Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
můžu se přidat? Dle poslední menses mi termín vychází na 22.6.2011, u Mudra jsem byla, ale ještě je pidižvík moc maličkatý aby tam bylo něco vidět, takže jdu příští týden znovu.
Karcoolka píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat? Dle poslední menses mi termín vychází na 22.6.2011, u Mudra jsem byla, ale ještě je pidižvík moc maličkatý aby tam bylo něco vidět, takže jdu příští týden znovu.
Gratuluju a vítej mezi námi ![]()
Děkuju,
mám radost, že jsem na Vás natrefila, holčiny co máme stejný termín. Pročítám tady diskuse,a nevím kam se zařadit, snažilky už ne a nebo jsou tu těhulky co to mají za pár
. Teda mám takovou radost, kdybych to nesledovala tak ani nevím, že jsem v tom
Mamce jsem řekla, že bude babička a ta mi řekla: KONEČNĚ!
a taťka je taky rád… neskákali radostí, ale jsou nadšení
kolegovi v práci jsem to sdělila tak, že si vezmu v dubnu asi tak 5 - 6 let dovolenou…
chvilku mu to trvalo než mu to došlo ![]()
Táňula píše:
Holčiny, jak jste řekli rodičům, že budou prarodičové?
Taky by mě to zajímalo, čeká nás to v sobotu ![]()
Táňula píše:
Holčiny, jak jste řekli rodičům, že budou prarodičové?
My ještě nijak, ale taky už nad tím přemýšlíme. Navíc prarodičové už to jsou, takže to nebude až tak velký překvapení, jako kdyby to mělo být první vnoučátko. Ale děti jsou vždy důvod ke slavení ![]()
Neřekla jsem: „budeme mít miminko“ , ale „v červnu budeš babička/dědeček“ ![]()
Tak s tím kolegou, to je mazec, ale těm chlapům to opravdu chvilku trvá. Já jsem zazvonila u dveří a přivítala je: Ahoj Babi a Dědo. Chvilku koukali a pak jim to cvaklo. Mamka se mě pak ještě 10× zeptala, jestli je to pravda
taťka ze srandy: A VEN ![]()
Brkatka: teď jsem si všimla, že Vašemu Kubíčkovi jsou teprve tři měsíce…
to je krásný… někde jsem četla, že ženská po porodu nechce aspoň rok slyšet o dalším
vy jste nečekali dlouho
a vůbec je porod opravdu tak šílený jak se všude píše? ![]()