Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak jo karinko… ![]()
svetlanko..no to si teda sakra polepsis!!!
koukej se co nejdriv vdat!! ![]()
no a ja pryc taky nechci…jenze nejhorsi je..ze ho znam..a on kdyz si neco umane, tak pres to vlak nejede…jeho otec taky v mladi cestoval za praci..tak to maj nejak v rodine normalne..jeho segra zase ted 2 roky zila na slovensku, kvuli praci..
no ale svetlus..zase by si me mohla jezdit navstevovat do ameriky..to by byla super dovolena..neee? ![]()
Jo hodně lidí pije kafčo mi nikdy cigára a káva nic neříkalo
Ale radši sem si dala někdy frťana ale teď už nic ![]()
no ja zatim beru calibrum babyplan…pac jsem jeste v prvnim trimestru no a klasiku..listovku…
jinak kafe nepiju uz druhej tejden, pac se mi z nej zveda kybl!!!!
a frtanka jsem si pred tim tak rada doprala..teda nekdy…ale ted ne…no a s kourenim jsem sekla pred 3 roky..takze jsem v klidu
Hned jak sem zjistila že sem v tom šla sem do lékarny a koupila se elastiq nebo nějak tak a te´d beru tyto dr říkal že sou nejlepší…Jinak jím hodně zeleninku a ovoce
Kulicka-přeci jenom to mám metrem do Roztyl blíž ![]()
Karinkaaa-mě doktorka řekla,ať si koupím calibrum babyplan-tj.pro první trimestr,tak jsem si ho koupila a papám ho každé ráno ![]()
Jo jasan já taky měla jako první trimestr ale to sem dobral a akoupila si ve druhém toto a to se bere dvě denně
Kulicka-mě dr.řekla,že k tomu calibru už listovku nemusím,že už je v tom obsažená…
Teda, holky, já mám pořád chuť na kafe, musim si koupit bez kofeinový, taky mám chuť na pivo, hrůza. Navíc se přiznám, že v pátek jsme slavili tchýniny padesátiny a já o miminku ještě nevěděla, tak to bylo hodně náročný ![]()
Jinak nekouřim rok, takže taky pohoda…
A co se týká těch jmen, co jste probírali, tak já bych na kluka chtěla asi nejvíc Matyáše a manžílek chce na holčičku Anežku nebo Elišku, ale obě jména si s někým spojuju a nedělá mi to dobře, tak nevim ![]()
Navíc pojišťovna proplácí tři kila takže sem si to koupila s proplatily mi to proč bych jim to měla nechávat že
Tak to jo já taky sem nevěla že jsem v tom a byla sem na začátku a byla sem na oslavě až do 5 do rána to byl rum a vínko chudáček jak je mi to líto ale nevěděla sem
ale nepotratila sem ![]()
ja vim..jnze ja jsem psycho!!!! ja jsem si aspon tulistovku snizila o pulku…ale si nedokazes predstavit, jak jsem ustrasena…jsem myslela, ze uz dnesk ana ultrazvuku bude videt neco vic a ono prd!! samy cmouhy..aby se v tom cune vyznalo..tak jsem tady pak hledala vsemozne, jestli je to takhle v poradku..no mi asi jebne..jsem fakt psycho!!!
![]()
Já jen doufám, že bude v pořádku, ale doktor mi řekl, že jsem na úplným začátku, kde jde buď o vše nebo o nic, takže bych mu neměla ublížit. Doufám ![]()
Já taky čekala na srdíčko a pořád nic a pak najednou sem měla bolesti a doktorka se usmála že už tam je
Neboj bude
koukněte na tyto bezva stránky já to čtu pořád dokola jak mimi roste http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…