Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1903
13.10.10 10:06

Já bych to možná zvládla udělat i na těch stránkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 10:06
Táňula píše: :-D :-D :-D :-D v excelu to zvládnu :-D :-D :-D

V Excelu i já, ale na web, to nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 10:14
Katuskaa píše:
Já bych to možná zvládla udělat i na těch stránkách..

Aspoň někdo tu je trochu IT. Držíme pěstičky, dej vědět, jak jsi dopadla. I když tady to není zas tak špatné :nevim: né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
13.10.10 10:17

Tak já teď nevím :lol:
Birma uděláš to teda ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 10:18
Katuskaa píše:
Birma uděláš to teda ty? :)

Super holky, jste zlatíčka :srdce: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
13.10.10 10:19
Katuskaa píše:

Katus, uz na tom makam… jak budu mit prvni stranku, dam odkaz s navodem… za chvilku je to tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
13.10.10 10:20
birma píše:
Katuskaa píše:
Katus, uz na tom makam… jak budu mit prvni stranku, dam odkaz s navodem… za chvilku je to tu

:palec: super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 10:24
Katuskaa píše:
birma píše:
Katuskaa píše:
Katus, uz na tom makam… jak budu mit prvni stranku, dam odkaz s navodem… za chvilku je to tu
:palec: super!!

Teda, ještě že tady máme takové šikulky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 10:25

Klobouk dolů HOLČINY :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.10.10 10:40

Ahoj holky, tak jsem si to tu pročítala. Musela jsem to říct své šéfové, jelikož asi dva dny po početí mě skolil nějaký záludný bacil a od té doby jsem na neschopence (již 4. týden :lol: ). Mlje PL mě nechce pustit a včera s ní souhlasila i gyndr. A tak mi jsem musela s pravdou ven, ale jen šéfce a poprosila jsem ji, ať to zatím nikomu neříka a že mám zatím komplikace s močákem. I když vím, že se tam již vedou rozsáhlé diskuze, jak to se mnou je doopravdy :mrgreen: . Rodině to oznámíme asi tento víkend, protože by bylo nápádné být s virózou doma dva měsíce. Plán byl oznámit to až na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 10:46

Tak jsem teď dočetla těch x stran uuufffff :-P :lol: je nás tu už hodně a tak jak tu člověk chvilku není tak nestíhá :mrgreen: včera mě taky poprvé v životě začala pálit žáha a je mi pořád blivno :cert: jinak vše ok tabulka by byla na zorientování perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 10:55
Křupka1 píše:
Ahoj holky, tak jsem si to tu pročítala. Musela jsem to říct své šéfové, jelikož asi dva dny po početí mě skolil nějaký záludný bacil a od té doby jsem na neschopence (již 4. týden :lol: ). Mlje PL mě nechce pustit a včera s ní souhlasila i gyndr. A tak mi jsem musela s pravdou ven, ale jen šéfce a poprosila jsem ji, ať to zatím nikomu neříka a že mám zatím komplikace s močákem. I když vím, že se tam již vedou rozsáhlé diskuze, jak to se mnou je doopravdy :mrgreen: . Rodině to oznámíme asi tento víkend, protože by bylo nápádné být s virózou doma dva měsíce. Plán byl oznámit to až na Vánoce.

Křupy, tak já to mám podobně. Šéfka je největší drbna v práci, takže jí to musím říct, až budu chtít aby to věděli všichni :zed: je to děs. řeknu to asi opravdu až kolem Vánoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 10:56
Luli84 píše:
Tak jsem teď dočetla těch x stran uuufffff :-P :lol: je nás tu už hodně a tak jak tu člověk chvilku není tak nestíhá :mrgreen: včera mě taky poprvé v životě začala pálit žáha a je mi pořád blivno :cert: jinak vše ok tabulka by byla na zorientování perfektní :palec:

Luli: Brno zdraví Brno :-D :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 10:58

Táňula: :mavam: Paráda a z jaké části Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 11:00

a Praha zdráví koho? 8-o sem tu snad jediná Pražanda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat