Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
13.10.10 09:56
Táňula píše:
Holky mám dotaz: Kdy budete říkat v práci, že čekáte miminko? Mám z toho docela strach, i když si říkám, že je to jen práce, :zed: ale už jsem v ní dlouho, tak proto ty obavy.

Já chci až s průkajdou ;-) Ale jedna kolegyně to už ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 09:57

Táňula - 1.6.2010 - 25
Brkatka – 11.6.2010  – 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 09:58

Nemá tam být 2011 ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
Táňula píše:
Táňula - 1.6.2010 - 25
Brkatka – 11.6.2010  – píše: Více

Hurá, doufám, že to tak nějak bude fungovat a za chvíli jsme tam všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
Táňula píše:
Nemá tam být 2011 ? :-D

A joooooooooooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Brkatka-necháme to na později,až budeme mít po druhé ko,jo?a myslím,lže tam mělo být:Jméno+věk maminky,TP,pohlaví mimi a jméno pro mimi.
Když jsem patřila do březňátek,tak to tam takhle měly a bylo to hezké :-)

Táňula-jelikož jsem na neschopence,tak u mě v práci už to vědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 09:59
brkatka píše:
Táňula píše:
Holky mám dotaz: Kdy budete říkat v práci, že čekáte miminko? Mám z toho docela strach, i když si říkám, že je to jen práce, :zed: ale už jsem v ní dlouho, tak proto ty obavy.
Já chci až s průkajdou ;-) Ale jedna kolegyně to už ví.

Také jsem to nevydržela a řekla to 2 kolegyním. Možná to řeknu kolem Vánoc, až bude klidněji a budou mít všichni takové ty rodinné starosti :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
13.10.10 09:59

Holky, děkuji za přijetí…jj, zasloužilá mamina sice joo, ale dávno let tomu nazad :mrgreen: Já ještě prala bavlněný pleny(jednorázovky byl luxus) a to dvoje-bo děti jsou o 17m, takže starší syn ještě měl pleny, když se dcerka narodila. Ale jinak se moc těším, že si to teď užiju.
Holky, já jsem v jednom foru, kde máme tabulečku na websnadno- je to tam zdarma do nějaké kapacity… že bych zkusila zjisti, jak na to a měly by jsme to na svých stánkách?… tady je odkaz, až vidíte, jak to vypadá- http://www.snazilky.websnadno.cz/…nazilek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 10:00

steveka -jsi tu?že si mi neodepsala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Brkatka-necháme to na později,až budeme mít po druhé ko,jo?a myslím,lže tam mělo být:Jméno+věk maminky,TP,pohlaví mimi a jméno pro mimi.
Když jsem patřila do březňátek,tak to tam takhle měly a bylo to hezké :-)Táňula-jelikož jsem na neschopence,tak u mě v práci už to vědí

Pohlaví nevíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Když jsem patřila do březňátek,tak to tam takhle měly a bylo to hezké :-)Táňula-jelikož jsem na neschopence,tak u mě v práci už to vědí

Aha, no ale pohlaví se nás zatím netýká, tak to tam můžeme dopsat pak ;-) Byl to jen zatím nástřel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 10:01
brkatka píše:
Teda nás je!!! :dance:

To joooo. To září je asi nějakej magickej měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 10:03
birma píše:
Holky, děkuji za přijetí…jj, zasloužilá mamina sice joo, ale dávno let tomu nazad :mrgreen: Já ještě prala bavlněný pleny(jednorázovky byl luxus) a to dvoje-bo děti jsou o 17m, takže starší syn ještě měl pleny, když se dcerka narodila. Ale jinak se moc těším, že si to teď užiju.
Holky, já jsem v jednom foru, kde máme tabulečku na websnadno- je to tam zdarma do nějaké kapacity… že bych zkusila zjisti, jak na to a měly by jsme to na svých stánkách?… tady je odkaz, až vidíte, jak to vypadá- http://www.snazilky.websnadno.cz/…nazilek.html

To vypadá dobře, ale kdo by to udělal? Já bych vůbec nevěděla jak na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 10:05

:-D :-D :-D :-D v excelu to zvládnu :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
13.10.10 10:06
brkatka píše:
birma píše:
Holky, já jsem v jednom foru, kde máme tabulečku na websnadno- je to tam zdarma do nějaké kapacity… že bych zkusila zjisti, jak na to a měly by jsme to na svých stánkách?… tady je odkaz, až vidíte, jak to vypadá- http://www.snazilky.websnadno.cz/…nazilek.html
To vypadá dobře, ale kdo by to udělal? Já bych vůbec nevěděla jak na to :nevim:

Brkatko, už se v tom hrabu a jde to dobře… mám zkusit teda něco zrealizovat?
Aktualizovat údaje by mohla každá sama po přuhlášení a není to ani težké…nebo bych se toho ujala třeba já, když by jste mi zaslaly údaje… to je na dohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí