Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
12.10.10 18:54
Caroline81 píše:
Gabi moc gratuluju :-)

Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.10.10 18:57

Ahoj, můžu se k vám přidat :lol: ? Termín podle MS mám 2.6., ale podle ovu bude asi až kolem 8.6. Dnes jsem byla u dr (ráno jsem byla pěkně vystresovaná - před půl rokem jsem na první uz neměla nic vidět a to už jsem byla na začátku 7.tt a nakonec to nedopadlo) a musím říct, že dr mi řekla asi tu nejhezčí věc na světě (aspoň pro tento den :lol: ). Podle ovu bych měla být dnes 5+6, váček byl tedy jen velikostně na 5+3, ale miminko odpovídalo na den přesně (hodné po mamince :lol: ) a už jsem viděla i srdíčko :srdce: - nádherné - všem to přeji. Jen doufám, že to tentokrát vše dobře dopadne a z té šmouhy z uz se v červnu vyklube krásné (bane nejkrásnější :lol: ) miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 19:02

Ahoj Gabi, moc gratuluji :kytka:
To nám to vychází naprosto stejně, dnes 5+2, ovu 19.9.
Jak na to jsi ty? Kdy jdeš k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
12.10.10 19:03

Gabi gratuluju ke //. to jsme na tom uplne stejne :-D podle MS metrik, ale jinak OVU pozdeji. kdy jsi pozvana k dr? nebo jsi si jeste nevolala?
Lucipajdo, to fakt nevim. nejprve jsem myslela, ze te takhle pozde pozvali kvuli tomu aby to byl uz aspon ten 12 tt a oni ti rovnou udelali vetsi ultrazvuk, ale kdyz jsem to pocitala, tak budes teprve v 10 tt :nevim: :nevim: hmmm, to fakt nechapu, protoze tady se vzdycky dela kolem toho 7 tt na zjisteni mista miminka a pak ten ve 12 :nevim: :nevim:
a jak jsi se tam dostala? odcestovala jsi tam za praci nebo za muzem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 19:04

Křupko - vítám tě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.10.10 19:05
Křupka1 píše:
Ahoj, můžu se k vám přidat :lol: ? Termín podle MS mám 2.6., ale podle ovu bude asi až kolem 8.6. Dnes jsem byla u dr (ráno jsem byla pěkně vystresovaná - před půl rokem jsem na první uz neměla nic vidět a to už jsem byla na začátku 7.tt a nakonec to nedopadlo) a musím říct, že dr mi řekla asi tu nejhezčí věc na světě (aspoň pro tento den :lol: ). Podle ovu bych měla být dnes 5+6, váček byl tedy jen velikostně na 5+3, ale miminko odpovídalo na den přesně (hodné po mamince :lol: ) a už jsem viděla i srdíčko :srdce: - nádherné - všem to přeji. Jen doufám, že to tentokrát vše dobře dopadne a z té šmouhy z uz se v červnu vyklube krásné (bane nejkrásnější :lol: ) miminko.

Gratuluju Křupinko :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
12.10.10 19:07

Michell :lol: jak tak koukam jsme tady ted Gabcu zavalily stejnyma otazka :-D , takze i s tebou mam stejne od MS, ale OVU u me byla az 24.9. :mrgreen: holt to budete mit prvni za sebou a nebo si dame v cervnu zavody :lol: :mrgreen: :lol: :dance: :srdce: :potlesk: :lol:
Krupko, napoprve jsem cetla krupanka, tak jeste ze jsem se na tvuj nick podivala jeste jednou, jinak by to byl pekny trapas :lol: :lol: :lol: moc gratuluju k :srdce: je dobre ze jsi se dockala po nevydarenem prvnim tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 19:16

Je nás tady čím dál více, všechny zdravím :mavam: A víte, že ve znamení Blížence se rodí nejvíce dvojčat. Jsem zvědavá, jestli to na některou z nás padne :lol: Jinak se mi objevil asi další těhu příznak, dneska celé odpo pálí žáha. Až Rennie mě zachránilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smallj
12.10.10 19:18

Ahoj!
Ja jdu k doktorovi ve čtvrtek 14.10.,takze nic neni ofiko potvrzeno,ale podle posledni menstruace bych mela mít termín kolem 12.6…jak se citis?
Ja popravde zatim nevim,jsem z toho nejak rozhozena,ikdyz to bylo planovane… :-?

• Citovat
  • Upravit
3648
12.10.10 19:20

Děkuji, už se těším na další kontrolu, ta je až za měsíc, tak se mezitím snad nic nestane.
Romca22: brala bych to sportovně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
12.10.10 19:23

Romca sla jsem za muzem, v unoru uz tu budu 2 roky. Ja si taky myslela, ze se zve ve 12. jakoze na mereni a tak, ale tady je to asi jinak. Kdo si pocka, ten se docka. Ani nevim jestli tu vedou tehu prukazky. radsi chodim totiz na cesky stranky nez na francouzsky.
vitam nove tehulky :kytka: a gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 19:27
smallj píše:
Ahoj!
Ja jdu k doktorovi ve čtvrtek 14.10.,takze nic neni ofiko potvrzeno,ale podle posledni menstruace bych mela mít termín kolem 12.6…jak se citis?
Ja popravde zatim nevim,jsem z toho nejak rozhozena,ikdyz to bylo planovane… :-?

Já jsem teď více unavená a občas se cítím strašně nafouklá, mám tlaky v podbřišku :roll: k tomu citlivější bradavky a dneska poprvé pálení žáhy. Jinak můžu jíst cokoliv, není mi z ničeho špatně. Ani u prvního těhu jsem nezvracela :poblion: , tak snad to tak bude zase :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smallj
12.10.10 19:28

Holky, byly jste na prvni kontrole samy nebo s tatinkem?

• Citovat
  • Upravit
29436
12.10.10 19:32

Holky ovu jsem měla 17 den, takže o těch 17 dní jsme ještě mladší. K doktorovi jsem se ještě neobjednávala, nechci tam jít zbytečně brzy. Viděla bych to až někdy po tom šestém týdnu. Strašně se bojím toho, že se mimísek nebude vyvíjet a nebude srdíčko, už jsem to zažila loni. Tak bych fakt ráda, abych už bylo něco pořádně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.10.10 19:32

Smallj Já byla sama, jak u prvního, tak i teď. Manžel šel se mnou až na velký ultrazvuk okolo 20týdne, kde už je vše hezky vidět a řeknou ti i pohlaví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí