Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
7.10.10 12:18

Gibi, jo matyas je taky moc pekny..
a kdyz ti nedela nejaky spojeni dobre..tak ty jmena vyrad..vzdyt jich je v kalendari hafo!!!!! :palec: a dobre by ti to nedelalo porad! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 12:18

Já se tu trošku ztrácím :nevim: listovku? :nevim: já jsem asi ostuda, ale ještě jsem si žádný vitamíny nekoupila, nevim jaký, teď beru jen C na nachlazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 12:19

ale musíte tam dát týden jaký ste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 12:20
No já je radši beru aby nic nechybělo
Gibi píše:
Já se tu trošku ztrácím :nevim: listovku? :nevim: já jsem asi ostuda, ale ještě jsem si žádný vitamíny nekoupila, nevim jaký, teď beru jen C na nachlazení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 12:20
Kulicka6 píše:
Gibi, jo matyas je taky moc pekny..
a kdyz ti nedela nejaky spojeni dobre..tak ty jmena vyrad..vzdyt jich je v kalendari hafo!!!!! :palec: a dobre by ti to nedelalo porad! :hug:

Já si to myslim taky, ale manžílek na tý Elišce začíná trvat. :zed: mě by se líbila ta Anežka, ale tu fakt nemůžu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 12:21
Karinkaaa píše:
No já je radši beru aby nic nechybělo
Gibi píše:

Já trošku čekám až půjdu k doktorovi, že mi třeba nějaký poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

no já se taky děsně těším a děsně děsím tý čtvrteční kontroly,nikdy bych neřekla,že je tejden tak sakra dlouhej…obzvlášť,když jsem doma zavřená :roll:
a Kuli-neboj,já jsem taky psycho-co chvíli si šahám na prsa,jestli pořád bolí a lítám na wcko,jestli nááhodou něco…ale zatím vše ok(ťuk,ťuk,ťuk)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475

Eliška je hezká ale Anežka no nevím ale když se ti líbí proč né.Moje babka je Anežka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94

diky karinko..za povzuzeni i za tip na stranky :dance:

jo a gibi!! ja jsem otehotnela na dovoleny, takze si umis predstavit, ze tam jsem se zrovna v alkoholu moc nehlidala a pak jsme meli taky nekou tu oslavicku…takze si myslim, ze tohle potkalo asi hromadu z nas! tak halvne na to nemyslet a tesit se, tesis te a zase se tesit!!!! :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.10.10 12:22

ahoj

S dovolením se sem taky přidám :) termín bych měla mít 6.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 12:23

No ten záchod to je hnus já v noci chodím i třikrát a přes den často hodně často.Světlanko neboj se dopadne vše tak jak má být neboj bude vše v pořádku držím vám všm palečky..Někdy je to na palici.Já jdu za chvili ..Na 15hod jdeme pořád koukám na hodiny..Můj příjde ve dvě s práce ja si dám sprchu a jedeme 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 12:23

ahooooj lishooooo :potlesk: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 12:24

Ty stránky se mi moc líbí ..Koukám co mě pak bude čekat jak už budu třeba 30 týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 12:25
Ahojík :hug:
Lishaa píše:
S dovolením se sem taky přidám :) termín bych měla mít 6.6.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 12:25

Taky už nosím těhotenské kalhoty moje mě tlačily bylo to nepříjemné a zatím sem ani kilo nepřibrala tak sem zvědavá jak mě dneska budou vážit :think: spíš mi to jde vše do břicha ale strie už mám ale mažu se ale k tomu to asi patří

Příspěvek upraven 07.10.10 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky