Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
7.10.10 11:41

Esmeralda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:42

já mám teď příjmené slovenské ale začíná na k jak to co sem měla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94

Michell, ja jdu az v 11:00 :-( no me dneska gyndar rekl, ze prej srdicko by melo byt videt az pristi tyden..tak se stresu..aby to bylo OK…moc jsem toho precetla a ted vnoci ani nemuzu spat, jak se bojim..jsem fakt trubka..jsem nic takoveho nemela cist a byl by klid!!! :zed: :pocitac:

jinak me se libi na kluka: pavlik, lukasek, honzik (po mym tatovi, kterej uz neni..ale tomu mymu manzilkovi se to nelibi), daniel a david..
a na holcicku: terezka, pavlinka, klarka a nejvic veronika :palec:

jo a moje svagrova svemu synovi dala jmeno Pontus (rikame mu Ponta)a prijmeni ma hlavacek!! :roll: no vsichni se chytali za hlavu..chudak kluk, se mu budou vsichni posmivat!! :-D

Příspěvek upraven 07.10.10 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka- :lol:

Náhodou by to šlo. ;-)
Ale my chceme taky typické české - ÉÉlišku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 11:43

brkatka - dík za tip.. Jakuba :palec: i Esmeraldy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 11:44

jakub se jmenuje muj kocour :lol: a jinak my jsme osvaldovi..takze take ceske…eliska se mi taky hrozne libi..jenze je uz tedka poslednich par let hrozne moc elisek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:44

Pontus?to snad né.To ani neznám mi se líbí Nikolasek..Snad už dneska bude vědět co to je vždy má nožičky u sebe.Jdeme se objednat na 3d a 4d na nahrati na dvd pak mu to pustím jak byl v brisku ten bude koukat.Neni to tak drahé 10-15mint 300kč a 20mint 700kč já si nechám těch 10-15 to stačí 8-)

Příspěvek upraven 07.10.10 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:45
Michell007 píše:
brkatka - dík za tip.. Jakuba :palec: i Esmeraldy :think:

Kuba se mi líbí moc, dá se hodně skloňovat, skoro jako Honza, ale ty máme už v rodině dva, proto jsem musela volit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:46
Kulicka6 píše:
Michell, ja jdu az v 11:00 :-( no me dneska gyndar rekl, ze prej srdicko by melo byt videt az pristi tyden..tak se stresu..aby to bylo OK…moc jsem toho precetla a ted vnoci ani nemuzu spat, jak se bojim..jsem fakt trubka..jsem nic takoveho nemela cist a byl by klid!!! :zed: :pocitac:

jinak me se libi na kluka: pavlik, lukasek, honzik (po mym tatovi, kterej uz neni..ale tomu mymu manzilkovi se to nelibi), daniel a david..
a na holcicku: terezka, pavlinka, klarka a nejvic veronika :palec:

jo a moje svagrova svemu synovi dala jmeno Pontus (rikame mu Ponta)a prijmeni ma hlavacek!! :roll: no vsichni se chytali za hlavu..chudak kluk, se mu budou vsichni posmivat!! :-D

Příspěvek upraven 07.10.10 v 11:43

Pontus :mrgreen: , skoro jak Punťa!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:48
Kulicka6 píše:
jakub se jmenuje muj kocour :lol: a jinak my jsme osvaldovi..takze take ceske…eliska se mi taky hrozne libi..jenze je uz tedka poslednich par let hrozne moc elisek :cry:

Jo? V našem okolí se nevyskytuje žádná. Teď ještě aby to byla holčička, když to bude kluk tak to vůbec nevíme. Možná Štěpán. No na Jakuba a Honzu žádný jiný jméno nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 11:49

…jo a ja fotecku vlozit zatim nemuzu…pac ji mam na obazu..a nemam ji jak nahrat do compu..lea, ze bych ji vyfotila :-? no nic..pockam na vecer, on mi ten muj chytra hlava neco vymysli..

karinko…tak to je super, na to musis mit nejake doporuceni od lekare? nebo se proste objednas, kde ho maji? zaplatis a jdes? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 11:49

Kuli - srdíčko 7-8 tt, takže klid a už nic nečti, taky nečtu, akorát jsem se nervovala.. hodíš foto ? :huban:

Ponta Hlavecek - to je mazec :-P

zatím naši favorité: Lukáš - Veronika
ale ještě je hooodně času na výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 11:51

brkatko, no prave..uz ted to lidi sklonujou jak muzou (osklive)..a hlavne ta kombinace Pontus Hlavacek :lol: :lol: :lol: :lol:
jinak je to prej norsky jmeno a pochazi z recka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: a prej znamena more…fakt tipicky cesky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 11:51

mě se na kluka vždycky strašnil líbil Matěj,David a Martin…ale po dohadech sme se dohodli,že holku vymyslím já a kluka on-takže je to jasné:-) u těch holčičích sem byla hrozně na vážkách-souhlasím s tím,že Élišek je poslední dobou moc moc moc:-( jméno po sobě jsem dávat nechtěla,vím,jak mě se dodneška smějou,že jsem ruska bo UK :cert: takž nakonec jsem se zamilovala do Lucinky,těch v okolí ani moc neznám,takže ni to nikdo nekazí 8-) víte,jak je to-znáte někoho s určitým jménem a máte to jméno zhnusený…
původně jsem chtěla dát jméno po svojí milovaný babičce,ale babi je Miluše…to je na tuhle dobu asi moc staromódní…ještě´tak max. Zlata se mi líbilo v dětství…ale Lucinka stejně vyhraje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:52
Kulicka6 píše:
brkatko, no prave..uz ted to lidi sklonujou jak muzou (osklive)..a hlavne ta kombinace Pontus Hlavacek :lol: :lol: :lol: :lol:
jinak je to prej norsky jmeno a pochazi z recka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: a prej znamena more…fakt tipicky cesky :lol:
:mrgreen: No třeba z toho udělá přednost ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí