Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
7.10.10 10:30
Michell007 píše:
Hm, od nového roku žádné porodné.. s mateřskou ale nevím jak to přesně je.. Holky, co už máte děti, nevím jak dlouho se dostává peněžitá pomoc v mateřství a mateřská :oops:

Takže žádné, no super. Co se dá dělat no. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:31

Mě to taky štve .Chtěla jsem si koupit kočárek ale ve finále oni zase vymíšlejí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:32

brkatka-myslíš,že u mě se mu nelíbí? :zed: :lol: :lol: hele,když to půjde všechno dobře,tak budu klidně :poblion: každej den,jen aby to dopadlo…myslím,že my ženský sme odolný a pro svoje mimísky sme schopné vydržet cokoliv,nemám pravdu? :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 10:32

karinkaa - gratuluji k dobrým výsledkům. Přesně tak, na porodné mají nárok pouze prvorodičky, které mají dohromady s manželem příjem do 19 tis. měsíčně (nějak si nedovedu představit platit všechny výdaje co máme, pořídít si mimčo a mít na to 19 tis.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:34
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-myslíš,že u mě se mu nelíbí? :zed: :lol: :lol: hele,když to půjde všechno dobře,tak budu klidně :poblion: každej den,jen aby to dopadlo…myslím,že my ženský sme odolný a pro svoje mimísky sme schopné vydržet cokoliv,nemám pravdu? :think: :dance:

Určitě se jim u nás líbí. S tím :poblion: souhlas!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:34

Michell-a nevíš jak to je,když sem pořád(bohužel)vdaná,ale žiju s otcem dítěte?co se počítá??

sem v prekérní situaci :-? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:36
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Michell-a nevíš jak to je,když sem pořád(bohužel)vdaná,ale žiju s otcem dítěte?co se počítá??sem v prekérní situaci :-? :oops:

Myslím, že by nemělo záležet na tom jestli jsi nebo nejsi vdaná, ne? No i když v tomhle případě, se možná bude počítat i příjem manžela, má na tebe vyživovací povinnost…No nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475

No je to hnus ale nic s tím neudělám..Teď mi přišlo do schránky ať jdu volit.Sem se musela pousmát. :-D Protože je jedno kdo tam je je tam stějně bordél :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

brkatka-já uděšlám fakt cokoliv…kafe sem se vzdala,cigár už skoro taky..moc si přeju,aby mi za týdem dr.řekla dobré zprávičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:37

Oni berou když s někym jen bydlíš jako druha a když to manžel počítají příjem dohromady .Já se byla na socce ptát byla sem ještě svobodná ale vdala sem se protože je to jedno když s ním bydlím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:38
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-já uděšlám fakt cokoliv…kafe sem se vzdala,cigár už skoro taky..moc si přeju,aby mi za týdem dr.řekla dobré zprávičky :srdce:

To určitě všechny, i když ty po takové zkušenosti ještě víc!! Držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:40

já teda hned,jak budu mít těhu průkazku v ruce,zajdu na úřad a na soud a rozvod z důvodu těhotenství s jiným partnerem by měl jít lépe-holky,já bych se rozváděla,až bych brečela,ale manžel mi dělá problémy-prejť mě pořád miluje(nejsme spolu 3roky!!)a nechce se rozvádět :pocitac: :pocitac: :pocitac:
a snad,až manžel uvidí,že jsem těhotná s někým jiným,tak dá pokoj.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 10:40

Světli, tak to bohužel netuším. Ale zkus se poptat tady na emiminu v diskuzi - finance - sociální dávky, mateřská, rodičovskýá příspěvek, třeba ti holky poradí. Dej pak vědět. Ale asi by bylo lepší se rozvést než porodíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:41

brkatka-děkuju :huban: :kytka: jjá tobě a nám všem samozřejmě taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 10:42

Nazdarek holcicky, tak jsem tu :mavam:
teda vy jste se zase rozepsaly :lol: ..to porodny me zaskocilo..teda…to jsem teda docela pozadu..ja s tim pocitala…my zrejme nedostanem nic, pac vydelavame vic :think: ale to je furt malo pritom, co vsechno stoji…chjo chjooo :zed:

jinak ultrazvuk dopadl dobre, doktro rikal, ze je plod velkej tak jak ma..mam obrazek..ale je tam videt jenom takovy kolecko :nevim: jsem myslela, ze tam bude videt lip..a taky rikal, ze prej pristi tyden by tam uz melo byt srdicko :potlesk: ale na kontrolu jdu az 18.10. :roll: to asi nevydrziiiiim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí