Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc děkuji za přivítání
Moje příznaky: bolavá a už asi o číslo větší prsa, neuvěřitelná žravost, pořád bych spala a jinak zatím nic… naštěstí… jen mě strašně šve, že se opravdu přežírám a cítím, že mi začínají být malé kalhoty
se nechci vidět ve 20tt ![]()
zdravim taky Terku s Luli
![]()
jakou radost umi prinest dve carky ![]()
Svetlanu jsem tu dnes nevidela.
Dneska byl nadherny den, od pul 3 kdy jsem vyzvedla Viktorku ve skolce jsme se vyhrivaly na slunicku a ani se nechtelo jit domu. ![]()
holky co nejaky ty metriky? vim ze na bc kdyz se metrik udelal, se ukazoval na konci odkazu. je to tu taky stejne?
Metříky tu máme skoro všechny. Musíš si v nastavení zadat ANO u zobrazit podpisy.
Klikni si na metřík, který chceš a ono tě to přesune na jejich stránky. Tam si musíš vyplnit požadované informace a pak ti vyjede zkrácený odkaz, který zkopíruješ a vložíš ho v Nastavení do toho volného textového pole. Hodně zdaru ![]()
tak to se chci videt. Ted se ale uz musim jit pripravovat, od 8 mi zacinaji tanecni
pak se na to juknu a uvidim jestli jsem dostatecne chapava a jestli ne, tak se tady poradim
![]()
Holky,mam na prodej podpurny tehu pas,pouzivany dva mesice,puvodni cena 650,nyni 350 i s postovnym.Paragon se zarukou je samozrejmosti. Ja diky nemu donosila nase slunicka do 38. tydne. Jestli mate nektera zajem,tak mi pisnete na joanynka@seznam.cz
musim se pochvalit ![]()
Tanecni padlo a misto toho sedim pro zmenu u pc ![]()
jen teda to mam podle me trochu posunuty, protoze se me to tam ptalo na posledni MS, ale jak mam tu OVUlaci pozde, tak to bude mladsi nez ukazuje metrik
![]()