Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S.v.e.t.l.n.a. píše:
holky,já jsem si dala teď pár doušků jednoho povoleného kafe(piju rozpustný se smetanou,tak mi dr.povolila jedno denně) a řeknu vám-FUJmám v hubě jako v polepšovně
Já jsem po o a taky jsem si udělala kafíčko. První od dvou nalezených //.
takze devcatka moje, ja se na chvili zdejchu do kuchyne, pac musim zacit taky neco delat a ne porad jenom vysedavat u compu…
vecer jsem tu jak na koni…moc nepiste, abych to stihla taky do rana precist!!!!
![]()
a karinko, drzim palecky, pak dej vedet!!!!! ![]()
zatim pacek tralalacek ![]()
Karinkaaa-tyhle stránky používám taky a mám je v oblíbenejch ![]()
Lishaa-vítej ![]()
Kulicka6 píše:
takze devcatka moje, ja se na chvili zdejchu do kuchyne, pac musim zacit taky neco delat a ne porad jenom vysedavat u compu…vecer jsem tu jak na koni…moc nepiste, abych to stihla taky do rana precist!!!!
![]()
![]()
![]()
a karinko, drzim palecky, pak dej vedet!!!!!
zatim pacek tralalacek
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Karinkaaa-tyhle stránky používám taky a mám je v oblíbenejchLishaa-vítej
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-a chutná???
No ani ne, není nad Velveta, ale měla jsem na to chuť tak co bych si odpírala ![]()
Karinkaaa-já vím,pamatuju si tě ![]()
teď mám sice jinej metřík,ale i tak díky
koukala si,jakej mám metřík teď?
Já mám taky metřík ale od nikoho a ani můj se mi neukazuje nechápu proč ![]()
Lishaa píše:
S dovolením se sem taky přidámtermín bych měla mít 6.6.
Ahojky Lisho, další co se předbíhá ![]()
Byla jsi už na kontrole nebo se teprve chystáš? Něco nám o sobě řekni.. ![]()
Karinko a máš nahoře nad diskuzí zadáno,že chceš,aby se ti zobrazovaly podpisy??
Holky vy jedete, to nebudu stíhat
Rychle jsem přelítla pár stránek z dnešního rána. Možná, že už jste si odpověděly, tak se budu opakovat, ale co vím, tak porodné je pouze na první dítě a to ještě jenom do určitého příjmu, kolik to je nevim, ale měli by to být ti, co mají nárok na přídavky na dítě. Rodičák jsem moc nesledovala, protože na verunku mám 4letou variantu, páč jsem před těhu nepracovala, ale studovala, takže nemám ani mateřskou, jenom ten rodičák. U něj by měla být teď snadnější volba variant a ta 4letá se mění, doteď to bylo prví rok a čtvrt 7600kč a pak dva a třičtvrtě roku 3600kč, nově by to mělo být pořád cca 4500. Jo taky se někdo ptal jak dlouho co trvá, tak mateřská začíná obvykle 6t před TP a trvá celkem cca 28t, nějak kolem toho. Pak to přechází na rodičák. Ale na zjišťování máte ještě trochu času
Vlasy…tak s těma teď bojuju, začly mi padat teprv před měsícem a trvá to doteď ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Karinko,já tvůj metřík vidím a je krásnej
Já ho taky vidím!!