Mátový čaj

397
4.10.10 13:07

Mátový čaj

Ahoj holky, může se v těhotenství mátový čaj? Pomáhá mi při nevolnostech a nadýmaní. Jaké bylinkové čaje jsou v těhu vůbec dovoleny? Díky a hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
4.10.10 13:10

ja bych pila vsechno ale vseho s mirou…takze kdyz si das denne salek matovyho caje (nebo jinych bylinek) tak si myslim ze pohoda kor kdyz ti pomaha…ale nalivat se s nim cely dny to bych nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
4.10.10 13:15

Já si ho taky dělám,malá ho miluje.Dělám do velké konvice a slabý, namíchaný s meduňkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.10.10 13:20

Já mátový čaj přímo miluji … ale od doby, co jsem otěhotněla a dnes máme miminko zastávám zásadu všeho s mírou … takže mátový čaj ano, ale už se jím tak nenalívám jako v minulosti :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
4.10.10 13:21

My ho pijem denně:), jsem ve 31tt. a pomáhá mi i na zácpu, líp než kterékoli projímadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
4.10.10 13:26

ahoj konvalinko ja ho piji normalne a i zaludecni a zlucnikovej lekarnice me rekla ze jeden dva na zaivani nevadi,to mas jako s lekama kdyz me dr,dal na bolest a tam nesmi uzivat tehu tak jsem mu volala sjela ho na dve doby a on me odvetil stim ze to tam pisou z toho duvodu ze si nikdo nevemem natriko kdyby se te mamca neco stalo.to si pry ty farmaceuticky firmy nelajznou,tak sice zkoumam ale duveruji tomu co me to pise tak snad…jinak ja mam termin od 14 44 takze nak podobne.je me celkem fajn je to me treti tehu,ale ty navaly a poceni a zaludek se zlucnikem me nejak trapi a to spis hubnu..no jo jiny stav je jiny stav :roll: :roll: :roll: :roll: :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3321
4.10.10 13:28
JANIIICKA píše:
ahoj konvalinko ja ho piji normalne a i zaludecni a zlucnikovej lekarnice me rekla ze jeden dva na zaivani nevadi,to mas jako s lekama kdyz me dr,dal na bolest a tam nesmi uzivat tehu tak jsem mu volala sjela ho na dve doby a on me odvetil stim ze to tam pisou z toho duvodu ze si nikdo nevemem natriko kdyby se te mamca neco stalo.to si pry ty farmaceuticky firmy nelajznou,tak sice zkoumam ale duveruji tomu co me to pise tak snad…jinak ja mam termin od 14 44 takze nak podobne.je me celkem fajn je to me treti tehu,ale ty navaly a poceni a zaludek se zlucnikem me nejak trapi a to spis hubnu..no jo jiny stav je jiny stav :roll: :roll: :roll: :roll: :pocitac: :poblion:

já čekám taky třetí mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.10.10 13:31

Janičko a Vilíku, já taky čekám třetí mimi a jsme skoro stejně daleko, viď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
4.10.10 13:34

kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.10.10 13:39
vililik píše:
kdy máš termín?

Skoro jako Janicka 13.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
4.10.10 13:44

já mám termín 13.12.2010 :lol: , před Vánocema :roll: , se těd už valím a Vánoce bude nesjpíš připravovat manžel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
4.10.10 13:44

já mám termín 13.12.2010 :lol: , před Vánocema :roll: , se těd už valím a Vánoce bude nesjpíš připravovat manžel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.10.10 13:46

Tak to už máš za pár!!! Manžel vám napeče :lol: a budete mít krásný dárek pod stromeček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.10.10 13:49

mně teda kdysi máma říkala že se mátový čaj v těhotenství nesmí že ho za jejího mladí pily holky které chtěly potratit,tak já teda nevím :nevim: radši bych se zeptala u dr......a od lékarnice vím že se 100% může lipový a heřmankový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
4.10.10 13:55

jj to jsme konvalinko ja byla na utz ted ve 13tt a byly jsme o tri dny vetsi.uz se tesim az to bude za mnou :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky