Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky tam máte SZ s přihlašovacími údaji… a tady odkaz na nápovědu…
http://www.cerven2011.websnadno.cz/napoveda.html
Táňula píše:
Birmi:
tak jsem se několikrát zapisovala do té tabulky a uložila a stále se tam nechtějí moje údaje uložit. Možná to chvilku trvá než se to aktualizování načte.
Táni, dala jsi upravit seznam těhulinek? bylo zašrafováno, 2×klik, dopsání a uložení změn?… a zůstala jsi přihlášena a když mrkneš na tabulku, tak to tam nezůstalo?… zkus ještě jednou, teď jim to nějak blblo…3× mě to odhlásilo…
Danča.F píše:
Tak holky, odpoledne jdu na kontrolu, kuli tomu spineni radsi drive…tak me pls drzte palce
Dany, budeme na tebe myslet… ![]()
Mě to taky odhlašuje.. ![]()
Tak raději počkám až se tam přidáte.. ![]()
Holky asi to bude chít vypnout IP při přihlašování… protože jinak to kontroluje adresu připojení a když jsme tam z více míst, tak to vyhazuje… zkuste to.
Luli84 píše:Luli, Tana, uz jste tam…tak dalsi…
Jj, všechny naráz a web se zbláznil!Jsem tam
birma píše:Táňula píše:Táni, dala jsi upravit seznam těhulinek? bylo zašrafováno, 2×klik, dopsání a uložení změn?… a zůstala jsi přihlášena a když mrkneš na tabulku, tak to tam nezůstalo?… zkus ještě jednou, teď jim to nějak blblo…3× mě to odhlásilo…
Birmi:
tak jsem se několikrát zapisovala do té tabulky a uložila a stále se tam nechtějí moje údaje uložit. Možná to chvilku trvá než se to aktualizování načte.
Mě právě taky, ale už tam jsem. Zkusila jsem to přes prohlížeč Explore a né Google Chrome a jde to
![]()
Tak ten prázdný řádek jsem já, pořád to zkouším a dám uložit a jsem pryč ![]()
birma píše:
Holky asi to bude chít vypnout IP při přihlašování… protože jinak to kontroluje adresu připojení a když jsme tam z více míst, tak to vyhazuje… zkuste to.
IP vypínám a stejně
další pokus ![]()