolu po revizi
. Teď mám naplánovanou kontrolu v 10. týdnu, kdy mi doktorka udělá i vstupní vyšetření, ale to zatím nevím, jestli se tam se mnou bude chystat či nikoli.
Ja si taky myslim,ze ted to jeste moc nema smysl,ale on by chtel…kdyz ja mam strach aby bylo vse v poradku…
gabi.design píše:
Holky ovu jsem měla 17 den, takže o těch 17 dní jsme ještě mladší. K doktorovi jsem se ještě neobjednávala, nechci tam jít zbytečně brzy. Viděla bych to až někdy po tom šestém týdnu. Strašně se bojím toho, že se mimísek nebude vyvíjet a nebude srdíčko, už jsem to zažila loni. Tak bych fakt ráda, abych už bylo něco pořádně vidět.
Ahoj, tak já to zažila letos v dubnu, měla jsem být 7.tt a byla jen 5. a vidět byl jen váček a do týdne bylo po všem. Ale teď jsem tam byla podle ovu 5+6 (byla až 21.DC) a bylo vidět i srdíčko
. Doktorka mi doporučila dokonce se objednat na konec 6.tt ![]()
Zuzu říkám si, že musím být optimistka a říkat si, že je všechno normální a v pohodě. Tak snad to tak i bude. Kurnik kdyby to šlo trochu popohnat tak do toho 7.týdne. ![]()
holky,zatlačte slzu,jsem zpět
![]()
koupila jsem si haldu jídla,co kdyby byl konec světa?
![]()
a testík mám taky,takže ráno budu zase čůrat do skleničky ![]()
jo a mimochodem-na papíře stále nulovej nález
![]()
Křupi já jsem tam loni byla 8tt. + 0 a to mi řekli, že mimís se vývojově zastavil na konci pátého týdne a vzdal to. Nejhorší na tom je, že nejsou žádné příznaky, které by na to, že není něco v pořádku, upozornilo.
gabi.design píše:
Zuzu říkám si, že musím být optimistka a říkat si, že je všechno normální a v pohodě. Tak snad to tak i bude. Kurnik kdyby to šlo trochu popohnat tak do toho 7.týdne.
Prostě si nepřipouštěj, že by tě to potkalo znovu. Svoje už sis protrpěla, teď si zasloužíš to mimi donosit
Přeju na kontrole krásné blikající ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
holky,zatlačte slzu,jsem zpět![]()
koupila jsem si haldu jídla,co kdyby byl konec světa?![]()
a testík mám taky,takže ráno budu zase čůrat do skleničkyjo a mimochodem-na papíře stále nulovej nález
![]()
holky,nebavme se o takových věcech,prosím
taky mám za sebou potrat a po tom,co jsem si zažila posledních pár dní…těžce to nesu ![]()
taky jsem pro,chce to myslet pozitivne a moc si vsechny ty rizika nepripoustet…
děkuju smallj ![]()
jo a jinak jsem zjistila,že mi nedělá dobře rychlejší chůze,to mi v podbřišku začne píchat…tchýně říkala,že to měla taky u všech 3 dětí ![]()