Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
13.10.10 11:26
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Birma,mo hezké :potlesk: jak se tam mám připsat??

To by mě tak yzajímalo, ale asi to jde jen přes tebe jako admin, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.10.10 11:33
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Křupka-taky se můžeme někdy sejít a pokecat,co ty na to? :pankac:

OK, zatím jsem na neschopnce a vycházky jen dvě hodiny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 11:33

Birma: paráda :potlesk: :pankac:

Táňula: no, kočárkovat budu asi tam :-( kolem baráku :lol: přítel pracuje taky v Brně tak s ním občas pak budu jezdit do Brna a kočárkovat po Brně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.10.10 11:34

Tak jsem nakrmila rybičky a vypadají, že mají stále hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 11:34
birma píše:
Tak vidím, že tu probíhá seznamovačka… tak já mám v tabulce Brno-ale jen tam pracuji… a protože to zatím nechceme nikomu říkat, až po prvním screeningu, tak zůstanu zatím „utajněna“ a přesné místo doplním až začátkem prosince…nebudete se na mě za to zlobit? A tady je odkaz na naše stránky: http://www.cerven2011.websnadno.cz/…hulinek.html… Kdyby jste měli nějaký nápad, jak to vylepšit, tak písněte, nebo sami upravte… hned pošlu odkaz na nápovědu.

Moc krásný ;-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 11:35

Křupka-tak já hlavně uvidím,jak dopadnu zítra u dr.možná ani nebude důvod se scházet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 11:37

Světlanka: měj více pozitivní myšlení,jo? :pankac: všechno je ok! :palec: tak se uvolni, nožky nahoru a užívej si těhulkování :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
Táňula píše:
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Birma,mo hezké :potlesk: jak se tam mám připsat??
To by mě tak yzajímalo, ale asi to jde jen přes tebe jako admin, co?

Nene holky, dáte websnadno.cz a prihlašovací údaje pošlu v SZ… a ještě pošlu nápovědu, jak s tím narábat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
Luli84 píše:
Světlanka: měj více pozitivní myšlení,jo? :pankac: všechno je ok! :palec: tak se uvolni, nožky nahoru a užívej si těhulkování :pankac:

Moje řeč!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.10.10 11:38
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Křupka-tak já hlavně uvidím,jak dopadnu zítra u dr.možná ani nebude důvod se scházet… :think:

Nestraš!!! Ale chápu tě, taky jsem včera byla pěkně z toho vystresovaná. Budu držet pěsti - to je štěstí!!!!! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 11:44

Luli+brkatka+křupka-díky za podporu,holky :kytka: máte pozitivní myšlení i za mě,koukám :huban: moc si toho vážím :srdce:

teď sem si naměřila nejen BT,ale normální teplotu v podpaží 37,3.nevím,co to znamená?BT je v pořádku,tak má být,ale proč mám zvýšenou i normální to netuším :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 11:51

Holky, už jsem byla na obídku. Luli: tak to ráda slyším, že budeš občas v Brně :-) jdu mrknout na ty přihlašovací údaje … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.10.10 11:53

Já jsem si BT přestala měřit v sobotu, kdy jsem měla jen 36,4 (před tím jsem měla 36,6 - taky ne moc) a tak strašně jsem se vystresovala. Nakonec jsem to svedla, že teploměr špatně měří a dochází mu baterky :lol: . Občas si změřím normánlá teplotu a tu mám taky kolem 37, tak jsem v klidu 8-) . Teplota je zvýšená normálně, tak je to dobré 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.10.10 11:59

Tak holky, odpoledne jdu na kontrolu, kuli tomu spineni radsi drive…tak me pls drzte palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 12:02

Birmi:
tak jsem se několikrát zapisovala do té tabulky a uložila a stále se tam nechtějí moje údaje uložit. Možná to chvilku trvá než se to aktualizování načte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí