Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Táňula píše:![]()
![]()
![]()
v excelu to zvládnu
![]()
![]()
V Excelu i já, ale na web, to nee.
Katuskaa píše:
Já bych to možná zvládla udělat i na těch stránkách..
Aspoň někdo tu je trochu IT. Držíme pěstičky, dej vědět, jak jsi dopadla. I když tady to není zas tak špatné
né
Katuskaa píše:
Tak já teď nevím
Birma uděláš to teda ty?
Super holky, jste zlatíčka
!!
Katuskaa píše:
Tak já teď nevím
Birma uděláš to teda ty?
Katus, uz na tom makam… jak budu mit prvni stranku, dam odkaz s navodem… za chvilku je to tu
birma píše:Katuskaa píše:Katus, uz na tom makam… jak budu mit prvni stranku, dam odkaz s navodem… za chvilku je to tu
Tak já teď nevím
Birma uděláš to teda ty?
super!!
Katuskaa píše:birma píše:Katuskaa píše:Katus, uz na tom makam… jak budu mit prvni stranku, dam odkaz s navodem… za chvilku je to tu
Tak já teď nevím
Birma uděláš to teda ty?super!!
Teda, ještě že tady máme takové šikulky ![]()
Ahoj holky, tak jsem si to tu pročítala. Musela jsem to říct své šéfové, jelikož asi dva dny po početí mě skolil nějaký záludný bacil a od té doby jsem na neschopence (již 4. týden
). Mlje PL mě nechce pustit a včera s ní souhlasila i gyndr. A tak mi jsem musela s pravdou ven, ale jen šéfce a poprosila jsem ji, ať to zatím nikomu neříka a že mám zatím komplikace s močákem. I když vím, že se tam již vedou rozsáhlé diskuze, jak to se mnou je doopravdy
. Rodině to oznámíme asi tento víkend, protože by bylo nápádné být s virózou doma dva měsíce. Plán byl oznámit to až na Vánoce.
Tak jsem teď dočetla těch x stran uuufffff
je nás tu už hodně a tak jak tu člověk chvilku není tak nestíhá
včera mě taky poprvé v životě začala pálit žáha a je mi pořád blivno
jinak vše ok tabulka by byla na zorientování perfektní ![]()
Křupka1 píše:
Ahoj holky, tak jsem si to tu pročítala. Musela jsem to říct své šéfové, jelikož asi dva dny po početí mě skolil nějaký záludný bacil a od té doby jsem na neschopence (již 4. týden). Mlje PL mě nechce pustit a včera s ní souhlasila i gyndr. A tak mi jsem musela s pravdou ven, ale jen šéfce a poprosila jsem ji, ať to zatím nikomu neříka a že mám zatím komplikace s močákem. I když vím, že se tam již vedou rozsáhlé diskuze, jak to se mnou je doopravdy
. Rodině to oznámíme asi tento víkend, protože by bylo nápádné být s virózou doma dva měsíce. Plán byl oznámit to až na Vánoce.
Křupy, tak já to mám podobně. Šéfka je největší drbna v práci, takže jí to musím říct, až budu chtít aby to věděli všichni
je to děs. řeknu to asi opravdu až kolem Vánoc
Luli84 píše:
Tak jsem teď dočetla těch x stran uuufffff![]()
je nás tu už hodně a tak jak tu člověk chvilku není tak nestíhá
včera mě taky poprvé v životě začala pálit žáha a je mi pořád blivno
jinak vše ok tabulka by byla na zorientování perfektní
Luli: Brno zdraví Brno
![]()