Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pro dnešek
Jdu dát spát Danečka, dneska teplota 39,2C, snad to jsou jen rostoucí zuby a bude klidná noc
Vám všem ji přeji klidnou ![]()
zuzu -
jenom čekám,až nebudu mít tak ledový rajčátka a navíc koukám na faktor strachu a žerou tam neuvěřitelný nechutnosti,tak ještě mám ty rajčátka ledový ![]()
shadowgirll píše:
jo a holky když už byla řeč o těch dvojčátkách mého přítele tatka má jednovaječné dvojče takže mě ted každej straší s dvojčátky to by mě asi klepla pepka,to musí bejt něco nedokážu si to ani předtavit![]()
Neboj, obvykle to jednu generaci přeskočí. To spíše tvoje děti mají větší šanci. Tak dobrou a ať ti to zítra dobře dopadne ![]()
shadowgirll píše:
jo a holky když už byla řeč o těch dvojčátkách mého přítele tatka má jednovaječné dvojče takže mě ted každej straší s dvojčátky to by mě asi klepla pepka,to musí bejt něco nedokážu si to ani předtavit![]()
Tak to mého manžela sourozenci jsou také dvojčata
ale dnes tam bylo vidět jen jedno (ale nebránila bych se
)
Holky u nás máme v rodině dvoje - moje babička a prababička, já jsem otěhotněla ještě po stimulaci, takže přítel si ze mě dělá srandu, že budou. Já teda dvě nechci ani náhodou. ![]()
no tak to se taky přidám…moje babi i mami čekali dvojčata,ale nedopadlo to ani u jedné(dobrovolně),moje švagrová-přítelovo sestra má krásná jednovaječná dvojčátka a já jsem navíc taky po stimulaci clostíkem,takže „šance“ tu taky je…ale já bych se naopak nebránila,měla bych to při jednom
navíc bydlíme s rodičema,takže bychom to zvládli ![]()
Jinak se pro dnešek loučím. Musím jít louskat ořechy, co mi donesla kolegyně z práce a brzy spát. Jsem pořád utahaná a ráno bych nevstala do práce. ![]()
téééda holky to jsou temata
ja bych nam to zakazala aby jsme to sem do nasi diskuze neprivolaly ani na jednu maminku
jinak blizenci x dvojcata
tak to ani nestraste
kdyz jsem byla na IVF, tak jsem hrozne resila jestli jedno nebo dve embrya pro vetsi uspesnost. Protoze uz jedno ditko mame tak dvojcata bych nebrala ani za nic. Tri deti uz je fakt zahul hlavne ten financni. Nakonec jsme ale dali dve a stejne to nevyslo. S tim ze bych tam ted mela prirozene dve radsi si ani nepripoustim, urco je tam jedno a budu v klidu ![]()
Gabi také Ti moc blahopřeji! Máš krásný metřík, pokusím se také takový vytvořit.
Holky já bych dvojčátka brala
čekám miminko poprvé, tak by mi to nevadilo vůbec. V rodině dvojčátka nemáme vůbec, takže si myslím, že bude mimi jedno. Narozeniny mám 28.5., takže mimi by se mělo narodit tak tři týdny po mých 28. narozeninách. Jestli to vyjde ještě na blížence, tak to bude mít manžel pech, neboť blíženec není moc výhra. Ty dvě tváře dají někdy zabrat
A gratuluji novým těhulkách a zatím jsem podle termínu porodu poslední já holky. Jinak manžel byl strašně dojatý, že nám miminko už vyšlo, dokonce i na slzičky došlo a dostala jsem krásnou kytici
A co vy holky? Jak jste to prožívaly Vy a Vaši partneři?
Ahoj holky,
preju krasny ranko, ja jsem uz na nohou, chystam se do skoly, mame dnes dlouhy den od 10 do 18, takze domu dorazim az pred osmou
jsem cim dal unavenejsi, posledni dny tam bojuju s ocim, abych je udrzela otevreny. Ale uz zbyva jen jeden semestr, tak to musim nejak doklepat. Tak hezky piste at mam vecer co cist . papa ![]()
Taky přeji dobré ránko všem
Dneska je teda extrémní zimina. Jinak s tím spaním, to bude ještě horší. Podle mě to taky dělá to počasí, podzim je už tu a člověk už nemá žádnou energii, když to sluníčko už je tak nízko.
ale zase mě hřeje uvnitř ten prcinek malej. Holky já se tak těším, až budu vědět, co to je. Četla jsem, že už ve 12. týdnu se to ví. Tak už aby
Nebo máte nějaká zkušenosti, kdy se to ví 100%?
Tak to tě LUCI moc obdivuji
já bych to nevydržela. Jsem hroznej nedočkavec. A přítel to také chce mít jako překvapení? A co rodina? Co na to říkají?
pritel se podridi
nevadi mu to, on uz 2 deti ma, ale dospeli a pokazdy vedeli co to bude, takze ted budeme mit prekvapko. rodina mela radost, hlavne nasi, bude to prvni vnouce a mamka taky rikala, ze by si to nenechala rict, takze v tomhle se shodneme. Rikam si, ze neni moc prekvapeni v zivote co jsou hezky a tohle bude pekny at je to holka nebo kluk, takze se o nej nemuzeme pripravit ![]()