Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Táňula píše:
Holky mám dotaz: Kdy budete říkat v práci, že čekáte miminko? Mám z toho docela strach, i když si říkám, že je to jen práce,ale už jsem v ní dlouho, tak proto ty obavy.
Já chci až s průkajdou
Ale jedna kolegyně to už ví.
Táňula píše:
Táňula - 1.6.2010 - 25
Brkatka – 11.6.2010 – píše: Více
Hurá, doufám, že to tak nějak bude fungovat a za chvíli jsme tam všechny ![]()
Brkatka-necháme to na později,až budeme mít po druhé ko,jo?a myslím,lže tam mělo být:Jméno+věk maminky,TP,pohlaví mimi a jméno pro mimi.
Když jsem patřila do březňátek,tak to tam takhle měly a bylo to hezké ![]()
Táňula-jelikož jsem na neschopence,tak u mě v práci už to vědí
brkatka píše:Táňula píše:Já chci až s průkajdou
Holky mám dotaz: Kdy budete říkat v práci, že čekáte miminko? Mám z toho docela strach, i když si říkám, že je to jen práce,ale už jsem v ní dlouho, tak proto ty obavy.
Ale jedna kolegyně to už ví.
Také jsem to nevydržela a řekla to 2 kolegyním. Možná to řeknu kolem Vánoc, až bude klidněji a budou mít všichni takové ty rodinné starosti ![]()
Holky, děkuji za přijetí…jj, zasloužilá mamina sice joo, ale dávno let tomu nazad
Já ještě prala bavlněný pleny(jednorázovky byl luxus) a to dvoje-bo děti jsou o 17m, takže starší syn ještě měl pleny, když se dcerka narodila. Ale jinak se moc těším, že si to teď užiju.
Holky, já jsem v jednom foru, kde máme tabulečku na websnadno- je to tam zdarma do nějaké kapacity… že bych zkusila zjisti, jak na to a měly by jsme to na svých stánkách?… tady je odkaz, až vidíte, jak to vypadá- http://www.snazilky.websnadno.cz/…nazilek.html
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Brkatka-necháme to na později,až budeme mít po druhé ko,jo?a myslím,lže tam mělo být:Jméno+věk maminky,TP,pohlaví mimi a jméno pro mimi.
Když jsem patřila do březňátek,tak to tam takhle měly a bylo to hezkéTáňula-jelikož jsem na neschopence,tak u mě v práci už to vědí
Pohlaví nevíme ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Když jsem patřila do březňátek,tak to tam takhle měly a bylo to hezkéTáňula-jelikož jsem na neschopence,tak u mě v práci už to vědí
Aha, no ale pohlaví se nás zatím netýká, tak to tam můžeme dopsat pak
Byl to jen zatím nástřel ![]()
brkatka píše:
Teda nás je!!!
To joooo. To září je asi nějakej magickej měsíc.
birma píše:
Holky, děkuji za přijetí…jj, zasloužilá mamina sice joo, ale dávno let tomu nazadJá ještě prala bavlněný pleny(jednorázovky byl luxus) a to dvoje-bo děti jsou o 17m, takže starší syn ještě měl pleny, když se dcerka narodila. Ale jinak se moc těším, že si to teď užiju.
Holky, já jsem v jednom foru, kde máme tabulečku na websnadno- je to tam zdarma do nějaké kapacity… že bych zkusila zjisti, jak na to a měly by jsme to na svých stánkách?… tady je odkaz, až vidíte, jak to vypadá- http://www.snazilky.websnadno.cz/…nazilek.html
To vypadá dobře, ale kdo by to udělal? Já bych vůbec nevěděla jak na to ![]()
brkatka píše:birma píše:To vypadá dobře, ale kdo by to udělal? Já bych vůbec nevěděla jak na to
Holky, děkuji za přijetí…jj, zasloužilá mamina sice joo, ale dávno let tomu nazadJá ještě prala bavlněný pleny(jednorázovky byl luxus) a to dvoje-bo děti jsou o 17m, takže starší syn ještě měl pleny, když se dcerka narodila. Ale jinak se moc těším, že si to teď užiju.
Brkatko, už se v tom hrabu a jde to dobře… mám zkusit teda něco zrealizovat?
Aktualizovat údaje by mohla každá sama po přuhlášení a není to ani težké…nebo bych se toho ujala třeba já, když by jste mi zaslaly údaje… to je na dohodě.