Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Michell007 píše:
Hm, od nového roku žádné porodné.. s mateřskou ale nevím jak to přesně je.. Holky, co už máte děti, nevím jak dlouho se dostává peněžitá pomoc v mateřství a mateřská
Takže žádné, no super. Co se dá dělat no. ![]()
Mě to taky štve .Chtěla jsem si koupit kočárek ale ve finále oni zase vymíšlejí ![]()
brkatka-myslíš,že u mě se mu nelíbí?
hele,když to půjde všechno dobře,tak budu klidně
každej den,jen aby to dopadlo…myslím,že my ženský sme odolný a pro svoje mimísky sme schopné vydržet cokoliv,nemám pravdu?
![]()
karinkaa - gratuluji k dobrým výsledkům. Přesně tak, na porodné mají nárok pouze prvorodičky, které mají dohromady s manželem příjem do 19 tis. měsíčně (nějak si nedovedu představit platit všechny výdaje co máme, pořídít si mimčo a mít na to 19 tis.)
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-myslíš,že u mě se mu nelíbí?![]()
![]()
hele,když to půjde všechno dobře,tak budu klidně
každej den,jen aby to dopadlo…myslím,že my ženský sme odolný a pro svoje mimísky sme schopné vydržet cokoliv,nemám pravdu?
![]()
Určitě se jim u nás líbí. S tím
souhlas!!
Michell-a nevíš jak to je,když sem pořád(bohužel)vdaná,ale žiju s otcem dítěte?co se počítá??
sem v prekérní situaci
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Michell-a nevíš jak to je,když sem pořád(bohužel)vdaná,ale žiju s otcem dítěte?co se počítá??sem v prekérní situaci![]()
Myslím, že by nemělo záležet na tom jestli jsi nebo nejsi vdaná, ne? No i když v tomhle případě, se možná bude počítat i příjem manžela, má na tebe vyživovací povinnost…No nevím.
No je to hnus ale nic s tím neudělám..Teď mi přišlo do schránky ať jdu volit.Sem se musela pousmát.
Protože je jedno kdo tam je je tam stějně bordél ![]()
brkatka-já uděšlám fakt cokoliv…kafe sem se vzdala,cigár už skoro taky..moc si přeju,aby mi za týdem dr.řekla dobré zprávičky ![]()
Oni berou když s někym jen bydlíš jako druha a když to manžel počítají příjem dohromady .Já se byla na socce ptát byla sem ještě svobodná ale vdala sem se protože je to jedno když s ním bydlím ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-já uděšlám fakt cokoliv…kafe sem se vzdala,cigár už skoro taky..moc si přeju,aby mi za týdem dr.řekla dobré zprávičky
To určitě všechny, i když ty po takové zkušenosti ještě víc!! Držím moc palce!
já teda hned,jak budu mít těhu průkazku v ruce,zajdu na úřad a na soud a rozvod z důvodu těhotenství s jiným partnerem by měl jít lépe-holky,já bych se rozváděla,až bych brečela,ale manžel mi dělá problémy-prejť mě pořád miluje(nejsme spolu 3roky!!)a nechce se rozvádět
![]()
a snad,až manžel uvidí,že jsem těhotná s někým jiným,tak dá pokoj.. ![]()
Světli, tak to bohužel netuším. Ale zkus se poptat tady na emiminu v diskuzi - finance - sociální dávky, mateřská, rodičovskýá příspěvek, třeba ti holky poradí. Dej pak vědět. Ale asi by bylo lepší se rozvést než porodíš..
Nazdarek holcicky, tak jsem tu ![]()
teda vy jste se zase rozepsaly
..to porodny me zaskocilo..teda…to jsem teda docela pozadu..ja s tim pocitala…my zrejme nedostanem nic, pac vydelavame vic
ale to je furt malo pritom, co vsechno stoji…chjo chjooo ![]()
jinak ultrazvuk dopadl dobre, doktro rikal, ze je plod velkej tak jak ma..mam obrazek..ale je tam videt jenom takovy kolecko
jsem myslela, ze tam bude videt lip..a taky rikal, ze prej pristi tyden by tam uz melo byt srdicko
ale na kontrolu jdu az 18.10.
to asi nevydrziiiiim ![]()