Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gibi, jo matyas je taky moc pekny..
a kdyz ti nedela nejaky spojeni dobre..tak ty jmena vyrad..vzdyt jich je v kalendari hafo!!!!!
a dobre by ti to nedelalo porad! ![]()
Já se tu trošku ztrácím
listovku?
já jsem asi ostuda, ale ještě jsem si žádný vitamíny nekoupila, nevim jaký, teď beru jen C na nachlazení
Gibi píše:
Já se tu trošku ztrácímlistovku?
já jsem asi ostuda, ale ještě jsem si žádný vitamíny nekoupila, nevim jaký, teď beru jen C na nachlazení
Kulicka6 píše:
Gibi, jo matyas je taky moc pekny..
a kdyz ti nedela nejaky spojeni dobre..tak ty jmena vyrad..vzdyt jich je v kalendari hafo!!!!!a dobre by ti to nedelalo porad!
Já si to myslim taky, ale manžílek na tý Elišce začíná trvat.
mě by se líbila ta Anežka, ale tu fakt nemůžu ![]()
Karinkaaa píše:
No já je radši beru aby nic nechyběloGibi píše:
Já se tu trošku ztrácímlistovku?
Já trošku čekám až půjdu k doktorovi, že mi třeba nějaký poradí
no já se taky děsně těším a děsně děsím tý čtvrteční kontroly,nikdy bych neřekla,že je tejden tak sakra dlouhej…obzvlášť,když jsem doma zavřená ![]()
a Kuli-neboj,já jsem taky psycho-co chvíli si šahám na prsa,jestli pořád bolí a lítám na wcko,jestli nááhodou něco…ale zatím vše ok(ťuk,ťuk,ťuk)…
Eliška je hezká ale Anežka no nevím ale když se ti líbí proč né.Moje babka je Anežka
diky karinko..za povzuzeni i za tip na stranky ![]()
jo a gibi!! ja jsem otehotnela na dovoleny, takze si umis predstavit, ze tam jsem se zrovna v alkoholu moc nehlidala a pak jsme meli taky nekou tu oslavicku…takze si myslim, ze tohle potkalo asi hromadu z nas! tak halvne na to nemyslet a tesit se, tesis te a zase se tesit!!!!
![]()
S dovolením se sem taky přidám
termín bych měla mít 6.6.
No ten záchod to je hnus já v noci chodím i třikrát a přes den často hodně často.Světlanko neboj se dopadne vše tak jak má být neboj bude vše v pořádku držím vám všm palečky..Někdy je to na palici.Já jdu za chvili ..Na 15hod jdeme pořád koukám na hodiny..Můj příjde ve dvě s práce ja si dám sprchu a jedeme ![]()
Ty stránky se mi moc líbí ..Koukám co mě pak bude čekat jak už budu třeba 30 týden.
Lishaa píše:
S dovolením se sem taky přidámtermín bych měla mít 6.6.
Taky už nosím těhotenské kalhoty moje mě tlačily bylo to nepříjemné a zatím sem ani kilo nepřibrala tak sem zvědavá jak mě dneska budou vážit
spíš mi to jde vše do břicha ale strie už mám ale mažu se ale k tomu to asi patří
Příspěvek upraven 07.10.10 v 12:26