Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.10.10 11:21

Karinkaaa-tak to je hustý…nezávidím ti to…ale nestresuj se,beruško…ve svém stavu máš být v pohodě…já se včera pohádal s tím sým,až sem plakala,ale pak sem si řekla,že musím myslet na mimi a uklidnila jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 11:22

karinko, na tchyni se ted vyprdni!!! ted je nejdulezitejsi, ze jses v klidu..je dobre, ze jste se odstehovali!!! to je zaklad…hromada mladejch rodin penizky nemela a vzdycky se to nejak spytlikovalo :palec: :huban:

a tvuj manzel je nejak starsi, ze ma starsi maminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:24

Tak chlapů je dost :lol: . My se nehadáme ale taky už se stalo já sem nervaček ale sem v klidu ..Ta bude mít horor co ji teprve čeká ani fotku nedostane :potlesk: Můj to ví čo čeho šel ale nemůže za matku .Ale sem jí řekla do oči ať ai na nic nehraje a ona milius né to sem neřekla ale já nezapomínám toto se neříká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 11:25

Kulicka-já taky souhlasím,sme češky,mimi bude čech/češka,takže česká jména(ikdyž já sama mám ruské:-) ) tak jaká máš vybraná nebo se ti líbí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:25
My sme se neodstěhovali právě že né bydlíme v baráku jako mám svoje pronájmy jsou drahé
Kulicka6 píše:
karinko, na tchyni se ted vyprdni!!! ted je nejdulezitejsi, ze jses v klidu..je dobre, ze jste se odstehovali!!! to je zaklad…hromada mladejch rodin penizky nemela a vzdycky se to nejak spytlikovalo :palec: :huban:a tvuj manzel je nejak starsi, ze ma starsi maminku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:26

Mi je 21let a mu bude 34let.On je nejmladší má 51letého bratra .Proto je tak stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 11:26

My taky bydlíme s jeho rodičema…ale chtěla bych do svýho,to teda jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:29

:potlesk: My bydlíme ve větším baráku nahoře bydlí další človíček faleššny jeho teď už moje švagrová :cert: je falešná nepřející by chtěla až umřou ti staří celý barák pro sebe a aby sme odešli a nechali jí ho .Přitom můj a jeho bratr mají už napsaný na půl nevidím důvod odcházet do pronájmua uvolňovat .Musím to vydržet budu mít své mimi takže nikdo krom mě a mojeho nic nemůžu pokud nedovolíme

Příspěvek upraven 07.10.10 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 11:29

Kuli, jdu na 10 hod. a ty? já budu toho 18.10. 6+1, a tajně jsem doufala, že by mohlo být vidět srdíčko, ale když nebylo vidět u tebe..nechceš hodit foto, ať vím, na co se mám těšit.. :-)

co se týká jmen, máme vyloženě české příjmení, takže u nás jiné než české jméno nepřipadá v úvahu, cizí jméno by znělo spíš směšně. Na holčičku se mi líbí - Veronika, Denisa, Viktorie, Monika, Tereza aj. na chlapečka - Lukáš, Jakub, Dominik, Patrik..
Jsem zvědavá co nakonec vybereme 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 11:31

Mi srdíčko šlo vidět až 7 -8 týden,To bylo strachu že nebude a tak ale bylo nebojte bude držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:32
Michell007 píše:
Kuli, jdu na 10 hod. a ty? já budu toho 18.10. 6+1, a tajně jsem doufala, že by mohlo být vidět srdíčko, ale když nebylo vidět u tebe..nechceš hodit foto, ať vím, na co se mám těšit.. :-)co se týká jmen, máme vyloženě české příjmení, takže u nás jiné než české jméno nepřipadá v úvahu, cizí jméno by znělo spíš směšně. Na holčičku se mi líbí - Veronika, Denisa, Viktorie, Monika, Tereza aj. na chlapečka - Lukáš, Jakub, Dominik, Patrik..
Jsem zvědavá co nakonec vybereme 8-o

U kluka bych volila Jakuba, jednoho máme doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 11:37

u nás je holčička jednoznačně Lucinka :srdce:
u kluka máme boje,ale ten můj chce Petra-po něm…

jinak taky máme krásné české přijímení Kabát,takže cizí jména by byla spíš pro smích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 11:38
S.v.e.t.l.n.a. píše:
u nás je holčička jednoznačně Lucinka :srdce:
u kluka máme boje,ale ten můj chce Petra-po něm…jinak taky máme krásné české přijímení Kabát,takže cizí jména by byla spíš pro smích :-)

Esmeralda Kabátová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 11:40

brkatka- :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 11:41
Esmeralda Kabátová :mrgreen: