Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
7.10.10 10:42
S.v.e.t.l.n.a. píše:
já teda hned,jak budu mít těhu průkazku v ruce,zajdu na úřad a na soud a rozvod z důvodu těhotenství s jiným partnerem by měl jít lépe-holky,já bych se rozváděla,až bych brečela,ale manžel mi dělá problémy-prejť mě pořád miluje(nejsme spolu 3roky!!)a nechce se rozvádět :pocitac: :pocitac: :pocitac:
a snad,až manžel uvidí,že jsem těhotná s někým jiným,tak dá pokoj.. :zed:

Manžel taky není otec mého syna. S tím jsme se rozešli před 2 lety. Rozchody a rozvody nejsou žádná slast. I když teda ten náš dopadl dobře a do dneška spolu vycházíme možná lépe než když jsme byli spolu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:44
Kulicka6 píše:
Nazdarek holcicky, tak jsem tu :mavam:
teda vy jste se zase rozepsaly :lol: ..to porodny me zaskocilo..teda…to jsem teda docela pozadu..ja s tim pocitala…my zrejme nedostanem nic, pac vydelavame vic :think: ale to je furt malo pritom, co vsechno stoji…chjo chjooo :zed:jinak ultrazvuk dopadl dobre, doktro rikal, ze je plod velkej tak jak ma..mam obrazek..ale je tam videt jenom takovy kolecko :nevim: jsem myslela, ze tam bude videt lip..a taky rikal, ze prej pristi tyden by tam uz melo byt srdicko :potlesk: ale na kontrolu jdu az 18.10. :roll: to asi nevydrziiiiim :dance:

Vydržíš, když to vydržím já až do 27.10 - a to bude moje první KO! Jinak gratulace k obrázku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 10:45

Karinko, s tima volbama mame uplne stejnej nazor :mavam: a ja jsem si pak rekla, ze az tam nekdo bude za to stat, tak k volbam pujdu..ale do ty doby neee 8-)

jo jinak Gibi, mas narozky ve stejny den, jako muj manzel!!! :srdce:

jo a Svetlanko, ty jses vdana, joo?? no to ti teda nezavidim..a ten tvuj manzel si nikoho za celou dobu nenasel? :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:46

Kulicka-ahojky a moc gratuluju k dobrým zprávičkám :kytka:

s tím porodným ještě-je to kdo má příjem do 19tis. nebo jak?jestli je to do 19tis a jen prvorodičky,tak to bych mohla mít šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:49

Kulicka-on furt někoho má,proto jsem ho taky opustila…ale on bych chtěl mě mít doma,abych mu vařila,prala,uklízela a starala se o ně a on aby si mohl dělat co chce…to není život pro mě-vydržela jsem to 2 roky,já husa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 10:49

…jeee…dekuji :) ke gratulacim… :wink: ..no a s tima penezma se to pocita jako jak? kdyz budu tedka na nemocensky 8 mesicu, tak nam samozrejme prijem klesne…to se jako pocita za posledni rok? ..no tyjo..jsem z toho cela tumpachova a vykolejenaa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:50

Pokud máš nebo máte příjem do 19 ale ty si vdaná takže se to počítá dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:51

Kulicka-to jsme dvě,taky tomu nerozumím,taky budu na nemocenské a pak rovnou na mateřské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 10:51

Svetlus, tak hlavne, ze jses z toho venku…a jses ted stastna s nekym, kdo za to stoji!!!!! :srdce:
takovy jsou nejlepsi…tak snad se to nejak urychli, kyz zjisti, ze cekas prcka s nekymjnym… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:53

jÁ JSEM TAKY NA NEMOCENSKÉ A BUDU AŽ DO 6 TÝDNŮ PŘED PORODEM.Pak mi skončí takže budu bez peněz a můj nemá 19 tisíc.Takže by sme se měli vyjít ale nevím.Já šla na nemocenkou akorát mi skonšila při ní smlouva takže zaměstnaná nebudu ..Jinak nic nevím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 10:53

..no ja myslim, ze se to klidne jeste muze 3× zmenit, hlavne s prichodem novyho roku :jazyk: takze budeme mit dost casu…vsechno si zjistit a ted je asi zbytecny se s tim stresovat, ze :huban: tedka musime bejt nejvic v pohodeeeee :dance: :dance: :dance: :wink: :potlesk: :mavam: :pankac: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.10.10 10:55

…ale karinko..dekujeme za zpravicky…ikdyz ne moc prijemnyyyyy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:55

:hug: To teda já sem tak zase nervozní jdu na kontrolu v 15hodin jde semnou i můj zase kouknout na mimi :huban: Vždy se bojím že něco no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 10:56

Nemáš za co :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:57

Snad teda prokážu,že s manželem již 3 roky nežiju,to by prý neměl být problém,když 3 roky žiju a pracuju v Práglu(to můžu doložit prac.smlouvou)a on je 90km daleko…hrozný je,že to všechno musím vyřídit ve svém rodném městě,kde mám trvalé bydliště a tam sem se taky vdávala-a to je cesta 2hodiny busem :roll: snad mi teda na úřadě poraděj co mám všechno udělat…a ještě mě napadá,že manželovo sestra by mi mohla pomoct,ona byla vždycky na mojí straně a dodnes sme v kontaktu…takže jakštakš naději mám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí