Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S.v.e.t.l.n.a. píše:
já teda hned,jak budu mít těhu průkazku v ruce,zajdu na úřad a na soud a rozvod z důvodu těhotenství s jiným partnerem by měl jít lépe-holky,já bych se rozváděla,až bych brečela,ale manžel mi dělá problémy-prejť mě pořád miluje(nejsme spolu 3roky!!)a nechce se rozvádět![]()
![]()
a snad,až manžel uvidí,že jsem těhotná s někým jiným,tak dá pokoj..
Manžel taky není otec mého syna. S tím jsme se rozešli před 2 lety. Rozchody a rozvody nejsou žádná slast. I když teda ten náš dopadl dobře a do dneška spolu vycházíme možná lépe než když jsme byli spolu. ![]()
Kulicka6 píše:
Nazdarek holcicky, tak jsem tu
teda vy jste se zase rozepsaly..to porodny me zaskocilo..teda…to jsem teda docela pozadu..ja s tim pocitala…my zrejme nedostanem nic, pac vydelavame vic
ale to je furt malo pritom, co vsechno stoji…chjo chjooo
jinak ultrazvuk dopadl dobre, doktro rikal, ze je plod velkej tak jak ma..mam obrazek..ale je tam videt jenom takovy kolecko
jsem myslela, ze tam bude videt lip..a taky rikal, ze prej pristi tyden by tam uz melo byt srdicko
ale na kontrolu jdu az 18.10.
to asi nevydrziiiiim
Vydržíš, když to vydržím já až do 27.10 - a to bude moje první KO! Jinak gratulace k obrázku ![]()
Karinko, s tima volbama mame uplne stejnej nazor
a ja jsem si pak rekla, ze az tam nekdo bude za to stat, tak k volbam pujdu..ale do ty doby neee ![]()
jo jinak Gibi, mas narozky ve stejny den, jako muj manzel!!! ![]()
jo a Svetlanko, ty jses vdana, joo?? no to ti teda nezavidim..a ten tvuj manzel si nikoho za celou dobu nenasel?
![]()
Kulicka-ahojky a moc gratuluju k dobrým zprávičkám ![]()
s tím porodným ještě-je to kdo má příjem do 19tis. nebo jak?jestli je to do 19tis a jen prvorodičky,tak to bych mohla mít šanci…
Kulicka-on furt někoho má,proto jsem ho taky opustila…ale on bych chtěl mě mít doma,abych mu vařila,prala,uklízela a starala se o ně a on aby si mohl dělat co chce…to není život pro mě-vydržela jsem to 2 roky,já husa ![]()
…jeee…dekuji
ke gratulacim…
..no a s tima penezma se to pocita jako jak? kdyz budu tedka na nemocensky 8 mesicu, tak nam samozrejme prijem klesne…to se jako pocita za posledni rok? ..no tyjo..jsem z toho cela tumpachova a vykolejenaa ![]()
Pokud máš nebo máte příjem do 19 ale ty si vdaná takže se to počítá dohromady
Kulicka-to jsme dvě,taky tomu nerozumím,taky budu na nemocenské a pak rovnou na mateřské…
Svetlus, tak hlavne, ze jses z toho venku…a jses ted stastna s nekym, kdo za to stoji!!!!! ![]()
takovy jsou nejlepsi…tak snad se to nejak urychli, kyz zjisti, ze cekas prcka s nekymjnym… ![]()
jÁ JSEM TAKY NA NEMOCENSKÉ A BUDU AŽ DO 6 TÝDNŮ PŘED PORODEM.Pak mi skončí takže budu bez peněz a můj nemá 19 tisíc.Takže by sme se měli vyjít ale nevím.Já šla na nemocenkou akorát mi skonšila při ní smlouva takže zaměstnaná nebudu ..Jinak nic nevím ![]()
..no ja myslim, ze se to klidne jeste muze 3× zmenit, hlavne s prichodem novyho roku
takze budeme mit dost casu…vsechno si zjistit a ted je asi zbytecny se s tim stresovat, ze
tedka musime bejt nejvic v pohodeeeee
![]()
…ale karinko..dekujeme za zpravicky…ikdyz ne moc prijemnyyyyy ![]()
To teda já sem tak zase nervozní jdu na kontrolu v 15hodin jde semnou i můj zase kouknout na mimi
Vždy se bojím že něco no ![]()
Snad teda prokážu,že s manželem již 3 roky nežiju,to by prý neměl být problém,když 3 roky žiju a pracuju v Práglu(to můžu doložit prac.smlouvou)a on je 90km daleko…hrozný je,že to všechno musím vyřídit ve svém rodném městě,kde mám trvalé bydliště a tam sem se taky vdávala-a to je cesta 2hodiny busem
snad mi teda na úřadě poraděj co mám všechno udělat…a ještě mě napadá,že manželovo sestra by mi mohla pomoct,ona byla vždycky na mojí straně a dodnes sme v kontaktu…takže jakštakš naději mám… ![]()