Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Birma,mo hezkéjak se tam mám připsat??
To by mě tak yzajímalo, ale asi to jde jen přes tebe jako admin, co?
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Křupka-taky se můžeme někdy sejít a pokecat,co ty na to?
OK, zatím jsem na neschopnce a vycházky jen dvě hodiny ![]()
Birma: paráda
![]()
Táňula: no, kočárkovat budu asi tam
kolem baráku
přítel pracuje taky v Brně tak s ním občas pak budu jezdit do Brna a kočárkovat po Brně ![]()
birma píše:
Tak vidím, že tu probíhá seznamovačka… tak já mám v tabulce Brno-ale jen tam pracuji… a protože to zatím nechceme nikomu říkat, až po prvním screeningu, tak zůstanu zatím „utajněna“ a přesné místo doplním až začátkem prosince…nebudete se na mě za to zlobit? A tady je odkaz na naše stránky: http://www.cerven2011.websnadno.cz/…hulinek.html… Kdyby jste měli nějaký nápad, jak to vylepšit, tak písněte, nebo sami upravte… hned pošlu odkaz na nápovědu.
Moc krásný
![]()
Křupka-tak já hlavně uvidím,jak dopadnu zítra u dr.možná ani nebude důvod se scházet… ![]()
Světlanka: měj více pozitivní myšlení,jo?
všechno je ok!
tak se uvolni, nožky nahoru a užívej si těhulkování ![]()
Táňula píše:S.v.e.t.l.n.a. píše:To by mě tak yzajímalo, ale asi to jde jen přes tebe jako admin, co?
Birma,mo hezkéjak se tam mám připsat??
Nene holky, dáte websnadno.cz a prihlašovací údaje pošlu v SZ… a ještě pošlu nápovědu, jak s tím narábat…
Luli84 píše:
Světlanka: měj více pozitivní myšlení,jo?všechno je ok!
tak se uvolni, nožky nahoru a užívej si těhulkování
Moje řeč!!! ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Křupka-tak já hlavně uvidím,jak dopadnu zítra u dr.možná ani nebude důvod se scházet…
Nestraš!!! Ale chápu tě, taky jsem včera byla pěkně z toho vystresovaná. Budu držet pěsti - to je štěstí!!!!! ![]()
Luli+brkatka+křupka-díky za podporu,holky
máte pozitivní myšlení i za mě,koukám
moc si toho vážím ![]()
teď sem si naměřila nejen BT,ale normální teplotu v podpaží 37,3.nevím,co to znamená?BT je v pořádku,tak má být,ale proč mám zvýšenou i normální to netuším ![]()
Holky, už jsem byla na obídku. Luli: tak to ráda slyším, že budeš občas v Brně
jdu mrknout na ty přihlašovací údaje … ![]()
Já jsem si BT přestala měřit v sobotu, kdy jsem měla jen 36,4 (před tím jsem měla 36,6 - taky ne moc) a tak strašně jsem se vystresovala. Nakonec jsem to svedla, že teploměr špatně měří a dochází mu baterky
. Občas si změřím normánlá teplotu a tu mám taky kolem 37, tak jsem v klidu
. Teplota je zvýšená normálně, tak je to dobré ![]()
Tak holky, odpoledne jdu na kontrolu, kuli tomu spineni radsi drive…tak me pls drzte palce ![]()
Birmi:
tak jsem se několikrát zapisovala do té tabulky a uložila a stále se tam nechtějí moje údaje uložit. Možná to chvilku trvá než se to aktualizování načte.