Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Karinkaaa-tak to je hustý…nezávidím ti to…ale nestresuj se,beruško…ve svém stavu máš být v pohodě…já se včera pohádal s tím sým,až sem plakala,ale pak sem si řekla,že musím myslet na mimi a uklidnila jsem se…
karinko, na tchyni se ted vyprdni!!! ted je nejdulezitejsi, ze jses v klidu..je dobre, ze jste se odstehovali!!! to je zaklad…hromada mladejch rodin penizky nemela a vzdycky se to nejak spytlikovalo
![]()
a tvuj manzel je nejak starsi, ze ma starsi maminku?
Tak chlapů je dost
. My se nehadáme ale taky už se stalo já sem nervaček ale sem v klidu ..Ta bude mít horor co ji teprve čeká ani fotku nedostane
Můj to ví čo čeho šel ale nemůže za matku .Ale sem jí řekla do oči ať ai na nic nehraje a ona milius né to sem neřekla ale já nezapomínám toto se neříká ![]()
Kulicka-já taky souhlasím,sme češky,mimi bude čech/češka,takže česká jména(ikdyž já sama mám ruské:-) ) tak jaká máš vybraná nebo se ti líbí??
Kulicka6 píše:
karinko, na tchyni se ted vyprdni!!! ted je nejdulezitejsi, ze jses v klidu..je dobre, ze jste se odstehovali!!! to je zaklad…hromada mladejch rodin penizky nemela a vzdycky se to nejak spytlikovalo![]()
a tvuj manzel je nejak starsi, ze ma starsi maminku?
Mi je 21let a mu bude 34let.On je nejmladší má 51letého bratra .Proto je tak stará
My taky bydlíme s jeho rodičema…ale chtěla bych do svýho,to teda jo…
My bydlíme ve větším baráku nahoře bydlí další človíček faleššny jeho teď už moje švagrová
je falešná nepřející by chtěla až umřou ti staří celý barák pro sebe a aby sme odešli a nechali jí ho .Přitom můj a jeho bratr mají už napsaný na půl nevidím důvod odcházet do pronájmua uvolňovat .Musím to vydržet budu mít své mimi takže nikdo krom mě a mojeho nic nemůžu pokud nedovolíme
Příspěvek upraven 07.10.10 v 11:30
Kuli, jdu na 10 hod. a ty? já budu toho 18.10. 6+1, a tajně jsem doufala, že by mohlo být vidět srdíčko, ale když nebylo vidět u tebe..nechceš hodit foto, ať vím, na co se mám těšit.. ![]()
co se týká jmen, máme vyloženě české příjmení, takže u nás jiné než české jméno nepřipadá v úvahu, cizí jméno by znělo spíš směšně. Na holčičku se mi líbí - Veronika, Denisa, Viktorie, Monika, Tereza aj. na chlapečka - Lukáš, Jakub, Dominik, Patrik..
Jsem zvědavá co nakonec vybereme ![]()
Mi srdíčko šlo vidět až 7 -8 týden,To bylo strachu že nebude a tak ale bylo nebojte bude držím palečky
Michell007 píše:
Kuli, jdu na 10 hod. a ty? já budu toho 18.10. 6+1, a tajně jsem doufala, že by mohlo být vidět srdíčko, ale když nebylo vidět u tebe..nechceš hodit foto, ať vím, na co se mám těšit..co se týká jmen, máme vyloženě české příjmení, takže u nás jiné než české jméno nepřipadá v úvahu, cizí jméno by znělo spíš směšně. Na holčičku se mi líbí - Veronika, Denisa, Viktorie, Monika, Tereza aj. na chlapečka - Lukáš, Jakub, Dominik, Patrik..
Jsem zvědavá co nakonec vybereme
U kluka bych volila Jakuba, jednoho máme doma ![]()
u nás je holčička jednoznačně Lucinka ![]()
u kluka máme boje,ale ten můj chce Petra-po něm…
jinak taky máme krásné české přijímení Kabát,takže cizí jména by byla spíš pro smích ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
u nás je holčička jednoznačně Lucinka
u kluka máme boje,ale ten můj chce Petra-po něm…jinak taky máme krásné české přijímení Kabát,takže cizí jména by byla spíš pro smích
Esmeralda Kabátová ![]()